Teşekkür ederimDaha pik yapmamis. Catlamasi icin iki cizgininde ayni koyulukta olmasi lazim. Ornek resimdeki gibi canim
HımmmmMerhaba iki cizgi hergun olustu bende bu ay denedim. Ama catlama gunu iki cizgide kopkoyu oluyor. Sizinki henuz catlamamis bence
Bence 24 yazan pozitif catlamis o gunDurum bundan ibaret ilk kez bu ay denedim çatladımı çatlayacakmı bilemedim
Durum bundan ibaret ilk kez bu ay denedim çatladımı çatlayacakmı 24 de çatlamış canım senınki
24 olan catlamış canım sabah akşam mı yaptın testi bi koyu bi silikDurum bundan ibaret ilk kez bu ay denedim çatladımı çatlayacakmı bilemedim
1-1:30 saat arayla yaptım inşallah çatlamıştır24 olan catlamış canım sabah akşam mı yaptın testi bi koyu bi silik
Devam et canım yapmaya daha gününe varKızlar bende bugün yaptım ikinci cizgi silikti. Adetten sonra 11.günüm bugün
Hatırladım canım bu teste göre daha yeni ovulasyon olmak üzere anlamadım valla inşallah yakalamıssındır degerlendirdin dimi inşallah bi daha ki aya gerek kalmaz güzel haber gelir ama olmazsa bu testler yerine kaset olanlardan gebelik testi gibi olanlardan kullan derin hayırlısı olsun hakkinda
Canim ben persembe doktordaydim catlamak uzere yumurtan var dedi. En koyu testimde cuma yakaladim ve dun aksamda koyuydu. Ve bu sabah catladigini soyledi doktor. Demekki ya c.tesi yada pazar catladi. Degerlendirmemizi yaptik ama suna eminim bu markanin testi anca bukadar koyulasiyor.Hatırladım canım bu teste göre daha yeni ovulasyon olmak üzere anlamadım valla inşallah yakalamıssındır degerlendirdin dimi inşallah bi daha ki aya gerek kalmaz güzel haber gelir ama olmazsa bu testler yerine kaset olanlardan gebelik testi gibi olanlardan kullan derin hayırlısı olsun hakkinda
İnsallah daha gerek kalmaz olurda tutmazsa son elimde kalan testleri yapip birakirim zaten 12. Gunden baslayip gun asiri 20. Gune kadar yaparsam illaki denk gelir. Testler dahada geriyor beniHatırladım canım bu teste göre daha yeni ovulasyon olmak üzere anlamadım valla inşallah yakalamıssındır degerlendirdin dimi inşallah bi daha ki aya gerek kalmaz güzel haber gelir ama olmazsa bu testler yerine kaset olanlardan gebelik testi gibi olanlardan kullan derin hayırlısı olsun hakkinda
Hmmm ben diğerlerinden kullandım olabilir canım doktorun öyle diyeyse öyle sonuçta rahimi gördü yani 10 gün sonra test yapsan çıkar inşallah varsaCanim ben persembe doktordaydim catlamak uzere yumurtan var dedi. En koyu testimde cuma yakaladim ve dun aksamda koyuydu. Ve bu sabah catladigini soyledi doktor. Demekki ya c.tesi yada pazar catladi. Degerlendirmemizi yaptik ama suna eminim bu markanin testi anca bukadar koyulasiyor.
Eger adetleri düzenliyor hiç kasma dediğin gibi yap zaten ben geçen ay yumurtlama günü eşim yok diye üzüntüsünü ağladım uyuysmadimİnsallah daha gerek kalmaz olurda tutmazsa son elimde kalan testleri yapip birakirim zaten 12. Gunden baslayip gun asiri 20. Gune kadar yaparsam illaki denk gelir. Testler dahada geriyor benidua et benim icin nolur buay gelsin bebegim. Hamilenin duasi kabul olur derler sende bana et
1-2 gün daha yapıcam çünkü buyün dr randevum vardi. 18mm yumurtam olusmus kendisi catlar dedi. Degerlndiricem bu günleriDevam et canım yapmaya daha gününe var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?