canım seffaf sumuksu bir akinti olduktan sonra 2-3gun sonra baslayabilir o sebepten 2gunde bir iliski yasayarak gebe kalma sansini yukseltebilirsiniz bir sorun yoksa.Yumurtlama akıntısı olan günler mi ? Yoksa akıntı bittikten sonraki günler mi gebelik için uygundur?
Akıntı bittikten sonra yumurta çatlıyormuş diye duydum. Akıntıdan ne kadar sonra yumurta çatlar?
Yumurtlama akıntısını 22 23 24 ü gördüm 22 23 ve 25 i ilişki oldu yani zamanlama doğru olmuş mu ?
Yumurtlama akıntısı olan günler mi ? Yoksa akıntı bittikten sonraki günler mi gebelik için uygundur?
Akıntı bittikten sonra yumurta çatlıyormuş diye duydum. Akıntıdan ne kadar sonra yumurta çatlar?
Yumurtlama akıntısını 22 23 24 ü gördüm 22 23 ve 25 i ilişki oldu yani zamanlama doğru olmuş mu ?
Hamileyim :)) saol darısı başına :)Hamilemisin cnm eğer öğle ise hayırlı olsun :)
İnşallah sağlıklı gebelik geçirirsin cnm sağ salim kavuş nasıl oldu kaç gün kala öğrendin kimyasaldan hemen snra oldu sanirimHamileyim :)) saol darısı başına :)
2 ay sonra adete 6 gün kala testte silikti şuan koyu her gün bir test yaptım koyulaştı :)İnşallah sağlıklı gebelik geçirirsin cnm sağ salim kavuş nasıl oldu kaç gün kala öğrendin kimyasaldan hemen snra oldu sanirim
maşallah cnm saglıkla sursun kavus yavruna inş hayırlısı ile darısı basımıza2 ay sonra adete 6 gün kala testte silikti şuan koyu her gün bir test yaptım koyulaştı :)
Amiiin inşallah kuzummaşallah cnm saglıkla sursun kavus yavruna inş hayırlısı ile darısı basımıza
Kan tahlili verdim bu gün 572 çıktı adetim bu gün iyi mi sence ?maşallah cnm saglıkla sursun kavus yavruna inş hayırlısı ile darısı basımıza
Mrhb doğum yaptınız mı hamileydiniz sanırım.bebisin cinsiyetini merak ettimKan tahlili verdim bu gün 572 çıktı adetim bu gün iyi mi sence ?
Yaptım 14 gün oluyor :) oğlum oldu :)Mrhb doğum yaptınız mı hamileydiniz sanırım.bebisin cinsiyetini merak ettim
Sağlıkla buyutun gözünüz aydın :)) demek ki yum döneminde hamile kaldınız ve cinsiyet erkek,bende kız topigindeyim.Yaptım 14 gün oluyor :) oğlum oldu :)
Sağlıkla buyutun gözünüz aydın :)) demek ki yum döneminde hamile kaldınız ve cinsiyet erkek,bende kız topigindeyim.
Bir de kızımız olsun.....topigi
Aynen kızım da geç döllenmeydi :) adete 3 gün kala hamile kalmıştım bu ay ortası oldu :)Sağlıkla buyutun gözünüz aydın :)) demek ki yum döneminde hamile kaldınız ve cinsiyet erkek,bende kız topigindeyim.
Bir de kızımız olsun.....topigi
Ne zmn hamile kaldgnla cinsiyet fark ediyor muAynen kızım da geç döllenmeydi :) adete 3 gün kala hamile kalmıştım bu ay ortası oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?