- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.681
bblaucum tabloda web sitesinin adresi var ya ona giriyorsun. Kayıt oluyorsun. My Chart kısmından her gün ateşini kaydediyorsun. Akıntın, ağrın, ilacın varsa kullandığın hepsini yazıyorsun. İlişki günlerini de kaydediyorsun. Hem güzel bir ajanda olmuş oluyor. Hem de ateşin 3-4 gün yüksek giderse Ov. gününü detektör yakalıyor ve işaretliyor. OPK yani ov.testlerini de yazabilirsin. Negatif pozitif diye. O yorumluyor. Altında mesela bana diyor ki Ov. gününden önce 3 gün ve sonra bir gün çalıştığımız için High puan verdi. Low-Good-High diye puan veriyor. İhtimalden bahsediyor yani. Güzel bir site. Üye olmanı tavsiye ederim. Bu arada öğrenciler derste alıştırma çözerken ben KKya girip mesajlarıma cevap gelmiş mi diye bakıyorum. Öğrencinin biri yanıma gelip baksa KKyı görse hoca çıldırmış olmalı diyecek. Ben derse döneyim. :79:
Ben de üye olayım o zaman canım, güzel bir siteymiş :) Gerçi pek de ateş ölçmek filan içimden gelmiyor bu ay ama bakalım...
Ben de şirketten giriyorum, arada görenler de oluyor
Ekranlarımız da çok büyük, çizimleri filan iyi görebilmemiz için, parıl parıl parlıyor KK