• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon

Feyza1105

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
113
42
98
Istanbul
Kizlar merhabalar bir yillik evliyim 7 aydir bebek istiyoruz doktora gittim bana folik asit verdi ovilasyin testlerinden aliyimmi ne dysunuyosunuz diye sordugumda bosuna para verme 2 gunde bir esinle iliski olsun dedi yumurtlamayi yakalamam acisindn siz ne dusunuyosunuz

Merhaba oncelikle, bizde esimle 1,5 yildir deniyoruz fakat suana kadar guzel bir haber alamadik. Kadin doguma gittigimde bana da folik asit vermisti. 10 gun kullan 10.gun iliskiye girin dedi. Sonra bir daha kullan onu da 20 gun kullandim ve 20.gun bir daha girin dedi. Ayaklarini havaya dik ve bisiklet cevirir gibi hareketler yap dedi. Doktora gideli tam 6 ay oldu fakat hala bir gelisme yok. Folik asit sadece vitamin amacli veriliyor, gebelige hazirlik gibi dusun. Bakalim insallah guzel haberler aliriz :) bu arada bende 30 gunde bir adet oluyorum ama yumurtlamami bir turlu yakalayamadim. Baska sıkıntılar var mi diye cumartesi gününe kadin doguma tekrar randevu aldim. En ince ayrintisina kadar kontrol yaptiricam, testler falan cunku evleneli 1 bucuk yil oldu ve henüz pozitifi gormedim. Hakkimizda hayirlisi insallah :)

Merhaba oncelikle, bizde esimle 1,5 yildir deniyoruz fakat suana kadar guzel bir haber alamadik. Kadin doguma gittigimde bana da folik asit vermisti. 10 gun kullan 10.gun iliskiye girin dedi. Sonra bir daha kullan onu da 20 gun kullandim ve 20.gun bir daha girin dedi. Ayaklarini havaya dik ve bisiklet cevirir gibi hareketler yap dedi. Doktora gideli tam 6 ay oldu fakat hala bir gelisme yok. Folik asit sadece vitamin amacli veriliyor, gebelige hazirlik gibi dusun. Bakalim insallah guzel haberler aliriz :) bu arada bende 30 gunde bir adet oluyorum ama yumurtlamami bir turlu yakalayamadim. Baska sıkıntılar var mi diye cumartesi gününe kadin doguma tekrar randevu aldim. En ince ayrintisina kadar kontrol yaptiricam, testler falan cunku evleneli 1 bucuk yil oldu ve henüz pozitifi gormedim. Hakkimizda hayirlisi insallah :)
Sorma canim her ay umutla bekleyip negatif sonucla karsilasmak yoruyo insani ins hamile olurruz bu ay

Kizlar merhabalar bir yillik evliyim 7 aydir bebek istiyoruz doktora gittim bana folik asit verdi ovilasyin testlerinden aliyimmi ne dysunuyosunuz diye sordugumda bosuna para verme 2 gunde bir esinle iliski olsun dedi yumurtlamayi yakalamam acisindn siz ne dusunuyosunuz?
Birde folik asit yumurtlamayimi kolastiriyor acaba
Bence hiç zaman kaybetme ovülasyon testi al hemen banada doktor öyle demişti ama olmadı tam 18 ay uğraştım ovülasyonla hamile kaldım iyiki kullanmışım yumurtlamamın daha erken olduğunu fark ettim ve çok şükür 6.ovülasyon takibinde hamile kaldım 😊

Back
X