Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün yaptigimda bu kadar koyulukta degildi canim , bugun hemen cikti, c kismi o kadar genis bi koyulukta degildi bekleyince boyle olmus. Yarin tekrar yapicam belki yarin daha koyu olur .
Dün yaptigimda bu kadar koyulukta degildi canim , bugun hemen cikti, c kismi o kadar genis bi koyulukta degildi bekleyince boyle olmus. Yarin tekrar yapicam belki yarin daha koyu olur .
Canım çok iyisin çok teşekkür ederim , dün yaptığımı cope attim, umudum yoktu artik yumurtlama olacagina dair cunku 28. Gunumdeyim yakinda adet olmam lazim oylesine yapiyordum testi yani. Bu aydan bunlar var elimde sadece.
Her gun yapiyorum canim cok uzun sure olmayinca olmayacak heralde diyip attım cogunu lavabodayken daha bunlarda bi kenara kaldırdiklarim . Ama bu ay ilk kez bu kadar köyü oldu , adetim düzensiz ama bu kadar geç yumurtlama olmasi normal mi
Merhaba canim yumurtlama yoksa ya tamamen tek cizgi yada kontrol çizgisinden silik bir çizgi de oluyo , yani çift çizgi ama aynı koyuĺukta değil . Çünkü zaten vücudumuzda lh hormonu hep olduğu için sıklıkta olsa varlığını belli eden bir çizgi oluyor. Ama yumurtlama varsa 2. Çizgi kontrol çizgisi kadar köyü veya ondan daha koyu oluyor.