- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Önceki ay 6gün geciktiğinden tam bilemiyorum ama 20şubat gibi canımAh nasıl mutlu olurum yaasenin bat ne canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceki ay 6gün geciktiğinden tam bilemiyorum ama 20şubat gibi canımAh nasıl mutlu olurum yaasenin bat ne canm
Benimde tarihlerde oynama oluyor bir zamanlar 24 günde bir sapmadan adet olan ben en son 32.gün oldum çok sinir bozucu geciktiğim her dakika ayrı bir stresÖnceki ay 6gün geciktiğinden tam bilemiyorum ama 20şubat gibi canım
Aynen kuzum ama yumurtlama gününün üzerine 14-15 gün ekleyip beklicem artık en garanti yöntem buymuş.. benim önceki ay yumurta inatçı çıktı 22. Gün çatlayabildiBenimde tarihlerde oynama oluyor bir zamanlar 24 günde bir sapmadan adet olan ben en son 32.gün oldum çok sinir bozucu geciktiğim her dakika ayrı bir stres
Benim hala ara ara kasık batmlarım oluyo benim şu sıralar çatlamış olması lazım dr takibindeyken de öyle oluyoduAynen kuzum ama yumurtlama gününün üzerine 14-15 gün ekleyip beklicem artık en garanti yöntem buymuş.. benim önceki ay yumurta inatçı çıktı 22. Gün çatlayabildi
Kız koş değerlendir o zamanBenim hala ara ara kasık batmlarım oluyo benim şu sıralar çatlamış olması lazım dr takibindeyken de öyle oluyodu
Senin bat ne zamanBenim hala ara ara kasık batmlarım oluyo benim şu sıralar çatlamış olması lazım dr takibindeyken de öyle oluyodu
Gerçekten bu ay günleri değerlendirme için heyecanlanmadım bile kafamı serbest bıraktım ayrıca eşim işe gideli 2 saat oldu koca yatakta bir ben varım yaniKız koş değerlendir o zaman
10 şubat görünüyor ama büyük ihtimal yine o zaman olmıycak oynar bir iki gün diye düşünüyorum her zamanki gibiSenin bat ne zaman
Keşke tekbaşına yapabilseydik diyo insan bazenGerçekten bu ay günleri değerlendirme için heyecanlanmadım bile kafamı serbest bıraktım ayrıca eşim işe gideli 2 saat oldu koca yatakta bir ben varım yani
Klomen kullandın mı canım bu ay10 şubat görünüyor ama büyük ihtimal yine o zaman olmıycak oynar bir iki gün diye düşünüyorum her zamanki gibi
Ay ne güldüm diyo valla ya zaten havalar buz gibi insanın duşa bile gidesi gelmiyo soğukta üşengeçlik tavana vurdu yaniKeşke tekbaşına yapabilseydik diyo insan bazen
Hayır dr gitmedim ilaç mil aç hiç bişey kullanmadım düzensiz de olsa soğan suyu içmeye çalıştımKlomen kullandın mı canım bu ay
hiram2015 in izinden gitsek ya bu ay inşaaaaalaaaahHayır dr gitmedim ilaç mil aç hiç bişey kullanmadım düzensiz de olsa soğan suyu içmeye çalıştım
Heriflerin psikolojisini de bozacaz az kaldı artık o soruyo bana çatladımı seninkiler diye ama ben napimAy ne güldüm diyo valla ya zaten havalar buz gibi insanın duşa bile gidesi gelmiyo soğukta üşengeçlik tavana vurdu yani
İnanırmısın bende şuan forumda onu arattım açtığı yorum yaptığı bütün konuları okuyorum bi başlıkta sohbetimiz olmuştu çok sevdim onu☺
Benimkide habire benim adet olcam zaman için senin organizasyon ne zaman yakın mı gün varmı deyip duruyo yaHeriflerin psikolojisini de bozacaz az kaldı artık o soruyo bana çatladımı seninkiler diye ama ben napim
Bende sevdim kız valla zaten hemşerim o benimİnanırmısın bende şuan forumda onu arattım açtığı yorum yaptığı bütün konuları okuyorum bi başlıkta sohbetimiz olmuştu çok sevdim onu☺
Keşke az rahat sakin olabilsek yaBenimkide habire benim adet olcam zaman için senin organizasyon ne zaman yakın mı gün varmı deyip duruyo ya
Bende sevdim kız valla zaten hemşerim o benim
Deniyoruz işte bakalım bizimde topaç gibi karnımız olduğu günleri görürüz inşallahKeşke az rahat sakin olabilsek ya