mimice Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2016 280 145 53 5 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Erseva #41 bet7512 .!.: İnşallah canım ama daha önce hiç böyle olmuyordu. Sabah 9-10 gibi değerlendirmiştik akşamına böyle olunca merak ettim bi sorayım dedim inşallah oluyordur bitmiş şeyler Genişletmek için tıkla... İnşallah canım haber ver mutlaka:)
bet7512 .!.: İnşallah canım ama daha önce hiç böyle olmuyordu. Sabah 9-10 gibi değerlendirmiştik akşamına böyle olunca merak ettim bi sorayım dedim inşallah oluyordur bitmiş şeyler Genişletmek için tıkla... İnşallah canım haber ver mutlaka:)
bet7512 İstediğin olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Ekim 2018 668 567 103 5 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Erseva #42 mimice .!.: İnşallah canım haber ver mutlaka:) Genişletmek için tıkla... Veririm tabi ama bu kadar hızlı olur mu ki döllenme ve böyle hissedilir mi ki :)
mimice .!.: İnşallah canım haber ver mutlaka:) Genişletmek için tıkla... Veririm tabi ama bu kadar hızlı olur mu ki döllenme ve böyle hissedilir mi ki :)
mimice Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2016 280 145 53 5 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Erseva #43 bet7512 .!.: Veririm tabi ama bu kadar hızlı olur mu ki döllenme ve böyle hissedilir mi ki :) Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok canım valla :) umarım öyle biseydir. Biz iyi düşünelim iyi olsun. Ne zamandır deniyorsun ?
bet7512 .!.: Veririm tabi ama bu kadar hızlı olur mu ki döllenme ve böyle hissedilir mi ki :) Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok canım valla :) umarım öyle biseydir. Biz iyi düşünelim iyi olsun. Ne zamandır deniyorsun ?
Uzmankezban Miniğim Kayıtlı Üye 9 Ocak 2019 301 333 53 35 Eyüp 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Erseva #44 Erseva .!.: Hanımlar merhaba İyi pazarlar Bugün yaptığım teste 2 çizgi oluştu Bilgi ve deneyim sahibi olanlar değerlendirir ise çok memnun olurum Genişletmek için tıkla... Beımde bugun boyke cıktı ama hamılelık olur mu bılgım yok sende var mı gelısme
Erseva .!.: Hanımlar merhaba İyi pazarlar Bugün yaptığım teste 2 çizgi oluştu Bilgi ve deneyim sahibi olanlar değerlendirir ise çok memnun olurum Genişletmek için tıkla... Beımde bugun boyke cıktı ama hamılelık olur mu bılgım yok sende var mı gelısme