Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

kızlar yarın doktora gıdıyorum ben eşimlede konustuk hamıle oldugumu sanmıyorum kötü bişey cıkıcak diye korkuyorum. cuma zaten 1 mayıs tatıl araya haftasonu gırıyo bıde. en ıyısı gıdıp bı gorunmek allah korusun olumsuz bısey varsa önceden önlemimizi alırız. korkuyorum kızlar yaaa

ıyı yapmıssın canım. git görün ne olur ne olmaz. kötü düşünme ama belki sürpriz vardır

Ben senin yerinde olsam kan testi yaptiririm bugun warsa zaten artik cikmasi lazim sayet yoksa stresden gecikiyodur ona gore foktoruna soylersin kist mi baska biseymi bakar ona gore canim

ıyı yapmıssın canım. git görün ne olur ne olmaz. kötü düşünme ama belki sürpriz vardır

Öteki türlü heveslenıyo annemle eşim bişey var diye
Ben senin yerinde olsam kan testi yaptiririm bugun warsa zaten artik cikmasi lazim sayet yoksa stresden gecikiyodur ona gore foktoruna soylersin kist mi baska biseymi bakar ona gore canim

bugun yaptıramam yarın ogleden sonra gıdıcem hayırlısı artık

TE="hasretdolu, post: 40732613, member: 668100"]çok teşekkür ederim kızlar..çatlamamış olsa çift çizgi görünmeye devam mı ederdi...cahillik çok zor ya[/QUOTE]
Estagfurullah canim.Bir gun tek cift cizgi ayni koyulukta oluyo cift cizgi olduktan 12-36 icinde catlayacak anlamina geliyo sonraki gun catladigi icin hemen siliklesiyo zaten. Herkeste ayni oluyo zaten

Canim benim bata 2 gun kala negatifti bat gunu pozitif cikmisti madem gecti batin adet de olmadin elinde testin warsa yapabilirsin ins. Cikar canim
canım ınşallah ya ağzından bal damllıyor. aslında ben bu ay umutluydum. 5. ayım korunmayı bıraktıgımdan berı adet duzenım kafayı yedı. bu ay gecn aylara gore erken yumurtladım. 19. gün ovulasyon oldu. bide göğüslerımde hassaıyet 4 aydır olmuyordu. bu ay baya hassas kasıklarımda ara ara batmalarr. dua edıyorum. rabbım bızlerede sağlıklı hayırlı ewlatlar wersın

gogus hassasiyeti kasik batmasi
hamilelik belirtisi insaAllah sende de
oyledir canim benim.Amin canim tez
zamanda sizlere de hayirliewlatlarwersin Rabbim.

Canim iyi dusun iyi gelsin insaAllah ya. Tabi endiselenmen normal ama insaAllah oyle bisey degildir hic bi sorun yasamazsin testlere cok kafa yorma canim ben bikere yaptim sonra bidaha yaptim daha da hic yapmadim biraz skisina birak ins. Hersey gonlunce olur canim

Tatlim sen kan testi yaptirmismiydin yoksa sadece evdeki testlerden mi yaptin ?

testlere cok takılıp moralini bozma canım markadan markaya, markanın kendi testleri icinde bile hassaslık derecesi farklı oluyor sanırım.. dün yaptıgım testte silik gösteren marka tekrar silik cıkarmıs yeni aldıgım marka karbeyaz piskopat oldum aynı idrarla aynı marka testten iki tane deniyorum biri yok biri silik
ins cok yakında cok sağlıklı bir bebişlerimizin haberlerini alacagız
sen ne zaman ilk doktor kontrolüne gideceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…