• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon ve gebelik testi

black_roseS

Guru
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
34
26
288
Merhaba
9 aylık evliyim. 3 aydır bebek istiyoruz ve 3 aydır adette 1-2 gün gecikme yaşıyordum ağrım çok oluyordu ( normalde olmaz). Bu nedenle 20 gün önce Dr. a gittim, kendi yaptığı usg de 3-4 cmlik polip olduğunu gebeliğe engel olabileceğini söyledi. Pelvik usg ve mr istedi, onlarda polip çıkmadı basit myomlar çıktı. Pazartesi tekrar doktora gidecektim.
Bugün adetim 4 gün gecikince ve mide bulantısıda olunca test yaptım. Hem ovulasyon (gebelik gösterebiliyor diye) hemde gebelik.
Lütfen bakıp yorumlar mısınız.

Eklentiler

• E0F56217-D52B-4FEE-937A-2FAB69B42FAF.jpeg
    E0F56217-D52B-4FEE-937A-2FAB69B42FAF.jpeg
    63,7 KB · Görüntüleme: 143
  • 941D2F01-3996-4D6E-B1CF-24ECA8F70EFE.jpeg
    941D2F01-3996-4D6E-B1CF-24ECA8F70EFE.jpeg
    28,6 KB · Görüntüleme: 146
Gebelik testine bakılırsa hamilesin :) benimde bugün ovulasyon testim bu şekilde çıktı. İnşallah benimde gebelik testim pozitif çıkar.

Eklentiler

• 4A662F56-70B8-40B9-88CF-DAA9735D099D.jpeg
    4A662F56-70B8-40B9-88CF-DAA9735D099D.jpeg
    42,4 KB · Görüntüleme: 133
Merhaba
9 aylık evliyim. 3 aydır bebek istiyoruz ve 3 aydır adette 1-2 gün gecikme yaşıyordum ağrım çok oluyordu ( normalde olmaz). Bu nedenle 20 gün önce Dr. a gittim, kendi yaptığı usg de 3-4 cmlik polip olduğunu gebeliğe engel olabileceğini söyledi. Pelvik usg ve mr istedi, onlarda polip çıkmadı basit myomlar çıktı. Pazartesi tekrar doktora gidecektim.
Bugün adetim 4 gün gecikince ve mide bulantısıda olunca test yaptım. Hem ovulasyon (gebelik gösterebiliyor diye) hemde gebelik.
Baştaki hcg testimi canm

Ayy çok teşekkür ederim:)
Bu akşam gidip kan testi vercem bekleyemicem pazartesiyi:)
Oda olur pazartesi kadın doğum doktoruna gidersiniz diye ama çok sevindim hayırlı olsun darısı başıma insallah 20181006_150556.jpgbende dayanamadim yaptım ama benmki iğne etkisi 8 gün sonra gerceg8ni görürüm insalalh

Oda olur pazartesi kadın doğum doktoruna gidersiniz diye ama çok sevindim hayırlı olsun darısı başıma insallah Eki Görüntüle 2195429 bende dayanamadim yaptım ama benmki iğne etkisi 8 gün sonra gerceg8ni görürüm insalalh

Çok teşekkür ederim. Pazartesi druma gitcem zaten. Darısı sizinde başınıza inşallah sizde hamilesinizdir bende sizin için sevinirim.

Amin canm inşalalh belirtin neler kuzum benim baş ağrısı ve yürürken özellikle kasik ağrısı batmasi

Adet olmam gereken günden beri aynı adet sancısı, bel ağrısı, göğüslerde şişkinlik vardı. Bunlar her adet zamanı olan gibi. Dünden beri hafif mide bulantısı, hafif kasık ağrısı, beyaz akıntı ve sık idrara çıkma oldu.

Adet olmam gereken günden beri aynı adet sancısı, bel ağrısı, göğüslerde şişkinlik vardı. Bunlar her adet zamanı olan gibi. Dünden beri hafif mide bulantısı, hafif kasık ağrısı, beyaz akıntı ve sık idrara çıkma oldu.
Benimde belirtilerim öyleydi ovulasyon kopkoyu hcg de seninki gibiydi tebrik ediyorum:)

Merhaba
Hayırlı olsun cnm çok net hamilesin

İnşallah:) ikimizinde pozitif olsun:)
Ama ben polip demişti Dr ondan korkuyorum. Alınması lazım gebeliğe engel olur demişti.
Ne myomlarla poliplerle gebe kalan o kadar çok kadın var ki, hemen şartlandırmayın kendinizi. Hcg testini pozitif gibi duruyor ama tabi ki kan testi ile de kesinleştirmek lazım. Hayırlı olsun :)

Back