- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #27.121
Sehir disindayim yarin donucem pzt ise basliyorum nsl izin alip dicem doktora bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sehir disindayim yarin donucem pzt ise basliyorum nsl izin alip dicem doktora bilmiyorum
Kizlar bat 26 aralik bu sabah erken gebelik testini cubuk olanindan yaptim 2,cizgi gorundu 1,cizgi kadar koyu degil ilk defa 2. Cizgiyi az da olsa gordum heycanlanmak istemiyorum ya yanlissa diye fakat belim agriyor foto cektim tl. Baglaniyorum yapamadim eve donunce gonderirim
çift koyu çizgiden yani yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunur normalde yani 2 hafta sonra testte çıkar ama senin surumunda nasıl olur bilemiyorum açıkçası.adet düzensizliği için tedavi oluyor musun peki?
Kizlar bat 26 aralik bu sabah erken gebelik testini cubuk olanindan yaptim 2,cizgi gorundu 1,cizgi kadar koyu degil ilk defa 2. Cizgiyi az da olsa gordum heycanlanmak istemiyorum ya yanlissa diye fakat belim agriyor foto cektim tl. Baglaniyorum yapamadim eve donunce gonderirim
İnsallah canim hayirlisi allahim isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kollarini bos birakmasin doktorlara muhtac etmesin
İnsallah canim sali gunu kan tahlilini gormeden inanamicam
Canim bende 30gunde olrum gecen ay 30+2 oldu regli tarihin degisebilir takma kafana rahat ol dusunme dusunursen daha da gec olur
Canım 30 günde olsan 16. gün yumurtlaman demek..Benim demek istediğimse yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunmassı şart değilmi??Yani ben maksimum 7 aralıkta yumurtladım bu gün 15. gün..Yani bir gün geçti:))
Canım 30 günde olsan 16. gün yumurtlaman demek..Benim demek istediğimse yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunmassı şart değilmi??Yani ben maksimum 7 aralıkta yumurtladım bu gün 15. gün..Yani bir gün geçti:))
hayır ilk defa senden duydum böyle bişeyi,şu gün yumurtladım buyüzdende şu gün adet olmalıyım diye bişey yok bildigim araştırdım kadarıyla,son adet tarihin nezaman
afedersiniz yaşınız 40 mı,peki çocugunuz varmı,nevarki 40 da doguran çoook
Arkadaslar lutfen bu durumu bana aciklayin delircem. Hala cift cizgi cikiyor.17, 18, 19 aralikta test olmadigi icin yapamadim.yumurtladim mi yumurtlamadim mi anlamadim.
Eki Görüntüle 904150
fotodan çok seçemiyorum ama en koyu 15 i gibi diğerleri o kadar değil sanki.peki pko falan var mı acaba çünkü pko lularda hep koyu çıkabiliyor canım
Yumurtalik tembelligi var demisti en son doktor. Zaten en son 10 eylulde adet oldum.
anladım canım o yüzden öyle çıkıyor .hakkında hayırlısı en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah.peki hiç kür falan denedin mi