- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.901
dr a gıt olctur belkı ılac fılan verır tutunması ıcın canım ? sen daha ıyı bılırsın zaten de aksatma moralıını bozupsabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silik çıktı Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun
sabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silik çıktı Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun
Canım sen ilaç ya da iğne kullanıyormusun?Bende kimyasal gebelik yaşamıştım ve doktor bana hamile oldugunu ögrendiğin an hemen geleceksin demişti sonraki ay gittim deger 15.19 çıkmıştı çok düşüktü benim pek ümidim yoktu pıhtılaşma olduğundan dolayı doktor hemen iğne ve ilaç vermişti şu an günlük göbekten igne yapıyorum acaba sende de öylemi olması gerekiyor??
Canim iyi dusun iyi gelsin insaAllah ya. Tabi endiselenmen normal ama insaAllah oyle bisey degildir hic bi sorun yasamazsin testlere cok kafa yorma canim ben bikere yaptim sonra bidaha yaptim daha da hic yapmadim biraz skisina birak ins. Hersey gonlunce olur canim
Canım kan baktırsana bidaha emin olursun hem kendini uzmezsin
Tatlim sen kan testi yaptirmismiydin yoksa sadece evdeki testlerden mi yaptin ?
testlere cok takılıp moralini bozma canım markadan markaya, markanın kendi testleri icinde bile hassaslık derecesi farklı oluyor sanırım.. dün yaptıgım testte silik gösteren marka tekrar silik cıkarmıs yeni aldıgım marka karbeyazpiskopat oldum aynı idrarla aynı marka testten iki tane deniyorum biri yok biri silik
ins cok yakında cok sağlıklı bir bebişlerimizin haberlerini alacagız
sen ne zaman ilk doktor kontrolüne gideceksin?
dr a gıt olctur belkı ılac fılan verır tutunması ıcın canım ? sen daha ıyı bılırsın zaten de aksatma moralıını bozup
Cok tesekkur ederim canlarım benim kan verdim bakalım ne çıkacak sonra olmadı kendi doktoruma giderim yeniden ne diyecek bakalımsuperisi_33 canim bu sekilde olanlar cok war hamilelik boyunca karin ve kolundan igne vurduran dusmemesi icin bence sende tekrardan bi kan testi yapip ihmal etmeden doktoruna gorun onlem alinacaksa gec kalmadan alinsin ins.
kan verdim canım ne çıkacak bilmiyorum ama ben pıhtılaşma ile ilgili hiçbir test olmadım bilmiyorum sonucu alıp doktoruma gideceğim en iyisi o ne diyecek bilmiyorum ağlıyorum sabahtan beriCanım sen ilaç ya da iğne kullanıyormusun?Bende kimyasal gebelik yaşamıştım ve doktor bana hamile oldugunu ögrendiğin an hemen geleceksin demişti sonraki ay gittim deger 15.19 çıkmıştı çok düşüktü benim pek ümidim yoktu pıhtılaşma olduğundan dolayı doktor hemen iğne ve ilaç vermişti şu an günlük göbekten igne yapıyorum acaba sende de öylemi olması gerekiyor??
kan verdim canım ne çıkacak bilmiyorum ama ben pıhtılaşma ile ilgili hiçbir test olmadım bilmiyorum sonucu alıp doktoruma gideceğim en iyisi o ne diyecek bilmiyorum ağlıyorum sabahtan beri
Kan pıhtılaşması için testi Nerede yaptirdin eşime de yapılacak mı Kan pıhtılaşması çıkarsa nasıl tedavi olacağımCanım ben sırf bu pıhtılaşma yüzünden 25 tüp kan verdim ve 1 ay sonuç bekledim bu çok önemli birşey doktor neden istememişki?Bunun üzerinde dur derim ben..
Kan pıhtılaşması için testi Nerede yaptirdin eşime de yapılacak mı Kan pıhtılaşması çıkarsa nasıl tedavi olacağım
kan testı yaptır canım.testlere cok takılıp moralini bozma canım markadan markaya, markanın kendi testleri icinde bile hassaslık derecesi farklı oluyor sanırım.. dün yaptıgım testte silik gösteren marka tekrar silik cıkarmıs yeni aldıgım marka karbeyazpiskopat oldum aynı idrarla aynı marka testten iki tane deniyorum biri yok biri silik
ins cok yakında cok sağlıklı bir bebişlerimizin haberlerini alacagız
sen ne zaman ilk doktor kontrolüne gideceksin?
gbbc kan testı yaptıralım mı bırlıkte ne dersınncesaretın var mı ayy valla bazen dururumumuza guluyorum yaa. allahım ne zor bı süreç miş bu yaaa
canım seniin şimdi durum ne bat geçtimi var mı dahagbbc kan testı yaptıralım mı bırlıkte ne dersınncesaretın var mı ayy valla bazen dururumumuza guluyorum yaa. allahım ne zor bı süreç miş bu yaaa
Once bi idrarda sen kendin yap bence canim ona gore kana git derimgbbc kan testı yaptıralım mı bırlıkte ne dersınncesaretın var mı ayy valla bazen dururumumuza guluyorum yaa. allahım ne zor bı süreç miş bu yaaa
ayy kuuzm yapma böyle yaa az sakin ol bi dur bakalım gelmedik regliden umut kesilmez dur hele çok stres yapıyorsun amabende aglıycammmmmmm yaaaaaa
işte sıkıntı o canımm yaa gelmiyo regl .bugun 5. gun. son yaptıgım test negatıfayy kuuzm yapma böyle yaa az sakin ol bi dur bakalım gelmedik regliden umut kesilmez dur hele çok stres yapıyorsun ama
seni çok iyi anlıyorum canım bende ölee gebelik testi yapmamaya yemin ettim o derce yani 1 senedir hep olumsuz olumsuz ama sen daha yeniisn bak lütfen kendini sadece rahat bırak stresten geçikme yaşıyorda olabilirsin ben çok yalşadm stresten hep geçikiyordu reglimişte sıkıntı o canımm yaa gelmiyo regl .bugun 5. gun. son yaptıgım test negatıf
bugun bat tatlım. karnımda ağrı oluyor ara ara bılmıyorum ya ben test mest yapmıyım en ıyısı beklıyım.canım seniin şimdi durum ne bat geçtimi var mı daha
tatlım bende idrarda gormeden hastaneye gıtmek ıstemıyorum kotu oluyor negatıf olunca. bazende umıtlenmem en azından dıyorum. iştee böyle kararsızlıklarrrOnce bi idrarda sen kendin yap bence canim ona gore kana git derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?