- 7 Şubat 2012
- 265
- 9
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #29.161
Eki Görüntüle 996572
bu da yeni yaptığım test..öğlenkiyle alakaası bile yok..herhalde bu ay çatlamaycak benimkilerr
Hmm evet kacinci gununki halen catlamamis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 996572
bu da yeni yaptığım test..öğlenkiyle alakaası bile yok..herhalde bu ay çatlamaycak benimkilerr
Hmm türkçeyi çok severim genelde evde kocamla bile türkçe konuşurum het türkçe şarkilar ezberimde
Türkiyeyi çok görmek isterim nasip kısmet inşaallah bi gün gelirim
ama dün drum catlamis dedi ben dunu ve onceki gunleri degerlendirdimm pöfff kocamda uyuyor
cok dogru diyosun o stresi napmali :-( kocam uyuyor uyandirmiyim bence zaten 3gun ustuste oldu sperm kalitesi düşmüştür dimi ama ;-)
aynen öyle canım bugünü değerlendirirsin
Simdi işe gitti gelince artik koca yolu gozler oldum yaww :-D
Simdi işe gitti gelince artik koca yolu gozler oldum yaww :-D
heheheh sormaa kendimi taze gelin gibi hissediyorum ben dee
Dimj ama hergun hergun.ustuste olunca mecburiyetten sirf bebk icin yapio ya kocanjnda senin de kocani ozlemeye zaman olmuyor
Dimj ama hergun hergun.ustuste olunca mecburiyetten sirf bebk icin yapio ya kocanjnda senin de kocani ozlemeye zaman olmuyor
aynen..doktorda bana dediki bebek için yapmayın öyle düşünmek bile engel olur bebek olmasına dedi..ama gelde anlat kendine..
aynen..doktorda bana dediki bebek için yapmayın öyle düşünmek bile engel olur bebek olmasına dedi..ama gelde anlat kendine..[Bunlardan E]
Benim bat 10 mart ama şimdi den ara ara sancjm oluyor bıyık bolgemde dün sivilcede cikti :-( gogus ucuma elleyince acıyor bir an once zaman gecse ya bunlardan adet olacagim ortaya cikiyor dimi ya
aynen..doktorda bana dediki bebek için yapmayın öyle düşünmek bile engel olur bebek olmasına dedi..ama gelde anlat kendine..
benimde son bat 10 mart bıyık bolgesjndr sivilce cikti ara ara sancim oluyo bjde gogsume elleyince ucu aciyo off ya bunlar adetin belirtisi dimi gebelikle ilgisi yoom gibi :'(
canım daha adetine 10 günden fazla var..bunların hamilelik veya adet belirtisi olduğunu sanmıyorum kendimizi dinlediğimiz için böyle oluyor..ama belki yumurtlama belirtileri olabilir gün aşırı devam et bence...
Bu arada adeti yaklasip belirtileri olan varmi veya hamile oldugunu hisseden..??? Psikilojik olabilir ama hamile oldugumu hissediyorum yaaa sacma ama ne bilim ya da oyle olmak istedigimdende olabilir
Bu kadar mı benzer yaşadıklarımız :) ben de 25ini bekliyorum. Sinüzit im azmisti benim de ilaç falan kullanamadim. Ağrı kesici bile kullanamadim :) 2 gun çektim acısını. Bakalım artık sonuç ne olacak. İnşallah hayırlı haber alırız hepimiz.
Genelde belirtisi olmaynlar hamile kalıyo zaten.bence hamilesin içime doğdu.inş gercek olur cnm...benım 25 ymiş günüm 27 si degilmiş.bugun 4 gün vardı test yaptım negtf
Bu arada adeti yaklasip belirtileri olan varmi veya hamile oldugunu hisseden..??? Psikilojik olabilir ama hamile oldugumu hissediyorum yaaa sacma ama ne bilim ya da oyle olmak istedigimdende olabilir
sivilcelere ne demeli? sag kasigim acayip batiyor ya
adet günüm yarın ama hiç belirti yok hamile olduğuma dair hasta olcağıma dair de belirti yok hamilelik hissi desen bilemiyorum çok istediğim için hamileymişim gibi geliyor . ama geçen ay da öyle 1hafta gecikti baya inanmıştım hamile olduğuma . bekleyip görcez sanırım 1 hafta geçti de şu an yarını beklemek çok zor geliyor sanki yarın olmazsam birdaha olmucak gibiyim gecikme falan olmasın o zaman çok umutlanıyor insan
Bende hamile hissediyorum canım.Göğüslerim çok acıyor ve kasıklarım ağrıyor.Hatta dün yatağa girdiğimde uyutmadı kasık ağrılarım.Ben adet olacağım zaman kasıklarım ağrımaz.Bu yüzden hamile gibi hissediyorum.Birde dün ovulasyon testi yaptım 2. çizgi 1. çizgiye yakın koyuluktaydı ama tamda koyu değildi.Bakalım adetime kadar yapacağım.