- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi ebru_beren23
-
Bende bir anne adayıyım ve kızım olmasını hic istemiyorum açıkçası.TABİKİ SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ OLMASINI İSTİYORUZ ÇOK ŞÜKÜR AMA İNSANIZ YA HANİ GÖNLÜMÜZDEN DE GECİYO İSTEDİĞİMİZ BENCE HER ANNE Bİ KIZI OLSUN İSTER YANİ ALLAHTAN İSTİYORUZ SONUCTA ALLAHA DUA ETMEK ONDAN İSTEMEK KÖTÜ BİŞEYMİ BİZDE KARANTİNADA EVİMİZDE HEM MUHABBET OLSUN HEM BÖYLE ŞEYLER YAŞAYAN ARKADAŞLARDAN BİLGİ ALIYORUZ HEMEN TERSİNİ DÜŞÜNMEYİN 10 TANE ERKEK EVLADIM OLSA BUDA NİE OLDU DEMEM AMA BİDE KIZIM OLSUN İSTERİM BU KADAR
Neden benim 1 tane kızım var iyiki var 2.ciye hamileyim rabbim iyiki vermişBende bir anne adayıyım ve kızım olmasını hic istemiyorum açıkçası.
Allah bağışlasın. Ama arkadas her anne bir kizi olsun ister demişte ona istinaden yazdım. Herkes ıstemez.Neden benim 1 tane kızım var iyiki var 2.ciye hamileyim rabbim iyiki vermiş
İki kızım var küçüğü cenette .. iyikide oldular iyikide dogurmusum ikisinide diyorum.. bende isterim bir erkek evlat sağlıklı ve hayırlısı ile..ama bu yorumunuz çok acımasızca geldi ..ve unutmayın lütfen kız çocuğu rahmettir ..Bende bir anne adayıyım ve kızım olmasını hic istemiyorum açıkçası.
BEnde yeni evliyim bugün ovulasyon testim + çıktı bakalım bir ay sonra acaba hamilemiyim ve 4 ay sonra cinsiyet ne olacakKızlar kimse yokmu
Evet olmayan isteniyor,tabi yaşamayan bilemiyor.bende şuan erkek olsun isterim.çünkü 2 kızım var çok şükür..TABİKİ SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ OLMASINI İSTİYORUZ ÇOK ŞÜKÜR AMA İNSANIZ YA HANİ GÖNLÜMÜZDEN DE GECİYO İSTEDİĞİMİZ BENCE HER ANNE Bİ KIZI OLSUN İSTER YANİ ALLAHTAN İSTİYORUZ SONUCTA ALLAHA DUA ETMEK ONDAN İSTEMEK KÖTÜ BİŞEYMİ BİZDE KARANTİNADA EVİMİZDE HEM MUHABBET OLSUN HEM BÖYLE ŞEYLER YAŞAYAN ARKADAŞLARDAN BİLGİ ALIYORUZ HEMEN TERSİNİ DÜŞÜNMEYİN 10 TANE ERKEK EVLADIM OLSA BUDA NİE OLDU DEMEM AMA BİDE KIZIM OLSUN İSTERİM BU KADAR
cinsiyet belli oldu mu canım senin?Evet olmayan isteniyor,tabi yaşamayan bilemiyor.bende şuan erkek olsun isterim.çünkü 2 kızım var çok şükür..
Kız olması için dr gün aşırı ilişki öneriyor.erkek içinde yumurtlama günleri haricnde korunun diyor.tabi bizimki sürpriz oldu uyamadık daha 9 haftalık.nasip.Allah herkesin gönlüne göre versin benimde inşallah...
Canım erkek dedi ama 2 haftaya netleşecek inşallah değişmezcinsiyet belli oldu mu canım senin?
Belirtilerin nasıldı canım?Canım erkek dedi ama 2 haftaya netleşecek inşallah değişmez
Bel agrısı,kanama lekelenme bulantı ve aşırı kusma.tabi 12 haftalıkken söylediği için 16 hafta flan olmadan fazla kaptırmak istemiyorum hatta keşke söylemeseydi değişirse benim için kötü olacakBelirtilerin nasıldı canım?
Hımm.. bulantı ne zaman başladı? benim kızımda çok hafif bulantı vardı, bunda henüz 6 haftalığım ama bulantı fln yok.Bel agrısı,kanama lekelenme bulantı ve aşırı kusma.tabi 12 haftalıkken söylediği için 16 hafta flan olmadan fazla kaptırmak istemiyorum hatta keşke söylemeseydi değişirse benim için kötü olacak
Belirtilerle cnsytin hc ilgisi olmadığını yaşayarak öğrendim belirten yola çıkarak su bu deme bnceHımm.. bulantı ne zaman başladı? benim kızımda çok hafif bulantı vardı, bunda henüz 6 haftalığım ama bulantı fln yok.
5.hftaHımm.. bulantı ne zaman başladı? benim kızımda çok hafif bulantı vardı, bunda henüz 6 haftalığım ama bulantı fln yok.
Bencede hiç ilgisi yok benim arkadaş 9 ay bulantı oldu kızı oldu 6 ay bulantı oldu oda erkekti,ablamın hiç olmadı ne kızda ne erkekte..Belirtilerle cnsytin hc ilgisi olmadığını yaşayarak öğrendim belirten yola çıkarak su bu deme bnce
benim şuan kullandığım folik asitin içinde B6 vit ve B12 var. oda bulantı yapmıyor olabilir.Bencede hiç ilgisi yok benim arkadaş 9 ay bulantı oldu kızı oldu 6 ay bulantı oldu oda erkekti,ablamın hiç olmadı ne kızda ne erkekte..
Aynn bnm de iki oğlum var ilkinde hc olmdi ikincide ayağa kalkmadan kusmaktan 17 ci haftaya kadar oda erkekBencede hiç ilgisi yok benim arkadaş 9 ay bulantı oldu kızı oldu 6 ay bulantı oldu oda erkekti,ablamın hiç olmadı ne kızda ne erkekte..
Ben hiçbir ilaç kullanamıyorum bulantı dşındabenim şuan kullandığım folik asitin içinde B6 vit ve B12 var. oda bulantı yapmıyor olabilir.
İki oğlum var ikisnede yum günü kldim hatta ikincde test kullandımMerhaba bayanlar öncelikle rabbim herkese gönlünde olanı hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah. 31 yaşındayım 2 kız çocuğum var Rabbime şükürler olsun kız çocuğunun bereketi başka Allah olmayanlara nasip etsin. 3.cü çocuğu düşünüyoruz önce haktan hayırlısını istiyorum tabi yumurtlama günü ile hamile kalmayı düşünüyorum ama şimdiye kadar test alıp denemedim bu konuda tecrübeli olanlar fikirlerinizi paylaşırmısınız. Yumurtlama günü hamile kalanlar cinsiyet oranı hangisinde yüksek oluyor kız bebekte mi erkek bebekte mi? Aranızda yeniyim bende inşallah tecrübelerimi sizinle paylaşırım sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?