• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OVULASYON YARDIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

-Hira-

.....
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
196
169
53
Merhaba benim bu ay ovulasyon pik yaptiginda degerlendirdik sonra siliklesti bugun sabah ve aksam test yaptim iki ayri testte boyle cikti.. reglime 8 gun var ikinci kez mi yumurtluyorum ? Degerlendirmeli miyim Lutfen yardimci olun kizlar

Eklentiler

• 20200310_001818.jpg
    20200310_001818.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 20200310_001805.jpg
    20200310_001805.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 53
Pik yapmamış ki. Bazen küçük yükselişler olabiliyor pik yapması için ya aynı koyulukta yada daha koyu olması gerekiyor t çizgisinin

4 martta pik yapmisti ertesi gun ve bugune kadar hic ikinci cizgi cikmamisti birden bire ikinci cizgiyi gorunce tekrar mi acaba dedim 😊🙏 cok tesekkurler

4 martta pik yapmisti ertesi gun ve bugune kadar hic ikinci cizgi cikmamisti birden bire ikinci cizgiyi gorunce tekrar mi acaba dedim 😊🙏 cok tesekkurler
Mrb yazilara bakarken paylarımınki gördüm bende bu ay ovulasyon testi kullandım sadece iki gün değerlendirebilirim sizce tutma ihtimali kac

Eklentiler

• Screenshot_20200402-214300_Chrome.jpg
    Screenshot_20200402-214300_Chrome.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 27
Mrb yazilara bakarken paylarımınki gördüm bende bu ay ovulasyon testi kullandım sadece iki gün değerlendirebilirim sizce tutma ihtimali kac
Canım evet koyulasmıs değerlendirdiysen ihtmal var ama bence test yapmaya devam et ben böyle gördüğümde bırakmıstım neredeyse asıl yumurtlamamı kacırıyordum

pik yaptigi yani en koyu oldugu gun ve sonraki 3 gunu mutlaka degerlendirin ve iliski hergun olsun ben boyle hamile kaldim insallah sizinde olmustur 🙏

pik yaptigi yani en koyu oldugu gun ve sonraki 3 gunu mutlaka degerlendirin ve iliski hergun olsun ben boyle hamile kaldim insallah sizinde olmustur 🙏
Ben sadece pik günü ve sonraki günü değerlendirebildim bakalm şansım var mi Insallah teşekkür ediyorum

Back