Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

D1DEM

Geleceğin günü sabırla bekliyorum ❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
12.521
21.567
348
32

MMerhaba ovulasyonum 5 gun pozitif gosterdi sonra siliklesmeye basladi basina boyle bisi gelen oldumu

Son düzenleme:
Ne zaman silikleşti? Yumurta oluşup çatlamış bile degerlendirseydin bari
6. Gun siliklesti benim adetim ayin 6.da bitti 7sinde basladim yapmaya gecen salidan cumartesiye kadar toplamda 5 gun boyle koyu cikti 6. Gun siliklesti

Degerlensirdik 4 gunu

Benim anlam veremedigim enfazla 2 gun koyu cikar benimki 5 gun boyle neden boyle oldu acaba

Şimdi tarih olarak söylersen daha iyi anlarim canım.
Ama sana söyle söyleyeyim pikleri gördüğün günde dahil sonraki 4 günü de degerlendirseydin.
17 18 19 20 21 boyle koyu cikti 20 bos gecti diğer gunleri değerlendirdik sonra 1 gun arayla devam ettik bazi yerlerde hamilelik olabilir diye okudum umutlandim da bilmiyorum

bir kaç saat arayla farklı yumurtlar çatlayabiliyormuş ,
birkere dr söylemişti
Bunlari aama gun gun yaptim yani hepsi ayri gune ait coklumu yumurtladim yani acaba

Bugun yine pozitif cikti ovulasyon testim kafayi yicem artik

pcos yada kist ten dolayı yada prolaktinden dolayı çıkabilir benimde 2 gün arayla vu şekilde çıkıyor çatlıyor tekrar koyulaşıyor
Benimki iki gun arayla olmuyo 5 6 ara vardi ama bilmiyorum

pcos yada kist ten dolayı yada prolaktinden dolayı çıkabilir benimde 2 gün arayla vu şekilde çıkıyor çatlıyor tekrar koyulaşıyor
En son pozitifin ustunden 5 6 gun gecti silikdi hep bugun yine pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…