How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

OVULASYON

Smyy21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.953
1.624
133
30
Yumurtlama akıntısı olan günler mi ? Yoksa akıntı bittikten sonraki günler mi gebelik için uygundur?
Akıntı bittikten sonra yumurta çatlıyormuş diye duydum. Akıntıdan ne kadar sonra yumurta çatlar?
Yumurtlama akıntısını 22 23 24 ü gördüm 22 23 ve 25 i ilişki oldu yani zamanlama doğru olmuş mu ?

Yumurtlama akıntısı olan günler mi ? Yoksa akıntı bittikten sonraki günler mi gebelik için uygundur?
Akıntı bittikten sonra yumurta çatlıyormuş diye duydum. Akıntıdan ne kadar sonra yumurta çatlar?
Yumurtlama akıntısını 22 23 24 ü gördüm 22 23 ve 25 i ilişki oldu yani zamanlama doğru olmuş mu ?
canım seffaf sumuksu bir akinti olduktan sonra 2-3gun sonra baslayabilir o sebepten 2gunde bir iliski yasayarak gebe kalma sansini yukseltebilirsiniz bir sorun yoksa.

Geçen ay ovulasyon testinde çift çizgiyi (koyu) 17 Nisanda yakaldım.17-18-19 .günleri değerlendirdik.Bu ay 5 Mayısa kadar adet olmayınca ümitlenmiştim.39.günde hastalandım.Ne kadar yumurtlama dönemini yakalarsan yakala Rabbim nasip etmeyince olmuyo.Hayırlısı..

Hamilemisin cnm eğer öğle ise hayırlı olsun :)

merhaba kızlar ben de ovulasyon testi ile yumurtlama zamanımı takip ediyorum geçen ay yumurtam çatlamamıştı ve 5 gun adet gecikmem oldu 28 günde bir adet görüyorum adet bitimi test yapmaya başladım adetten 11 gun sonra köyü çift çizgiyi gördüm 2 gun aynı koyulukta çıktıktan sonra siliklesti dün tekrar ovulasyon testi yaptım cizgi koyulasmisti sizce tekrar yumurtluyor olabilirmiyim adetine 12 gun kaldı

Merhaba bayanlar adetim bittikten 15 gün sonra ara ara ve az olmak uzere kahverengi akintilarim oldu ara arada migde bulantilarim oluyo ama devamli uyku halindeyim halsizim acaba hamile olma durumum varmidir birde evde hamilelik testini ne zaman yapmaliyim yada direk kan testi yaptirsam kesin ve dogru sonuc alirmiyim.simdiden tesekkur ederim cevaplariniz icin.

Back