Ovulasyon

Busraks

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
312
101
18
Kızlar dün gece kan verdim negatif çıktı bugün ovulasyon testi yaptım köyü çıktı tekrar acaba yine mi yumurtluyorum yoksa hamilemiyim ??
BAT: 29 ocak yani 1 gün var

Kızlar dün gece kan verdim negatif çıktı bugün ovulasyon testi yaptım köyü çıktı tekrar acaba yine mi yumurtluyorum yoksa hamilemiyim ??
BAT: 29 ocak yani 1 gün var

Buda ovulasyon testim üstteki kan verdiğim ve nagtif çıkan gün yaptığım test
Alttakide bugün yaptığım test

Eklentiler

• IMG_20200127_143039.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 73
Buda ovulasyon testim üstteki kan verdiğim ve nagtif çıkan gün yaptığım test
Alttakide bugün yaptığım test
Ovulasyonda pozıtıf gorunmuyor ki t daha koyu olmalı hamıle olmanız ıcın sızınkı herkesde cıkan sonuc

Kızlar acil bişey sormam lazım, uzun zamandır gebe kalmaya çalışıyorum yumurtlama sıvısını son üç aydır falan ancak tam keşfettim ve yardımınıza ihtiyacım var kaç aydır yumurtlama sıvısı geldiği zamanlar eşimle olamadık. Dün gece ve bugün öğle saatlerinde yoğun yumurtlama sıvım geldi ve değerlendirdik ama işin tuhaf tarafı ovulasyon testi silik yani negatif böyle bişey yaşayan var mı yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Bazen yumurtlama olmadan da yumurtlama sıvısı gelebiliyor canım mesela benim de bugün geldi ama ovulasyon silik bekliyorum geçen ayda böyle olmuştu

Bazen yumurtlama olmadan da yumurtlama sıvısı gelebiliyor canım mesela benim de bugün geldi ama ovulasyon silik bekliyorum geçen ayda böyle olmuştu
Anladım canım hayırlısı olsun ne diyeyim bekleyip göreceğiz o zaman

Kizlar selam adete 2 gun var ovulasyon testi bole gebelik testi negatif. Adete 5 6 gun oncedem yaptigim ovulasyon testlerinde bazilari acik bazilaro daha da acik cikiyodu bu ladar koyu ilk defa cikti ama dedigim gbi degiskenlil gosterdigi ve evdeki gebelik testide negatif ciktigi icin umudum yok ama bi yandanda alerjim var ilac icmeye icim el vermiyo nedersiniz bu konuda

Eklentiler

• 20200210_105944.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 28
  • 20200210_110358.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 22

Canım gebelik testi degilmi onlar

Yok canim ovulasyon testi diyolar ya adete yakin koyu olursa gebelik olablir die dun gebelik yaptim negatif baskada yok evde ovulasyon testlerim var onu yaptim bende yarin da koyu cikarsa o zmn gebelik alcam zatem 2 gun kaldi

Yok canim ovulasyon testi diyolar ya adete yakin koyu olursa gebelik olablir die dun gebelik yaptim negatif baskada yok evde ovulasyon testlerim var onu yaptim bende yarin da koyu cikarsa o zmn gebelik alcam zatem 2 gun kaldi
Canım durumun nedir

Canim test yanlisti muhtemelen aksam bidaha yaptim.silikti sonrada adet oldum zaten bu ay baslicam denemeye artik kismett insallhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…