ben Clear Blue dan memnun kaldim ama dedigim gibi hepsi ayni aslinda sadece tam olarak emin olmak icin dijital olani al cizginin olusumunu takip etmektense testin uzerine idrarini yapip yaptigin cubugu diger cubuga sokuyosun orda kendisi yumurtlama varsa gulen yuzu cikartiyo
en kesini o clear blue bulursan onu al bulamazsanda dijital hagisi varsa o nu canim
hadi bolll sans hepimizeee cnm[/
İdilga nette senin dediğin testlerden buldum siparişini de verdim... yalnız kafama takılan birşey var... gülen yüzü gördüğümüz gün ve ertesi günümü birliktelik yaşamak gerekiyor... kimi diyor ki gülen yüzü gördüğün gün değil onun ertesi günü birliktelik gerekli... doğrusu nedir bu işin sence???
burda bi arkadasim hem gulen yuzu gordugu gunun aksaminda hemde ertesi gunu birlikte oldu ilk gulenyuzu yakaladigi aydada hamile oldu suan 4 aylik bende ayni seyi yapiyorum ben daha ilk kez gecen ay gordum gulen yuzu gordugum gunun gecesindede birlikte oldum ertesi gecede....annemle konusuyoruz oda birak su yumurtlamayi falan dio :) hastalik bittigi gunden itibaren 1 er gece atlayarak yapin onlar oyle yapiyomussss zamaninda :))))
bu ay oyle denicem testide yapicam ama spermin rahimde 3 gun yasadigini dusunursek zaten oncesindede yapilirsa o gunde yapilsa sonraki gunde bunun tutucagi varsa tutuyoo
en iyisi adetin bittigi gece baslayarak 1 aksam atlamali basliyalim bakalim bu ay tabii ovulasyonada devam cunku onunla yumutlayip yumurtlamadiginida anliyosun cunku her ay regl olman yumurtlaman anlamini tasimiyo ....
kisacasi gun asiri yap gulen yuzu gorunce o aksamda ertsei gunde yap ..boll sans hepimize cnm biz gebeligin mart ayinda hamile kalicaklar topigindeyiz gel yazdir adini oraya :)))) totem yaptik :))