6. Gun siliklesti benim adetim ayin 6.da bitti 7sinde basladim yapmaya gecen salidan cumartesiye kadar toplamda 5 gun boyle koyu cikti 6. Gun siliklestiNe zaman silikleşti? Yumurta oluşup çatlamış bile degerlendirseydin bari
Şimdi tarih olarak söylersen daha iyi anlarim canım.Degerlensirdik 4 gunu
17 18 19 20 21 boyle koyu cikti 20 bos gecti diğer gunleri değerlendirdik sonra 1 gun arayla devam ettik bazi yerlerde hamilelik olabilir diye okudum umutlandim da bilmiyorumŞimdi tarih olarak söylersen daha iyi anlarim canım.
Ama sana söyle söyleyeyim pikleri gördüğün günde dahil sonraki 4 günü de degerlendirseydin.
Daha iyi ya kız demek ki yavaş yavaş büyüyordu o 5 gün içinde. Sen degerlendirdiysen sıkıntı yok çokta takmaBenim anlam veremedigim enfazla 2 gun koyu cikar benimki 5 gun boyle neden boyle oldu acaba
Insallah yaDaha iyi ya kız demek ki yavaş yavaş büyüyordu o 5 gün içinde. Sen degerlendirdiysen sıkıntı yok çokta takma
Nasil yani farklifarklı yumurtalar çatlamıştır
Bunlari aama gun gun yaptim yani hepsi ayri gune ait coklumu yumurtladim yani acababir kaç saat arayla farklı yumurtlar çatlayabiliyormuş ,
birkere dr söylemişti
Canım ikinci idrarlar yapıyorsun değil mi 2 saat önce sıvı alımını kesipEki Görüntüle 2539583
Bugun yine pozitif cikti ovulasyon testim kafayi yicem artik
Evet saat 1 gibi yapiyorum genelde sivi alimina dikkat edipCanım ikinci idrarlar yapıyorsun değil mi 2 saat önce sıvı alımını kesip
pcos yada kist ten dolayı yada prolaktinden dolayı çıkabilir benimde 2 gün arayla vu şekilde çıkıyor çatlıyor tekrar koyulaşıyorEvet saat 1 gibi yapiyorum genelde sivi alimina dikkat edip
Benimki iki gun arayla olmuyo 5 6 ara vardi ama bilmiyorumpcos yada kist ten dolayı yada prolaktinden dolayı çıkabilir benimde 2 gün arayla vu şekilde çıkıyor çatlıyor tekrar koyulaşıyor
En son pozitifin ustunden 5 6 gun gecti silikdi hep bugun yine pozitifpcos yada kist ten dolayı yada prolaktinden dolayı çıkabilir benimde 2 gün arayla vu şekilde çıkıyor çatlıyor tekrar koyulaşıyor
En son pozitifin ustunden 5 6 gun gecti silikdi hep bugun yine pozitif Eki Görüntüle 2541051
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?