İnşallah güzel haberi alırsın bu ay1-2 gün daha yapıcam çünkü buyün dr randevum vardi. 18mm yumurtam olusmus kendisi catlar dedi. Degerlndiricem bu günleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberi alırsın bu ay1-2 gün daha yapıcam çünkü buyün dr randevum vardi. 18mm yumurtam olusmus kendisi catlar dedi. Degerlndiricem bu günleri
Inşaallah canım.İnşallah güzel haberi alırsın bu ay
Silinmeye başladığında da ilişkiye devam edecek miyim ? Sonradan iki test daha yaptım birazdan paylaşırımCanım sanki bugün pik yapmış gibi duruyor değerlendir istersen yarınki testini de yap mutlaka çatlayio catlamadigini görürsün.
Günde bir tane ovulasyon testi yapman yeterli olur bence. Siliklestikten sonra da ilişki denemelisin. Gün aşırı olabilir. Ne olur ne olmaz her zaman orada sperm bulunsun :)Kızlar bugün değişik saatlerde yaptığım ovülasyon testlerim ekte biri flaşla çekildi biri flaşsız ??
Aynen canım bugün eşim nöbette olduğu için bir defa yapabildik. Yarın ve diğer 3 günde değerlendireceğim test yapmaya da devam. Paylaşırım burada da yaptıkça. Cevapladığı için teşekkürlerGünde bir tane ovulasyon testi yapman yeterli olur bence. Siliklestikten sonra da ilişki denemelisin. Gün aşırı olabilir. Ne olur ne olmaz her zaman orada sperm bulunsun :)
Rica ederim canım. Bende ovulasyon testi yapıyorum. Bugün pik gunumdu. Hamile kalırsak aynı zamanda olcak sanırımAynen canım bugün eşim nöbette olduğu için bir defa yapabildik. Yarın ve diğer 3 günde değerlendireceğim test yapmaya da devam. Paylaşırım burada da yaptıkça. Cevapladığı için teşekkürler
Hadi hayırlısı canım inşallah rabbim ikimize de isteyen herkese de nasip etsin.Rica ederim canım. Bende ovulasyon testi yapıyorum. Bugün pik gunumdu. Hamile kalırsak aynı zamanda olcak sanırım![]()
Yok canım daha siliklesme olmamış testte. Kimisinin böyle yumurtlaması uzun sürüyormuş. Değerlendirmeye devam :)Günaydın kızlarrr
Sabah hiç sıvı almadan ikinci idrarımla tekrar test yaptım böyle çıktı çatlamamış mı daha ??
Bir sorun teşkil etmiyor değil mi böyle olması ? Pik bugünki de değil mi ??Yok canım daha siliklesme olmamış testte. Kimisinin böyle yumurtlaması uzun sürüyormuş. Değerlendirmeye devam :)
4 Kasım'da pik oldu canım zaten sende. Yumurta 24 ila 36 saat arasında çatlarmis. Bugünün de mutlaka dolu olsun canım. Değerlendir. Yarın tekrar yap bakalım. Bende bugün yaptım siliklesti benimki .Bir sorun teşkil etmiyor değil mi böyle olması ? Pik bugünki de değil mi ??
Bugün gün içerisinde tekrar test yaptım. Sabah yaptığım Dünkinden daha koyuydu. Öğlen yaptığım ise hafif silikleşmiş ama “c” koyuluğuna göre kıyaslayınca aynı gibi. 24 saatten erkende çatlamaz herhalde değil mi ? Çünkü koyu olanı sabah 08.45 de yaptım diğerini öğlen 15.00 da çok kısa bi ara. Görüntü Ekte.4 Kasım'da pik oldu canım zaten sende. Yumurta 24 ila 36 saat arasında çatlarmis. Bugünün de mutlaka dolu olsun canım. Değerlendir. Yarın tekrar yap bakalım. Bende bugün yaptım siliklesti benimki .
Çok fazla test yaparsan kafan karışır canım. Günde bir kez saat 12:00-16:00 arası yapsan yeterli olur. Zaten sadece bir günümüz var. Bugünü zaten değerlendir. Yarın açılmaya başlayacak rengi diye düşünüyorum ben. Yarın bir kez daha değerlendir mutlaka.Bugün gün içerisinde tekrar test yaptım. Sabah yaptığım Dünkinden daha koyuydu. Öğlen yaptığım ise hafif silikleşmiş ama “c” koyuluğuna göre kıyaslayınca aynı gibi. 24 saatten erkende çatlamaz herhalde değil mi ? Çünkü koyu olanı sabah 08.45 de yaptım diğerini öğlen 15.00 da çok kısa bi ara. Görüntü Ekte.
Tamam canım çok teşekkür ederimÇok fazla test yaparsan kafan karışır canım. Günde bir kez saat 12:00-16:00 arası yapsan yeterli olur. Zaten sadece bir günümüz var. Bugünü zaten değerlendir. Yarın açılmaya başlayacak rengi diye düşünüyorum ben. Yarın bir kez daha değerlendir mutlaka.
Ya canım bir şey soracağım biz dünde bugünü de değerlendirdik ama 2 sattir şiddetli adet sancısı gibi kasıklarımda sancı çekiyorum sanki içimden tel çekiyorlar gibi neden ki buÇok fazla test yaparsan kafan karışır canım. Günde bir kez saat 12:00-16:00 arası yapsan yeterli olur. Zaten sadece bir günümüz var. Bugünü zaten değerlendir. Yarın açılmaya başlayacak rengi diye düşünüyorum ben. Yarın bir kez daha değerlendir mutlaka.
Çatlama olduğu zaman bende öyle ağrı oluyordu canım. Ama inşallah bişeyler yerine tutunuyordur diyim ben :)Ya canım bir şey soracağım biz dünde bugünü de değerlendirdik ama 2 sattir şiddetli adet sancısı gibi kasıklarımda sancı çekiyorum sanki içimden tel çekiyorlar gibi neden ki bu
İnşallah canım ama daha önce hiç böyle olmuyordu. Sabah 9-10 gibi değerlendirmiştik akşamına böyle olunca merak ettim bi sorayım dedim inşallah oluyordur bitmiş şeylerÇatlama olduğu zaman bende öyle ağrı oluyordu canım. Ama inşallah bişeyler yerine tutunuyordur diyim ben :)