Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon!!
- Konu Sahibi Merve758
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ovülasyon #yumurtlama
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok teşekkür ederim bu ay göremeyeceğim sanırım adetin ilk gününden itibaren 23 gün oldu hala göremedimHayır henüz yumurtlama oluşmamış testlere devam edin. 2.çizgi ilk çizgi kadar koyu veya daha koyu olması lazım. Koyuluğu yakaladığınızda ertesi gün tekrar testi yapın silikleşmeye başladıysa çatlamış demektir.
- 19 Ağustos 2016
- 833
- 973
- 33
Çok teşekkür ederim bu ay göremeyeceğim sanırım adetin ilk gününden itibaren 23 gün oldu hala göremedim
Olsun birakmayin testleri yapmaya devam edin
- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
- 208
hayır olmamış, 2. çizgi ilki kadar koyu ya da daha koyu olmalıydı, devam!kızlar çok acil yardımınıza ve fikrinize ihtiyacım var sizce yumurtlama olmuş mu bakarmısınız
tamam canım teşekkür ederimhayır olmamış, 2. çizgi ilki kadar koyu ya da daha koyu olmalıydı, devam!
- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
- 208
rica ederim, sana bu ay kendimin yaptığı ovulasyon test örneklerini atayım daha iyi anlarsın, koyulaştıktan sonra da silikleşmesini görmen için yapman gerek tamamen kaybolunca da bırakırsıntamam canım teşekkür ederim
Eklentiler
- 24 Ekim 2018
- 438
- 539
- 23
Ben 30.gun gördüm canım umudunu kaybetme hiçÇok teşekkür ederim bu ay göremeyeceğim sanırım adetin ilk gününden itibaren 23 gün oldu hala göremedim
Erken yumurtlamışsındjrSlm kızlar bu ay regl bittikten üç gün sonra yani 9 gün ağrı ve beyaz akıntı olunca ovulasyon testi yaptımdurum bu kafam karıştı normalde 15 16 gün ovulasyonum
3 aydır takip ediyorum hep 14 15 günler yumurtladım reglim hep düzenlidir ve yumurtlamada çizgi iki gün koyu oluyordu ard arda yumurtlama olabilirmi acabaErken yumurtlamışsındjr
Koyuluktan sonra 4 gün eşin sperm değerleri çok düşük değilse birliktelik iyi sonuç veriyor yumurtlama bi kere olur genelde3 aydır takip ediyorum hep 14 15 günler yumurtladım reglim hep düzenlidir ve yumurtlamada çizgi iki gün koyu oluyordu ard arda yumurtlama olabilirmi acaba
İkikere yumurtlamada oluyor da kafamı karıştıran çizgi hiç bu kadar koyu olmuyordu silik başlayıp yumurtlamada koyu oluyordu bugün aslında yumurtlama günüm ve hala iki çizgide belirginKoyuluktan sonra 4 gün eşin sperm değerleri çok düşük değilse birliktelik iyi sonuç veriyor yumurtlama bi kere olur genelde
Sen ilişkiye devam tam zamanı az silikleşmeye başladığında çatlıyor sprem zaten rahimde bir süre canlı duruyor çatladığında hazır olur sonra devam ettiğinde denk gelir inşallahİkikere yumurtlamada oluyor da kafamı karıştıran çizgi hiç bu kadar koyu olmuyordu silik başlayıp yumurtlamada koyu oluyordu bugün aslında yumurtlama günüm ve hala iki çizgide belirgin
Inşallah canım 1 yıllık evliyim miyom ameliyatı oldum baya büyüktü ve yapışık iki taneydi ve hicbir belirtim yoktu sansa öğrendik şükür iyi geçti 3 aydır deniyoruz Allah ım herkese nasip etsinSen ilişkiye devam tam zamanı az silikleşmeye başladığında çatlıyor sprem zaten rahimde bir süre canlı duruyor çatladığında hazır olur sonra devam ettiğinde denk gelir inşallah
- 28 Aralık 2018
- 93
- 82
- 38
- 38
- 16 Ağustos 2016
- 1.082
- 2.788
- 133
Evet Bugünü mutlaka değerlendirinEki Görüntüle 2219997
Benimde buna benzer ve şuan çalışmalara başlamalımıyım emin olamıyorum. Van’a yardımcı olur musun lütfen
- 28 Aralık 2018
- 93
- 82
- 38
- 38
Teşekkür ederim umarım bukez hayal kırıklığına uğramamEvet Bugünü mutlaka değerlendirin