• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merve758

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
120
57
48
30
kızlar çok acil yardımınıza ve fikrinize ihtiyacım var sizce yumurtlama olmuş mu bakarmısınız

Eklentiler

• 5A438C91-E77E-443D-B037-304F7DB4B4CF.jpeg
    5A438C91-E77E-443D-B037-304F7DB4B4CF.jpeg
    107,1 KB · Görüntüleme: 284
Hayır henüz yumurtlama oluşmamış testlere devam edin. 2.çizgi ilk çizgi kadar koyu veya daha koyu olması lazım. Koyuluğu yakaladığınızda ertesi gün tekrar testi yapın silikleşmeye başladıysa çatlamış demektir.

Hayır henüz yumurtlama oluşmamış testlere devam edin. 2.çizgi ilk çizgi kadar koyu veya daha koyu olması lazım. Koyuluğu yakaladığınızda ertesi gün tekrar testi yapın silikleşmeye başladıysa çatlamış demektir.
Çok teşekkür ederim bu ay göremeyeceğim sanırım adetin ilk gününden itibaren 23 gün oldu hala göremedim

tamam canım teşekkür ederim
rica ederim, sana bu ay kendimin yaptığı ovulasyon test örneklerini atayım daha iyi anlarsın, koyulaştıktan sonra da silikleşmesini görmen için yapman gerek tamamen kaybolunca da bırakırsın

Eklentiler

• BA30CDD6-EC40-4AE9-BA46-4E6626EE01AB.jpeg
    BA30CDD6-EC40-4AE9-BA46-4E6626EE01AB.jpeg
    112,6 KB · Görüntüleme: 245
Slm kızlar bu ay regl bittikten üç gün sonra yani 9 gün ağrı ve beyaz akıntı olunca ovulasyon testi yaptım
durum bu kafam karıştı normalde 15 16 gün ovulasyonum

Eklentiler

• 20181215_135709.jpg
    20181215_135709.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 119
3 aydır takip ediyorum hep 14 15 günler yumurtladım reglim hep düzenlidir ve yumurtlamada çizgi iki gün koyu oluyordu ard arda yumurtlama olabilirmi acaba
Koyuluktan sonra 4 gün eşin sperm değerleri çok düşük değilse birliktelik iyi sonuç veriyor yumurtlama bi kere olur genelde

Koyuluktan sonra 4 gün eşin sperm değerleri çok düşük değilse birliktelik iyi sonuç veriyor yumurtlama bi kere olur genelde
İkikere yumurtlamada oluyor da kafamı karıştıran çizgi hiç bu kadar koyu olmuyordu silik başlayıp yumurtlamada koyu oluyordu bugün aslında yumurtlama günüm ve hala iki çizgide belirgin

İkikere yumurtlamada oluyor da kafamı karıştıran çizgi hiç bu kadar koyu olmuyordu silik başlayıp yumurtlamada koyu oluyordu bugün aslında yumurtlama günüm ve hala iki çizgide belirgin
Sen ilişkiye devam tam zamanı az silikleşmeye başladığında çatlıyor sprem zaten rahimde bir süre canlı duruyor çatladığında hazır olur sonra devam ettiğinde denk gelir inşallah

Sen ilişkiye devam tam zamanı az silikleşmeye başladığında çatlıyor sprem zaten rahimde bir süre canlı duruyor çatladığında hazır olur sonra devam ettiğinde denk gelir inşallah
Inşallah canım 1 yıllık evliyim miyom ameliyatı oldum baya büyüktü ve yapışık iki taneydi ve hicbir belirtim yoktu sansa öğrendik şükür iyi geçti 3 aydır deniyoruz Allah ım herkese nasip etsin

296F211F-2626-4BD8-BA57-D65F78ECA0BF.jpeg
rica ederim, sana bu ay kendimin yaptığı ovulasyon test örneklerini atayım daha iyi anlarsın, koyulaştıktan sonra da silikleşmesini görmen için yapman gerek tamamen kaybolunca da bırakırsın
Benimde buna benzer ve şuan çalışmalara başlamalımıyım emin olamıyorum. Van’a yardımcı olur musun lütfen

Back