- 4 Ocak 2025
- 333
- 122
- 18
- 29
- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Merhabalar ben regl sonrasından itibaren ovulasyon testi yapıyorum. Yaptığım test markalarından bir tanesi çift çizgi olursa pozitiflik varı belirtiyor ilk defa dün çift çizgi gördüm. Ama diğer testte sanki pik olmamış gibi ve bugün silikleşti. Şu an reglden itibaren sayarsam 18.gün diğer reglme 10 gün kaldı acaba yumurtlama mı gerçekleşmiyor
2.fotoğraf dünün son fotoğraf da bugünün. Ay şu an çok sevindim 5 aydır gebelik deniyorum olmuyor ilk defa bu ay testle takip edeyim dedim uygulamaların gösterdiğinden 6 gün daha sonra oldu o zaman yumurtlamam. Ben bi an acaba hiç mi yumurtlamıyorum diye düşünmeye başlamıştım2. Fotoğraf pik canım
Çok teşekkür ediyorum cevapladığınız içinPik olmuş hatta çatlamış değerlendir üç günü
Uygulamalar adet dongune gore ortalama bir zamani ele aliyor. Tabiki her kadının ayni olmuyor.2.fotoğraf dünün son fotoğraf da bugünün. Ay şu an çok sevindim 5 aydır gebelik deniyorum olmuyor ilk defa bu ay testle takip edeyim dedim uygulamaların gösterdiğinden 6 gün daha sonra oldu o zaman yumurtlamam. Ben bi an acaba hiç mi yumurtlamıyorum diye düşünmeye başlamıştım
Evet öyle tabiki nasip,verecek olan Allah inşallah nasip eder her isteyene. Çok teşekkür ederim size de zahmet edip cevap verdiğiniz içinUygulamalar adet dongune gore ortalama bir zamani ele aliyor. Tabiki her kadının ayni olmuyor.
O zaman yumurtan catlamis bugunu degerlendir :) hadi hakkinda hayirlisi olsun tez zamanda nasip olur umarim. Ben yillarca uğraştım nasip kismet bu işler
Catlama nasıl oluyor acaba nerden anladinizPik olmuş hatta çatlamış değerlendir üç günü
Pik olduktan sonra çizgi silikleşmiş bide kasıklarda ağrı hissedersiniz çatladığı zamanCatlama nasıl oluyor acaba nerden anladiniz
Teşekkür ederim bende ovulasyon yapiyorm da hem karında batma hem kasık ağrısı cekiyorm 3 gündür bu günde siliklesti diye üzülmüştüm çok anlamadigim içinPik olduktan sonra çizgi silikleşmiş bide kasıklarda ağrı hissedersiniz çatladığı zaman
Bugünü kesin değerlendir canım yumurtan çatlamış hatta yarınıda değerlendirTeşekkür ederim bende ovulasyon yapiyorm da hem karında batma hem kasık ağrısı cekiyorm 3 gündür bu günde siliklesti diye üzülmüştüm çok anlamadigim için
10 gün gün aşırı iliski önerdi doktor ama biz hergun iliskiyle degerlendirdk eşime omega3 takviyesiyle ve kuru yemislerle sperm kalitesini korumaya çalıştık hergun degerlendiriyoruz yani klomen ve estrofem de kullandım bu ay bat 28 Şubat Allah büyüktürBugünü kesin değerlendir canım yumurtan çatlamış hatta yarınıda değerlendir
Benim çatlama oldu ama hala regl olmadımPik olduktan sonra çizgi silikleşmiş bide kasıklarda ağrı hissedersiniz çatladığı zaman
Gebelik düşünüyorsanız gebelik oluşmuş olabilirBenim çatlama oldu ama hala regl olmadım19 gün oldu catlayali yumurta
Yumurtlama oldu mu olmadı mı anlamadım bugün yaptığım test hiç görünmeyecek şekilde silik çık
Sanki 7 sinden önce çatlama olmuş gibi duruyorYumurtlama oldu mu olmadı mı anlamadım bugün yaptığım test hiç görünmeyecek şekilde silik çıktı
Ayyy insallah evet düşünüyoruzGebelik düşünüyorsanız gebelik oluşmuş olabilir
çatladıktan tam 12 gün sonra yani 28 inde sonuç alırsınız erken yapmayın negatif çıkıyoAdet bittikten üç gün sonra Ovulasyon testine başladım 15 Şubat’ta pozitif oldu yumurtlama oldu 16’sında yumurta çatladı testim silik oldu ne zaman gebelik testi yapsan sonuç alırım
Teşekkür ederimçatladıktan tam 12 gün sonra yani 28 inde sonuç alırsınız erken yapmayın negatif çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?