Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erseva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
20
6
1
48
Hanımlar merhaba
İyi pazarlar
Bugün yaptığım teste 2 çizgi oluştu
Bilgi ve deneyim sahibi olanlar değerlendirir ise çok memnun olurum

Eklentiler

• IMG_2242.JPG
    IMG_2242.JPG
    42,4 KB · Görüntüleme: 130
Merhaba iki cizgi hergun olustu bende bu ay denedim. Ama catlama gunu iki cizgide kopkoyu oluyor. Sizinki henuz catlamamis bence

Daha pik yapmamis. Catlamasi icin iki cizgininde ayni koyulukta olmasi lazim. Ornek resimdeki gibi canim

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-22-15-06-24.png
    Screenshot_2017-10-22-15-06-24.png
    95,7 KB · Görüntüleme: 135
Durum bundan ibaret ilk kez bu ay denedim çatladımı çatlayacakmı bilemedim

Eklentiler

• IMG_7931.JPG
    IMG_7931.JPG
    37,7 KB · Görüntüleme: 141
Kızlar bende bugün yaptım ikinci cizgi silikti. Adetten sonra 11.günüm bugün

Eklentiler

• 20171030_204054.jpg
    20171030_204054.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 43
M mely15 canim benim testi hatirlarsin belki bugun gittim catlamis dedi doktor ama hangi gun catladi bilmiyoruz. Persembeyle pazar arasi catladi en son dun geceki boyle idi bu sabah doktor bakti catlamis dedi

Eklentiler

• IMG_20171029_203631.jpg
    IMG_20171029_203631.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 38
M mely15 canim benim testi hatirlarsin belki bugun gittim catlamis dedi doktor ama hangi gun catladi bilmiyoruz. Persembeyle pazar arasi catladi en son dun geceki boyle idi bu sabah doktor bakti catlamis dedi
Hatırladım canım bu teste göre daha yeni ovulasyon olmak üzere anlamadım valla inşallah yakalamıssındır degerlendirdin dimi inşallah bi daha ki aya gerek kalmaz güzel haber gelir ama olmazsa bu testler yerine kaset olanlardan gebelik testi gibi olanlardan kullan derin hayırlısı olsun hakkinda

Hatırladım canım bu teste göre daha yeni ovulasyon olmak üzere anlamadım valla inşallah yakalamıssındır degerlendirdin dimi inşallah bi daha ki aya gerek kalmaz güzel haber gelir ama olmazsa bu testler yerine kaset olanlardan gebelik testi gibi olanlardan kullan derin hayırlısı olsun hakkinda
Canim ben persembe doktordaydim catlamak uzere yumurtan var dedi. En koyu testimde cuma yakaladim ve dun aksamda koyuydu. Ve bu sabah catladigini soyledi doktor. Demekki ya c.tesi yada pazar catladi. Degerlendirmemizi yaptik ama suna eminim bu markanin testi anca bukadar koyulasiyor.

İnsallah daha gerek kalmaz olurda tutmazsa son elimde kalan testleri yapip birakirim zaten 12. Gunden baslayip gun asiri 20. Gune kadar yaparsam illaki denk gelir. Testler dahada geriyor beni :( dua et benim icin nolur buay gelsin bebegim. Hamilenin duasi kabul olur derler sende bana et :(

Canim ben persembe doktordaydim catlamak uzere yumurtan var dedi. En koyu testimde cuma yakaladim ve dun aksamda koyuydu. Ve bu sabah catladigini soyledi doktor. Demekki ya c.tesi yada pazar catladi. Degerlendirmemizi yaptik ama suna eminim bu markanin testi anca bukadar koyulasiyor.
Hmmm ben diğerlerinden kullandım olabilir canım doktorun öyle diyeyse öyle sonuçta rahimi gördü yani 10 gün sonra test yapsan çıkar inşallah varsa

İnsallah daha gerek kalmaz olurda tutmazsa son elimde kalan testleri yapip birakirim zaten 12. Gunden baslayip gun asiri 20. Gune kadar yaparsam illaki denk gelir. Testler dahada geriyor beni :KK43: dua et benim icin nolur buay gelsin bebegim. Hamilenin duasi kabul olur derler sende bana et :KK43:
Eger adetleri düzenliyor hiç kasma dediğin gibi yap zaten ben geçen ay yumurtlama günü eşim yok diye üzüntüsünü ağladım uyuysmadim

Back