• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon-yumurtlama-çatlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Masalgibii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
149
67
13
0E06C218-0C68-4963-81FF-B9467AE8F753.webp

Yumurtlama çatlama var mı acaba kızlar

Canım ben anlayamadım seninkini . Bu da benim ki bugün yaptım dağılmış biraz ama olmuş mudur sizce ?
20210118_013757.webp

Dün yaptigimda bu kadar koyulukta degildi canim , bugun hemen cikti, c kismi o kadar genis bi koyulukta degildi bekleyince boyle olmus. Yarin tekrar yapicam belki yarin daha koyu olur .
Canım bide altlı üstlü hepsini koyarak çeksen daha net anlaşılır bildiğim kadar yardımcı olurum

Canım çok iyisin çok teşekkür ederim , dün yaptığımı cope attim, umudum yoktu artik yumurtlama olacagina dair cunku 28. Gunumdeyim yakinda adet olmam lazim oylesine yapiyordum testi yani. Bu aydan bunlar var elimde sadece.
20210118_015441.webp

Canım çok iyisin çok teşekkür ederim , dün yaptığımı cope attim, umudum yoktu artik yumurtlama olacagina dair cunku 28. Gunumdeyim yakinda adet olmam lazim oylesine yapiyordum testi yani. Bu aydan bunlar var elimde sadece.
Eki Görüntüle 2763432
Canım neden çok zaman var aralarında her gün yapmıyormusun böyle anlaşılması zor olabilir

Her gun yapiyorum canim cok uzun sure olmayinca olmayacak heralde diyip attım cogunu lavabodayken daha bunlarda bi kenara kaldırdiklarim . Ama bu ay ilk kez bu kadar köyü oldu , adetim düzensiz ama bu kadar geç yumurtlama olmasi normal mi

Merhaba canim yumurtlama yoksa ya tamamen tek cizgi yada kontrol çizgisinden silik bir çizgi de oluyo , yani çift çizgi ama aynı koyuĺukta değil . Çünkü zaten vücudumuzda lh hormonu hep olduğu için sıklıkta olsa varlığını belli eden bir çizgi oluyor. Ama yumurtlama varsa 2. Çizgi kontrol çizgisi kadar köyü veya ondan daha koyu oluyor.

Back
X