Ovülasyon zamanı bel ağrısı yaşayan var mı?

Kızlar merhaba ovülasyon zamanı ne gibi belirtileriniz oldu. Bel ağrısı oldu mu ??Uzayan akıntı olmadan yumurta çatlamaz mı bide cevap verirseniz çok mutlu olurum
Merhaba canım benim genelde kasık ve bel ağrısı oluyor akıntım da oluyor yumurtanın beyazı kıvamında. Ama bazılarında akıntı olmuyormuş ya da çatladıktan sonra oluyormuş falan doktor muayenede anlıyor zaten istersen ovulasyon testiyle de kesşnleştirebilirsin :)

Canım benim de normalde uzayan akıntıdan olurdu ama şuan gelen giden yok bi ıslaklık var vajinada ama bilemedim doktor bugün ilişki dedi pazartesi sabah gel dedi sol kasıkta batma olursa pazar günü çatlıyodur pazar da ilişki olsun dedi kaçırmayalım dedi..kısmet bakalım güzel düşünelim güzel olsun inşallah...

İğne ya da ilaç kullandın mı peki

inşlh cnm dualarım seninle hadi bakalım

Ben bu ay yumurta takibi yatırmadım ama yumurtlama zamanlarında. Afedersiniz her an bi ıslaklıkla geziyorum çok fazla akıntım oluyor

Yapmadım valla bu ay hiç uğraşmadım hatta normalde eşimi en önemli günler diye dürttüğüm zamanlar bile birlikte olmadık eşim bu aralar çok yoğun çalışıyo kendimizi günlere şartlarsak hem onun yorgunluğu hemde psikoloji etkilenir diye sadce ne zaman istersek o zaman birlikte olduk yani o en önemli günleri bile aksattık☺ hayırlısı bakalım sonuç ne olcak ☺

Rabbim istedikten sonra korunsan bile veriyo kuzum ya ... Allah kalbimizi biliyo çok istiyoruz umarım güzel haberleri peşpeşe veririz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…