Mucizeler deyince geldi aklıma. Ben bir yazıda aşure pişirilirken dua edilmesinin adetten olduğunu okumuştum. Geçtiğimiz ay Muharrem ayıydı biliyorsunuz, Muharremin 10’u da Aşure Günü. Bir çok peygambere, Muharrem’in 10’unda mucizeler bahşedildiği de yazıyordu aynı yazıda, Hz.Musa’ya, Hz.İbrahim’e, Hz.Adem’e…Ben de aşure pişirirken mucize diledim Rabbimden. Eğer bebeğim bana tutunabilirse, o benim mucizem olacak şimdi. Zor bir süreç olacak belki beklemek ama, onu bekleyeceğim. Onu istiyorum. Belki de umutsuz olmamalıyım. Bu akşam umarak, umut ederek gitmeliyim teste. Bu raddeye geldikten sonra belki de kendimi koruma mekanizmamı bırakmalıyım bir kenara… Hala üzülmemek için temkinli olmaya çalışmamalıyım… Benim yerimde kimolsa ARTIK umut eder, değil mi? Ve bu durumda, bu kadar kıyısına gelmişken kim olumsuz yanıt alsa üzülür artık…Kendimi serbest bırakıyorum ve istiyorum da, umut da ediyorum…
Yol arkadaşlarım beni dualarınızdan eksik etmeyin. Birazdan belki de hayatımın en önemli haberini almaya gidiyorum…Bana şans dileyin ki, benim yapamadığımı bebeğim yapsın, o bana inansın bana tutunsun…