- 10 Ekim 2013
- 438
- 120
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #29.481
Yapmadim hala beklemeye karar verdim bence sende bekle canim
doğru sonra üzülmek var bide.En iyiysi birgün geçince yapmak hayırlısı işşallah hamileyizdir ikimizde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmadim hala beklemeye karar verdim bence sende bekle canim
doğru sonra üzülmek var bide.En iyiysi birgün geçince yapmak hayırlısı işşallah hamileyizdir ikimizde :)
İnşallah canim ya çok istiyorum hayirlisi artik. Test yapinca Yaz tamam
tamam sende yaparsan yaz ama :) benim şöyle bir şey oldu az önce peteçeyle silince çok açık pembe gibi bir sıvı vardı çok az ama olmam işşallah üzüldüm
Amin inşallah hepimize anne olmayı nasip etsin Rabbim inşallah
Üzülme canim olsun vardir herseyde bir hayir adet olmazsan belki yerleşme kanamasi fln olabilir
bugün 26.günüm.ve buda testim.benim testler mi kafayı yedi yoksa hormonlar mı yumurtalar mı anlamadım.o kadar zaman koyulaşmayan test şimdi de üç gündür koyu çıkıyo..o zaman hala çatlamamış mı oluyo bu yumurta?? ne demek oluyo ki?
Eki Görüntüle 1010098 Eki Görüntüle 1010099
Canim bu testlri bekleterekmi cektin fotosunu cunku bekletince rengi degisiyo ilk 5 on dk cikan sonuclar onemli
bugün 26.günüm.ve buda testim.benim testler mi kafayı yedi yoksa hormonlar mı yumurtalar mı anlamadım.o kadar zaman koyulaşmayan test şimdi de üç gündür koyu çıkıyo..o zaman hala çatlamamış mı oluyo bu yumurta?? ne demek oluyo ki?
Merhaba arkadaşlar lab markalı test aldım yarın başlayacam bende, günün hangi saatin de yapmamı önerirsiniz birde aç karnına tok kornına sonuçu etkiler mi??
kızlar hamileyim,dün kan testi verdim sonucum 31.64 4 haftalıkmış
daha çok minikmiş ama cuma tekrar gidicemAyy çok sevindiiiim:)))
Ben de seni merak ediyordum ne yaptın diye..:))))
Hayirli olsun cnm darisi basimiza insallahhh
tatlım sen hamile olmayasın hee,yaptıgın her test koyu çıkmışta
Canım bak yumurtan 25. gün tam çatlayacak hale gelmiş çünkü T , C den daha koyu o gün. 26. gün de hafif silikleşmiş sanırım çatlamış. Bugünü mutlaka değerlendir.Yumurtan geç çatladığı için geç adet olacaksın. Bugünden itibaren 14 gün say. 19.Mart'ta adet olman lazım . Olmazsan şüphelen canım.