- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.881
ıyı yapmıssın canım. git görün ne olur ne olmaz. kötü düşünme ama belki sürpriz vardırkızlar yarın doktora gıdıyorum ben eşimlede konustuk hamıle oldugumu sanmıyorum kötü bişey cıkıcak diye korkuyorum. cuma zaten 1 mayıs tatıl araya haftasonu gırıyo bıde. en ıyısı gıdıp bı gorunmek allah korusun olumsuz bısey varsa önceden önlemimizi alırız. korkuyorum kızlar yaaa
Ben senin yerinde olsam kan testi yaptiririm bugun warsa zaten artik cikmasi lazim sayet yoksa stresden gecikiyodur ona gore foktoruna soylersin kist mi baska biseymi bakar ona gore canimkızlar yarın doktora gıdıyorum ben eşimlede konustuk hamıle oldugumu sanmıyorum kötü bişey cıkıcak diye korkuyorum. cuma zaten 1 mayıs tatıl araya haftasonu gırıyo bıde. en ıyısı gıdıp bı gorunmek allah korusun olumsuz bısey varsa önceden önlemimizi alırız. korkuyorum kızlar yaaa
umudunu kesme kırmızılar daha gelmedıBen artık umudumu kestim ama inşAllah sen hamilesindir canım
ıyı yapmıssın canım. git görün ne olur ne olmaz. kötü düşünme ama belki sürpriz vardır
Ben senin yerinde olsam kan testi yaptiririm bugun warsa zaten artik cikmasi lazim sayet yoksa stresden gecikiyodur ona gore foktoruna soylersin kist mi baska biseymi bakar ona gore canim
Canim benim bata 2 gun kala negatifti bat gunu pozitif cikmisti madem gecti batin adet de olmadin elinde testin warsa yapabilirsin ins. Cikar canimumudunu kesme kırmızılar daha gelmedı
belkı var belkı yok. ama ılla belırtı verıcek dıye bırsey yokkı. hayırlısını dıle canım.Öteki türlü heveslenıyo annemle eşim bişey var diye
bugun yaptıramam yarın ogleden sonra gıdıcem hayırlısı artık
estf canım bizde yapa yapa öğrendik :) aynen ole oluyor. çözmüşsün bakçok teşekkür ederim kızlar..çatlamamış olsa çift çizgi görünmeye devam mı ederdi...cahillik çok zor ya
Canım testin varsa yapsana bi merak ettim vallaumudunu kesme kırmızılar daha gelmedı
canım ınşallah ya ağzından bal damllıyor. aslında ben bu ay umutluydum. 5. ayım korunmayı bıraktıgımdan berı adet duzenım kafayı yedı. bu ay gecn aylara gore erken yumurtladım. 19. gün ovulasyon oldu. bide göğüslerımde hassaıyet 4 aydır olmuyordu. bu ay baya hassas kasıklarımda ara ara batmalarr. dua edıyorum. rabbım bızlerede sağlıklı hayırlı ewlatlar wersınCanim benim bata 2 gun kala negatifti bat gunu pozitif cikmisti madem gecti batin adet de olmadin elinde testin warsa yapabilirsin ins. Cikar canim
tatlım benım gecen ay 10 gun geçtı dıger ay 5 gun. oyuzden erken davranmak ıstemıoyorum. bu ay 16 nidanda yumurtladım 16+14 bugun beklıyorum test benı yanıltmadıysa..Canım testin varsa yapsana bi merak ettim valla
gogus hassasiyeti kasik batmasicanım ınşallah ya ağzından bal damllıyor. aslında ben bu ay umutluydum. 5. ayım korunmayı bıraktıgımdan berı adet duzenım kafayı yedı. bu ay gecn aylara gore erken yumurtladım. 19. gün ovulasyon oldu. bide göğüslerımde hassaıyet 4 aydır olmuyordu. bu ay baya hassas kasıklarımda ara ara batmalarr. dua edıyorum. rabbım bızlerede sağlıklı hayırlı ewlatlar wersın
Canim iyi dusun iyi gelsin insaAllah ya. Tabi endiselenmen normal ama insaAllah oyle bisey degildir hic bi sorun yasamazsin testlere cok kafa yorma canim ben bikere yaptim sonra bidaha yaptim daha da hic yapmadim biraz skisina birak ins. Hersey gonlunce olur canimsabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silik çıktı Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun
Canım kan baktırsana bidaha emin olursun hem kendini uzmezsinsabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silik çıktı Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun
Tatlim sen kan testi yaptirmismiydin yoksa sadece evdeki testlerden mi yaptin ?sabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silik çıktı Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun
testlere cok takılıp moralini bozma canım markadan markaya, markanın kendi testleri icinde bile hassaslık derecesi farklı oluyor sanırım.. dün yaptıgım testte silik gösteren marka tekrar silik cıkarmıs yeni aldıgım marka karbeyazsabahtan beri moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli Bugünkü idrar testim düne göre silik çıktı Tekrar kimyasal yaşayacağım herhalde Tek ümidim hala lekem gelmedi Kısmet artık Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?