Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yuh artık!:KK53: Bu insanlara inanamıyorummmm! O kadar doğru söylemişsin ki bu mahrem bir konu ve yeri gelince en yakınlarınla bile konuşamıyorsun. İnsanların bunu didiklemesi çok sinir bozucu. Ya bir de ben şuna sinir oluyorum. Ben hafif kilolu bir insanım. 165 boyunda 67 kiloyum. Aslında çok değil ama biraz göbeğim var ve yeni tanıştığım bazı insanlar hamile misin diye sordukça çıl-dı-rı-yo-rum! Ya ben hamile olsam sana söylerim. Hatta belki söylemem. Sana ne di mi? Onlar sordukça ve ben HAYIR dedikçe kendime kızıyorum. Sanki suçluyum ben. Off depresyona giricem ben bu kadınlar yüzünden. Ben mesela sekreterimizi ilk gördüğümde hamile olduğunu anlamıştım 5-6 aylık filandı ama sanki biraz kilolu gibi de duruyordu. Hemen pat diye hamile misiniz diye sormadım ya değilse üzülmesin o konuyu açana kadar hiç açmadım. İnsanlar neden anlayışsız?:KK43: Neyse... Burası da benim dert tahtam oldu...

Evet canım aynen ben de insanların canını yakacağım diye asla sormam bu tip şeyler. Şirkette bir arkadaşım vardı 5 senelik evliler. Bir kez bile sormadım neden yok bebeğiniz düşünmüyor musunuz diye? Ben sorunca değişecek mi? Kendi hayatlarıyla ilgili böylesine önemli bir kararı elbette benim kadar (!) düşünebiliyorlardır değil mi.
Beni bu konuda bu kadar hassas, kırılgan ve hatta belki de takıntılı yapan, psikolojimi bozan şirketten başka bir arkadaşım oldu. Sürekli üzerime oynadı. Ben evlendikten 2-3 ay sonra doğum yaptı o. ben her zor zamanında yanında oldum, ne dertlerine ortaklık, sırdaşlık ettim, ne zor zamanlarında yanındaydım. Bunlar söylenmez ama...
Oysa o hırslarının kurbanı oldu.Sürekli kendiyle kıyasladı beni.Sahip olduğumuz maddi manevi ne varsa kıyasladı ve sürekli bana "Benden fazla şeye sahip olabilirsin ama dünyadaki hiçbir maddi-somut güçle sahip olamayacağın şey, çocuk, bende var." mesajını verdi. Her konuşmayı bu konuya bağladı. Oysa ben bebek sahibi olmayı bile düşünmüyordum, daha korunuyordum o zamanlar. Ama bu konuyu öyle çok işledi ve canımı yakmak için kullandı ve uğraştı ki, içimde yaralaştı, nasırlaştı sonunda. Benim şu an bu konuyla alakalı psikolojimin bozuk olmasının asıl sebebi, kök nedeni bu işte.
Şimdi o bayanla konuşacağım diye, öğle yemeklerine bile inmiyorum şirkette. Çünkü başka türlü susmasını sağlayamadım.

saol arkadasım hemen msj atayım son kullanma tarihini sorayımm

Bence de bi teyit et skt'ni.
adetin düzenliyse tahmini ovulasyon tarihine yakın kullanmaya başlarsın zaten.
50 test sana her ay 5 tane kullansan bir yıla yakın yeter. İlk ay her gün kullanmayı mı düşünüyorsun?

Evet bblau, Laboqucik kullanıyorum. İlk 2 testim normaldi ama bu garip çıktı. İlk 10 dakikada silik çizgiyi gördüm aslında, sonradan bozuldu test. Garip bir durum aldı şuan. :/ Bu arada senin mesajını unuttum, ateşin yükselmiş sanırım. Adet gününe kaç gün var? İnşallah hayırlı bir yükseliştir bu, biliyorum ümit bağlamak istemiyorsun, Rabbim sana öyle bir anda (doğru)çift çizgiyi göstersin ki hayatında alacağın en güzel hediyenin(!) ilk işareti olsun. :KK70:

Bu arada ateş tablom ve ov.testlerim de böyle benim:
19 Kasım 1.gün 36.7
20 Kasım 2.gün 36.7
21 Kasım 3.gün ----
22 Kasım 4.gün 36.2
23 Kasım 5.gün 36.2 (07:20)
24 Kasım 6.gün 36.3 (07:10)
25 Kasım 7.gün 36.3 (06:30)
26 Kasım 8.gün 36.1 (05:50)-(ç)
27 Kasım 9.gün 36.3 (06:00)-(ç)
28 Kasım 10.gün 36.3 (06:50)-(ç)
29 Kasım 11.gün 36.1 (06:20)-(ovulasyon testi 2.çizgi silik 16:00)
30 Kasım 12.gün 36.1 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi daha silik 13:15)
01 Aralık 13.gün 36.1 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi daha da silik 14:45)

Siklusun 32 gün. 13-18 arası çok çalışmamız lazım çok. :KK9:

Evet aynı markada aynı olayı yaşadım canım ben de...Belki de bozuk ürünler var arada.
Adetine kaç gün var demişsin :KK61: Şu an adet görüyorum zaten.Bu ay (ümitlenmiyorum dedim ama çok ümitlenmişim) regl olmak epey bir yıkım oldu benim için, psikolojim alt üst oldu.
Yalnız reglde bir tuhaflık var. Başlangıcı lekelenme şeklinde oldu, ki bende hiç olmaz, direkt regl gelir. Miktarı da çok az oldu. Neredeyse normalin üçte biri bir akıntı oldu. Bu sabah ateşimi ölçtüm, o da düşmemiş. Geçen ay regle bir gün kala ateşim 37,2den 36,4e düşmüştü birden. Üzerine görmeden şüphelendik ama…Test de yaptım, negatif…Bu hafta sonu doktora gideceğim kısmetse neyse belli olacak bakalım…

Evet bblau, Laboqucik kullanıyorum. İlk 2 testim normaldi ama bu garip çıktı. İlk 10 dakikada silik çizgiyi gördüm aslında, sonradan bozuldu test. Garip bir durum aldı şuan. :/ Bu arada senin mesajını unuttum, ateşin yükselmiş sanırım. Adet gününe kaç gün var? İnşallah hayırlı bir yükseliştir bu, biliyorum ümit bağlamak istemiyorsun, Rabbim sana öyle bir anda (doğru)çift çizgiyi göstersin ki hayatında alacağın en güzel hediyenin(!) ilk işareti olsun. :KK70:

Bu arada ateş tablom ve ov.testlerim de böyle benim:
19 Kasım 1.gün 36.7
20 Kasım 2.gün 36.7
21 Kasım 3.gün ----
22 Kasım 4.gün 36.2
23 Kasım 5.gün 36.2 (07:20)
24 Kasım 6.gün 36.3 (07:10)
25 Kasım 7.gün 36.3 (06:30)
26 Kasım 8.gün 36.1 (05:50)-(ç)
27 Kasım 9.gün 36.3 (06:00)-(ç)
28 Kasım 10.gün 36.3 (06:50)-(ç)
29 Kasım 11.gün 36.1 (06:20)-(ovulasyon testi 2.çizgi silik 16:00)
30 Kasım 12.gün 36.1 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi daha silik 13:15)
01 Aralık 13.gün 36.1 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi daha da silik 14:45)

Siklusun 32 gün. 13-18 arası çok çalışmamız lazım çok. :KK9:

Adetinin ilk iki günü ateşin yüksekmiş sen yüksek ateşle adet görüyorsun o zaman canım?
Ovulasyona yakın, bir miktar daha düşüş olur acaba bu 36,1e düşüş o mu yoksa, normal ateş mi bu...

Bir de 2. çizgi daha silik derken, kontrol çizgisinden silik ama koyu mu yine de?

Adetinin ilk iki günü ateşin yüksekmiş sen yüksek ateşle adet görüyorsun o zaman canım?
Ovulasyona yakın, bir miktar daha düşüş olur acaba bu 36,1e düşüş o mu yoksa, normal ateş mi bu...

Bir de 2. çizgi daha silik derken, kontrol çizgisinden silik ama koyu mu yine de?

bblaucum son adetim çok ilginçti. Adet olmadan iki gün önce test yaptım pozitifi gördüm ve son 7 gün belki de hep ateşim yüksekti. Ama adet oldum sonra. Adetimin 3.-4. günü ateşim ancak düştü. Şuan aklıma takılıyor bazen acaba kimyasal gebelik mi geçirdim diye... Bilemiyorum ama... Bu ateşin düşüşünü de anlamadım. 36.1 normal ateşim mi acaba benim, bu ay ölçmeye başladığım için bilmiyorum. Testlere gelince ben 3 test yaptım henüz. İlk testim C çizgisine göre silikti. 2.testim yani dünkü testim C çizgisine göre silikti hatta bir öncekinden de silikti. Bugün ki yani benim 3.testim C çizgisine göre zaten silikti, dünkine göre de silikti. Yani T çizgisini C kadar koyu görmedim henüz. Hep silik gördüm. Ama 3 gün içinde hep daha siliğini gördüm. Akşam eşimin bilgisayarından resim koymaya çalışırım. 3 testin ilki daha belirgindi. 11.günümde olan. Ama o da silikti sonuçta. Bugünki bir garip. Şuan görmeniz lazım kıpkırmızı. :44:

Evet aynı markada aynı olayı yaşadım canım ben de...Belki de bozuk ürünler var arada.
Adetine kaç gün var demişsin :KK61: Şu an adet görüyorum zaten.Bu ay (ümitlenmiyorum dedim ama çok ümitlenmişim) regl olmak epey bir yıkım oldu benim için, psikolojim alt üst oldu.
Yalnız reglde bir tuhaflık var. Başlangıcı lekelenme şeklinde oldu, ki bende hiç olmaz, direkt regl gelir. Miktarı da çok az oldu. Neredeyse normalin üçte biri bir akıntı oldu. Bu sabah ateşimi ölçtüm, o da düşmemiş. Geçen ay regle bir gün kala ateşim 37,2den 36,4e düşmüştü birden. Üzerine görmeden şüphelendik ama…Test de yaptım, negatif…Bu hafta sonu doktora gideceğim kısmetse neyse belli olacak bakalım…

Ay inşallah hayırlısı olurrrr. Ben de ateşim 36.7 ile adet görmeye devam edince ümitlenmiştim ama benim 4.gün 36.2ye düşmüştü. Neden o kadar geç düştü bilemiyorum... Bildiğim tek şey bu ay ateşimin adete doğru sabitlenmesini ve düşmemesini ve de testlerimin hep çift çizgi çıkmasını çok istediğim! Amma çok şey istiyoruz.:KK9: Rabbimiz büyük. İnşallah en güzeline en hayırlı zamanda sahip oluruz. İyi haberlerini bekliyorum. Dualarım seninle bblaucum...

bblaucum son adetim çok ilginçti. Adet olmadan iki gün önce test yaptım pozitifi gördüm ve son 7 gün belki de hep ateşim yüksekti. Ama adet oldum sonra. Adetimin 3.-4. günü ateşim ancak düştü. Şuan aklıma takılıyor bazen acaba kimyasal gebelik mi geçirdim diye... Bilemiyorum ama... Bu ateşin düşüşünü de anlamadım. 36.1 normal ateşim mi acaba benim, bu ay ölçmeye başladığım için bilmiyorum. Testlere gelince ben 3 test yaptım henüz. İlk testim C çizgisine göre silikti. 2.testim yani dünkü testim C çizgisine göre silikti hatta bir öncekinden de silikti. Bugün ki yani benim 3.testim C çizgisine göre zaten silikti, dünkine göre de silikti. Yani T çizgisini C kadar koyu görmedim henüz. Hep silik gördüm. Ama 3 gün içinde hep daha siliğini gördüm. Akşam eşimin bilgisayarından resim koymaya çalışırım. 3 testin ilki daha belirgindi. 11.günümde olan. Ama o da silikti sonuçta. Bugünki bir garip. Şuan görmeniz lazım kıpkırmızı. :44:

Adet olmadan önce gebelik testinde mi pozitif gördün canım? Ateş de yüksek gitmiş? Çok ilginç kimyasal gebelik olabilir dediğin gibi. Reglin de garipmiş. Ateş düşmese üstüne görme olamaz mı diyeceğim ama? Bir daha gebelik testi yapsana, üstüne görmüş olmayasın? Reglin nasıldı?
Benim durumum da senin gibi o zaman ama gebelik testi bende pozitif vermedi. Ev kitleriyle yaptım ama, kanda baktırmadım. Kanda baktırsaydık keşke ya.
Her ay baktırırdım bu ay baktırmayacağım tuttu benim de!
:KK47:

Adet olmadan önce gebelik testinde mi pozitif gördün canım? Ateş de yüksek gitmiş? Çok ilginç kimyasal gebelik olabilir dediğin gibi. Reglin de garipmiş. Ateş düşmese üstüne görme olamaz mı diyeceğim ama? Bir daha gebelik testi yapsana, üstüne görmüş olmayasın? Reglin nasıldı?
Benim durumum da senin gibi o zaman ama gebelik testi bende pozitif vermedi. Ev kitleriyle yaptım ama, kanda baktırmadım. Kanda baktırsaydık keşke ya.
Her ay baktırırdım bu ay baktırmayacağım tuttu benim de!
:KK47:
Canım adetim bitince doktora gittim. Kistim de vardı kontrole gideyim dedim. Durumu anlattım. Test yaptırdık. Ama adetim bitmişti ben gittiğimde. Kanda 0.10 çıktı. Kimyasal olup olmadığını anlayamadık. Çünkü adetimin ilk günü normaldi ama 2. ve 3. günü normalden fazlaydı. O kadar kanamam olmaz normalde benim. Vardıysa bile o ara gitmiştir diye düşündüm. Kimyasal gebelik olabilir mi diye düşündüm ama kafama çok takacağımı bildiğim için fazla kurcalamadım. Kistimin normal olduğunu ve şuan gebe olmadığımı öğrenince doktorun yanından çıktım ki zaten doktoruma da ayrı sinir oldum. Özele gidiyorum. O kadar para verdim ki ben kist için baya gittim 3-4 ay oldu kistimi öğreneli. Kaç defa kontrole gittim. Tanıyor da artık beni. Ama çok umursamadı bu sefer. Çok kalabalıktı. Hemen yollamaya çalıştı. Benim de aklım yeterince karışıktı zaten. Testin pozitif çıkması, sonra adet görmem, sonra 0.10 vs. Ama kararımı verdim. Ovulasyon testleriyle birkaç ay kendim deneyeceğim. Olmazsa yaza kadar bekleyeceğim. Yazın 1 yıllık evli olduğumuz vakit eğer bebeğimiz hala olmazsa (Allah en hayırlı zamanda versin) o zaman iyi bir doktor araştıracağım. Onun dışında uyduruk doktorlara para verip özele gitmeyeceğim parama yazık...

Senin durumun sanki üstüne görme gibi geldi bana da ama hayırlısı inşallah. Dediğim gibi Allah öyle bir zamanda sana doğru çift çizgiyi göstersin ki alacağın en güzel hediyenin:emir_bebek: ilk işareti olsun.:KK70:

Son düzenleme:
Ay inşallah hayırlısı olurrrr. Ben de ateşim 36.7 ile adet görmeye devam edince ümitlenmiştim ama benim 4.gün 36.2ye düşmüştü. Neden o kadar geç düştü bilemiyorum... Bildiğim tek şey bu ay ateşimin adete doğru sabitlenmesini ve düşmemesini ve de testlerimin hep çift çizgi çıkmasını çok istediğim! Amma çok şey istiyoruz.:KK9: Rabbimiz büyük. İnşallah en güzeline en hayırlı zamanda sahip oluruz. İyi haberlerini bekliyorum. Dualarım seninle bblaucum...

Canım benim, Allahın izniyle hepimiz kavuşacağız bebeklerimize. Dua ediyorum...
Yarın sabah ben de ölçeceğim bakalım ateşim ne durumda. Geçen aydan biliyorum ben düşük ateşle, yani ov.öncesi ateşimle görüyorum.
Ama üstüne görme diye de yoramıyorum. Kahverengi filan değildi regl. Bildiğin kırmızı, ama miktarı az. Hatta her zamankinden de kırmızıydı :KK51:
Sen belki de yüksek ateşle görüyorsundur adet...Ölçmeye devam bakalım.
İnşallah bu ay yakalarsın da bebişi, yüksek ateşle mi adet görüyorsun düşükle mi epey bi muamma kalır senin için :KK76:

Canım benim, Allahın izniyle hepimiz kavuşacağız bebeklerimize. Dua ediyorum...
Yarın sabah ben de ölçeceğim bakalım ateşim ne durumda. Geçen aydan biliyorum ben düşük ateşle, yani ov.öncesi ateşimle görüyorum.
Ama üstüne görme diye de yoramıyorum. Kahverengi filan değildi regl. Bildiğin kırmızı, ama miktarı az. Hatta her zamankinden de kırmızıydı :KK51:
Sen belki de yüksek ateşle görüyorsundur adet...Ölçmeye devam bakalım.
İnşallah bu ay yakalarsın da bebişi, yüksek ateşle mi adet görüyorsun düşükle mi epey bi muamma kalır senin için :KK76:

İnşallah hayırlısı bblaucum. Rabbim en hayırlı zamanda en güzelini versin hepimize de...

Canım adetim bitince doktora gittim. Kistim de vardı kontrole gideyim dedim. Durumu anlattım. Test yaptırdık. Ama adetim bitmişti ben gittiğimde. Kanda 0.10 çıktı. Kimyasal olup olmadığını anlayamadık. Çünkü adetimin ilk günü normaldi ama 2. ve 3. günü normalden fazlaydı. O kadar kanamam olmaz normalde benim. Vardıysa bile o ara gitmiştir diye düşündüm. Kimyasal gebelik olabilir mi diye düşündüm ama kafama çok takacağımı bildiğim için fazla kurcalamadım. Kistimin normal olduğunu ve şuan gebe olmadığımı öğrenince doktorun yanından çıktım ki zaten doktoruma da ayrı sinir oldum. Özele gidiyorum. O kadar para verdim ki ben kist için baya gittim 3-4 ay oldu kistimi öğreneli. Kaç defa kontrole gittim. Tanıyor da artık beni. Ama çok umursamadı bu sefer. Çok kalabalıktı. Hemen yollamaya çalıştı. Benim de aklım yeterince karışıktı zaten. Testin pozitif çıkması, sonra adet görmem, sonra 0.10 vs. Ama kararımı verdim. Ovulasyon testleriyle birkaç ay kendim deneyeceğim. Olmazsa yaza kadar bekleyeceğim. Yazın 1 yıllık evli olduğumuz vakit eğer bebeğimiz hala olmazsa (Allah en hayırlı zamanda versin) o zaman iyi bir doktor araştıracağım. Onun dışında uyduruk doktorlara para verip özele gitmeyeceğim parama yazık...

Senin durumun sanki üstüne görme gibi geldi bana da ama hayırlısı inşallah. Dediğim gibi Allah öyle bir zamanda sana doğru çift çizgiyi göstersin ki alacağın en güzel hediyenin:emir_bebek: ilk işareti olsun.:KK70:

İnşallah canım, ne güzel söyledin.
Üstüne görmeyi araştırdım ama genelde kahverengi ve lekeler şeklinde diyorlar.Benim bildiğin kırmızı, normal kan. Normalden az ama lekelenme kadar da az değildi. Hayırlısı artık, pek sanmıyorum üstüne görme olsun...Hafta sonu göreceğiz.
Sen İstanbulda mısın canım? Eğer anadolu yakasındaysan bir doktor tavsiye edebilirim.
Ben de doktorumu bu ay değiştirdim cumartesi farklı bir doktora gideceğim.
Araştırdım bir doktora ulaştım, özgeçmişi çok başarılı.
Hastaları güleryüzü ve ilgisini çok methediyorlar.
Bakalım eğer ben de aynı izlenimi edinirsem, sana da tavsiye ederim canım. İstanbuldaysan tabi.

bblaucum cevap yazdım ama gitmedi, bağlantım kopmuştu o ara, ondan sanırım. Ben Kocaeli'ndeyim. Ailem İst.And.yakasında. Yaza kadar bekleyip İst.dan bir doktor bulmayı düşünüyordum ben de. Buradakilere güvenim kalmadı. Boşuna para ve zaman kaybı gibi geliyor buradakiler. Senin için sakıncası yoksa çok sevinirim doktorunun ismini verirsen. Yaza kadar sonuç alamazsam ki Allah herşeyin en doğrusunu bilir, en hayırlı zamanda versin, olumsuz olursa yaza kadar yazın İst.a gitmeyi düşünüyorum. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. Bizlere en hayırlı zamanda güzel güzel bebişler versin.:KK70:

testsn.jpg

Bu resimde 1 yazan testi 11.günümde yaptım. Benim ilk ovulasyon testim. Bu fotoğrafı testi yapar yapmaz çekemedim. Ama en belirgin testim oydu. 4 saat bekledikten sonra yapmıştım.

2.test 12.günümde yapıldı. Ve test yapıldıktan 10 dakika sonra çekildi fotoğrafı. 2 saat tuvalete gitmeden yapmıştım testimi. 11.güne göre silik bir sonuç çıktı.

3.test de 13.günümde 4 saatten fazla bekledikten sonra yapıldı. Ve test yaptıktan 10 dakika sonra fotoğrafı çekildi. Böyle kıpkırmızı oldu ve aşağı ekleyeceğim şuan çok garip bir halde.

tests2.jpg

3.testim şuan bu halde. Sizce neden böyle oldu? Geçersiz mi sizce bu test?

Son düzenleme:
bblaucum cevap yazdım ama gitmedi, bağlantım kopmuştu o ara, ondan sanırım. Ben Kocaeli'ndeyim. Ailem İst.And.yakasında. Yaza kadar bekleyip İst.dan bir doktor bulmayı düşünüyordum ben de. Buradakilere güvenim kalmadı. Boşuna para ve zaman kaybı gibi geliyor buradakiler. Senin için sakıncası yoksa çok sevinirim doktorunun ismini verirsen. Yaza kadar sonuç alamazsam ki Allah herşeyin en doğrusunu bilir, en hayırlı zamanda versin, olumsuz olursa yaza kadar yazın İst.a gitmeyi düşünüyorum. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. Bizlere en hayırlı zamanda güzel güzel bebişler versin.:KK70:

Tamam canım ben sana özelden yazarım doktorun ismini.Ben rutin kontroller için evime yakın bir hastane ararken tesadüfen buldum bu doktor hanımı ama tesadüf bu ya başarılı ve hastalarının övgüyle bahsettikleri bir doktormuş.Bizim forumda da adına rastladım.Kendisi Zeynep Kamil'de tüp bebek bölümünün kurulmasında filan epey emek sahibi bir doktormuş. İnşallah gerek kalmaz ama vereyim ben sana ismini ve hastanesini.

Canım benim de testim aynı senin 3 numara gibi olmuştu. İkinci fotolardaki hale sanırım beklediği için gelmiş.
Ben onu negatif kabul etmiştim.
Ben reglim biter bitmez deneme amaçlı başlamıştı test yapmaya, başlarda denk gelmişti yani. Teorik olarak da ovulasyon tarihi henüz gelmediğinden negatif kabul etmiştim...
Seninki de negatif bence. Çünkü gün yaklaştığında önce kontrol çizgisine çok yakın daha sonra da kontrol çizgisinden daha koyu hale geliyor.

merhaba hanımlar..
bende ovülasyon testi kullandım bu ay..
gg den aldım wondfo marka..
benimde adete 3 gün var testi yapıyorum 2.çizgi çıkıyor ama çok çok silik değil..
son kullanma tarihide 2012 ....

Evet hergün :93:

benim doktorum gün aşırı öneriyor hem kalitesi hem miktarı açısından hem zaten sperm 48 saat dayanıyor hadi 2 gün arka arkaya olsa bile 3. gün zor olacaktır erkekleri de düşünmek lazım onlar içinde stres. Yumurtlama gününüzü regli döngünüze göre iyi belirleyin ve yumurtlamadan bir gün önce ve yumurtlama günü yapsanız arka arkaya o da yeter diğer günlerde gün aşırı..

testsn.jpg

Bu resimde 1 yazan testi 11.günümde yaptım. Benim ilk ovulasyon testim. Bu fotoğrafı testi yapar yapmaz çekemedim. Ama en belirgin testim oydu. 4 saat bekledikten sonra yapmıştım.

2.test 12.günümde yapıldı. Ve test yapıldıktan 10 dakika sonra çekildi fotoğrafı. 2 saat tuvalete gitmeden yapmıştım testimi. 11.güne göre silik bir sonuç çıktı.

3.test de 13.günümde 4 saatten fazla bekledikten sonra yapıldı. Ve test yaptıktan 10 dakika sonra fotoğrafı çekildi. Böyle kıpkırmızı oldu ve aşağı ekleyeceğim şuan çok garip bir halde.

tests2.jpg

3.testim şuan bu halde. Sizce neden böyle oldu? Geçersiz mi sizce bu test?

3. test büyük ihtimalle bozuk canım. Bence önümüzdeki ay bir de başka bir marka al. gg da ucuz baska bir markada var bir de ona bak ve sadece testlere bakarak çalışma yapma. Ben ateş ölçmeni de öneririm, ikisi birbirini destekleyecektir.

X