- 21 Haziran 2012
- 34
- 26
- 288
- Konu Sahibi black_roseS
Hayırlı olsun cnm çok net hamilesin
Teşekkürler:) inşallah kanda pozitif çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun cnm çok net hamilesin
Ne myomlarla poliplerle gebe kalan o kadar çok kadın var ki, hemen şartlandırmayın kendinizi. Hcg testini pozitif gibi duruyor ama tabi ki kan testi ile de kesinleştirmek lazım. Hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun canım. Testin pozitif tebrik ederim. Kan sonucun çıktımı peki?
Sinir olmamak mümkün değil gerçektenMalesef çıkmadı. Çünkü hemşire kanı yanlış tüpte göndermiş laboratuvar da çalışmamış. Tekrar verdim şimdi.
Sinir olmamak mümkün değil gerçekten
Evet çok sinir oldum ama sonucumu aldım şimdi.54.46
Hayırlı olsun :)Evet çok sinir oldum ama sonucumu aldım şimdi.54.46
Ayy ne güzel hayırlı olsun inşallah hamileliğin sağlıkla kavuş bebeğine :)Evet çok sinir oldum ama sonucumu aldım şimdi.54.46
Gözün aydın canım tebrik ederim. Daha cok yeni heralde.
Hayırlı olsun :)
Ayy ne güzel hayırlı olsun inşallah hamileliğin sağlıkla kavuş bebeğine :)
İnşallah canım bende kan testi yaptırdığımda burda seninle paylaşırım beraber geçiririz inşallaj bu güzel günleri :)İnşallah sağlıklı bir hamilelik olur, değerim artar.
Sıra sende:)
İnşallah canım bende kan testi yaptırdığımda burda seninle paylaşırım beraber geçiririz inşallaj bu güzel günleri :)
Bende eğer adet olmazsam pazartesi kan vericem canım ikimiz içinde bu pazartesi muhteşem geçer umarım :)İnşallah:)
Bende pazartesi akşam tekrar kan verecem değerim artacak mı diye. Sende yaz mutlaka sonucu
Bende eğer adet olmazsam pazartesi kan vericem canım ikimiz içinde bu pazartesi muhteşem geçer umarım :)
Bende eğer adet olmazsam pazartesi kan vericem canım ikimiz içinde bu pazartesi muhteşem geçer umarım :)
Hcg değerleri herkeste sıfırdan yükselir unutmayın :) Bol bol artar inşallahTeşekkür ederim ama değer biraz düşük sanki
Evet galiba öyle. Değerim düşük dimi
Hcg değerleri herkeste sıfırdan yükselir unutmayın :) Bol bol artar inşallah![]()