Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Ben zaten 13. Gunu adet oluyorum :) 12 de belirtilerim.baslar. sevimsiz sivilcem
gelmez ins artik. . Dur bi biraz zaman gecsin ya. sonra dunusuruz. Sen yine biraz daha devam et. 2 gunde 1 yapmaya.
Ya bu sefer hayırlı sonuclr alacağımız i ümit ediyorum ondan bi sabirsizlik var.evet gün aşırı çalışmalar devam etmeli.ama bu.sefer daha rahat yapcm bu işi

Kızlar çok kötüydüm insan 2 saniye Sonrasını bilmiyor gerçekten merdivenlerden düştüm ayağımın üstüne çok Şiş ve ağrım var özele acile gittik Ortopedi yok yarın gelin dedi İstanbul'dadevlet hastanesinde muayene olmak mümkün değil daha yeni iyileştim derken Başıma gelene bakın film çektirmem bile sıkıntı inşallah kırık çatlak yoktur yatıyorum öyle ağrılarımda

Gecmis olsun canim ya tuh( dinlen bolca insallah kirik fln degildir

Ben dun yine bir hamile haberi aldim. Ben artik ne yapcagimi bilmiyorum kaldiramiyorum basedemiyorum bununla..evet daha 5. Denemeydi belki ama yok 6 7 8e gucum yok ( nolur bir seyler diyin kendimden de utaniyorum boyle dusundugum icin ama elimde degil...adetimin daha 2. Gunu bir an once zaman gecsin denemeye baslayayim istiyorum ama ya yine olmazsa? Herkesin hemencik nasil oluyor nasil

Coook gecmis olsun canim. Ciddi bir durum yoktur insallah.

Allah aratmasin canimm. Bu kadar cok kafaya takma. Stres en onemli etken diyorlar biliyosun. Gerci Bende cok rahat bir insanim benimde 4. Denemem :) her seyin zamani var demekki bizim icinde hayirli zaman gelmemis oyle dusun. Uzuluyorsun anliyorum ama kendine sorun haline getirme.

Evlilik de yiprancak diye cok korkuyorum..eylulde 3 yil olcak...elimiz avcumuz bos. Arkadas bebeklerini sevmek artik aci veriyor..hayat cok monoton...ama bi yavrumuz olsaydi her sey farkli olurdu biliyorum..

Canim cok gecmis olsun.dikkat et kendine.gercekten insan bilemiyo bikac saniye sonrasini

Canim neden boyle yapiyosun.bu umutsuzlugun hamile kalma sansimizi nasil azalttigini bilmiyomusun.bak benimde 5.denemem husran.adet oldugum gun cok kotu hissettim hemen acabalar basladi.ama sonra dusundumki bunun hicbir faydasi yok bana.her ay hersey dort dortluk olsa dahi sansimiz%20.birgun bizde mutlu haberi alacagiz inaniyorum.bugunden itibaren pozitif ol ve guzel planlar yap.iliski planlarinida belirle kafanda ve bu ay olacak de:) Yeterki Allah dermansiz dert vermesin.Cok sukur doktorlarimiz hastanelerimiz var Allah dusurmesin ama eksikliginide gostermesin

Canım yaa cok gecmiş olsun inşallah önemli bisey yoktur Görünmez kaza iste canım cok dikkat et kendine

Canım yaa bu kadar stres yapma lütfen biraz kafandan uzaklaştırmaya çalış bu Düşünceleri . Benim eltimin 7 sene sonra oldu hersey denediler olmadı Rabbim hic ummadıkları bir anda verdi. Sende ümidini kaybetme olumlu düşünmeye çalış tip simdi cok ilerledi biliyosun Herşeyin çaresi var dermansız dert vermesin Allah.
Sen bu ay yumurta takibi yaptır bak ben faydası olacağına inanıyorum.

Bu ay o kdr sakindim ki..tatildeydim kafam bombostu..cok umutluydum sonrasinda da...ama yok...ilk gun iyiydim ama dun ayni gun icinde dogum ve gebelik adina 2 haber alinca hatta 3 simdi hatirladim...cok yiprandigimi hissettim..tekrar tekrar her ay yeniden diyoruz...insanlar nasil 2. Denemede hamile kalabiliyor... kiskaniyorum diye de kendimden nefret ediyorum. Kiskanmak degil de imrenmek

Merhabalar arkadaşlar biz de 13 aydır uğraşıyoruz tık yok gerçekten bu ilk seferde 2. De hamile kalanlar nasıl oluyor bu dizilerde filmlerde tek ilişki de gebelik falan hep yalan yani enim bat da yarın ya da pazartesi diye tahmin ediyorum beklemedeyim hadi Hayırlısı

Canım benim çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. Şimdi nasılsın, gidebildin mi dr a ?

Canım güzel haberler alalım inş.

Benum yumurtam catlamadimi simdi yaa. Niye silinmemis test. Dr bugun icinde iliski demisti. Caliscaz bir ara. Ogle sonrasi.

Eklentiler

• 2015-05-16 09.10.01.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 61
  • img1431707485604.jpg
    405,9 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…