- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Kızlar merhaba ovülasyon zamanı ne gibi belirtileriniz oldu. Bel ağrısı oldu mu ??Uzayan akıntı olmadan yumurta çatlamaz mı bide cevap verirseniz çok mutlu olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım akıntı yok valla henüz hayırlısı bakalımcnm ewet bel agrısı oluyor ama beyaz akıntı yumurtlama günü dikkat et degerlendirrr hadiii bakalımmmmm..
Yaptı canım ilişki günü de verdi ama akıntı olmayınca acaba çatlamayacak mı diye düşünmeye başladım malesefdoktor yumurta takibi yapaydı iyiydii
Merhaba canım benim genelde kasık ve bel ağrısı oluyor akıntım da oluyor yumurtanın beyazı kıvamında. Ama bazılarında akıntı olmuyormuş ya da çatladıktan sonra oluyormuş falan doktor muayenede anlıyor zaten istersen ovulasyon testiyle de kesşnleştirebilirsin :)Kızlar merhaba ovülasyon zamanı ne gibi belirtileriniz oldu. Bel ağrısı oldu mu ??Uzayan akıntı olmadan yumurta çatlamaz mı bide cevap verirseniz çok mutlu olurum
Canım benim de normalde uzayan akıntıdan olurdu ama şuan gelen giden yok bi ıslaklık var vajinada ama bilemedim doktor bugün ilişki dedi pazartesi sabah gel dedi sol kasıkta batma olursa pazar günü çatlıyodur pazar da ilişki olsun dedi kaçırmayalım dedi..kısmet bakalım güzel düşünelim güzel olsun inşallah...Merhaba canım benim genelde kasık ve bel ağrısı oluyor akıntım da oluyor yumurtanın beyazı kıvamında. Ama bazılarında akıntı olmuyormuş ya da çatladıktan sonra oluyormuş falan doktor muayenede anlıyor zaten istersen ovulasyon testiyle de kesşnleştirebilirsin :)
İğne ya da ilaç kullandın mı pekiCanım benim de normalde uzayan akıntıdan olurdu ama şuan gelen giden yok bi ıslaklık var vajinada ama bilemedim doktor bugün ilişki dedi pazartesi sabah gel dedi sol kasıkta batma olursa pazar günü çatlıyodur pazar da ilişki olsun dedi kaçırmayalım dedi..kısmet bakalım güzel düşünelim güzel olsun inşallah...
Yok canım kullanmadım pko var geç oluyo sadeceİğne ya da ilaç kullandın mı peki
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine :)Yok canım kullanmadım pko var geç oluyo sadece
İnşallah birlikte bu ay canım ☺Anladım canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine :)
İnşallahİnşallah birlikte bu ay canım ☺
inşlh cnm dualarım seninle hadi bakalımCanım benim de normalde uzayan akıntıdan olurdu ama şuan gelen giden yok bi ıslaklık var vajinada ama bilemedim doktor bugün ilişki dedi pazartesi sabah gel dedi sol kasıkta batma olursa pazar günü çatlıyodur pazar da ilişki olsun dedi kaçırmayalım dedi..kısmet bakalım güzel düşünelim güzel olsun inşallah...
Ovülasyon da yapmamıştın dimi kuzu bakalım allahım bu ay nasip etsin inş bize....Ben bu ay yumurta takibi yatırmadım ama yumurtlama zamanlarında. Afedersiniz her an bi ıslaklıkla geziyorum çok fazla akıntım oluyor
Rabbim istedikten sonra korunsan bile veriyo kuzum ya ... Allah kalbimizi biliyo çok istiyoruz umarım güzel haberleri peşpeşe veririz kuzumYapmadım valla bu ay hiç uğraşmadım hatta normalde eşimi en önemli günler diye dürtmüşüm bile birlikte olmadık eşim bu aralar çok yoğun çalışıyo kendimizi günlere şartlarsak hem onun yorgunluğu hemde psikoloji etkilenir diye sadce ne zaman istersek o zaman birlikte olduk yani o en önemli günleri bile aksattık☺ hayırlısı bakalım sonuç ne olcak ☺
Ah nasıl mutlu olurum yaasenin bat ne canmRabbim istedikten sonra korunsan bile veriyo kuzum ya ... Allah kalbimizi biliyo çok istiyoruz umarım güzel haberleri peşpeşe veririz kuzum