Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon twstinde bir gün çift çizgiyi yakalayın 2. Günde silikleşmesi normal mi? Kızlar sadece 1 gin pik gören varmı lütfen cevaplarsanız sevinirim.
- Konu Sahibi eceunsal
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon çift çizgi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Nisan 2013
- 1.658
- 2.106
- 333
selamlar testiniz 7.7 de pik olmus gorunmuyor, cok erken pik olmasi icin gibi? bir cizginin digerinden cok daha koyu ya da esit olmasi lazim, pik gordugunuzden sonraki gun siliklesebilir bua rada evet bir gun icinde. zaten yumurtlalar 12-36 saat icinde catliyor diye biliyorum.Eki Görüntüle 3449333 07 07 piki gördüm
selamlar testiniz 7.7 de pik olmus gorunmuyor, cok erken pik olmasi icin gibi? bir cizginin digerinden cok daha koyu ya da esit olmasi lazim, pik gordugunuzden sonraki gun siliklesebilir bua rada evet bir gun icinde. zaten yumurtlalar 12-36 saat icinde catliyor diye biliyorum
Eklentiler
Aslında bu attığımda daha belli orda biraz kaydırmışımselamlar testiniz 7.7 de pik olmus gorunmuyor, cok erken pik olmasi icin gibi? bir cizginin digerinden cok daha koyu ya da esit olmasi lazim, pik gordugunuzden sonraki gun siliklesebilir bua rada evet bir gun icinde. zaten yumurtlalar 12-36 saat icinde catliyor diye biliyorum.
- 10 Nisan 2013
- 1.658
- 2.106
- 333
selamlar goruyorum ama yine de pik olmamis, seffaf akinti vs. gordunuz mu? bence cok erken yumurtlamaniz icin, erken mi yumurtluyorsunuz normalde? eger oyle degilse daha yumurtlamaniza var 2-3 gun gibi dusunebiliriz. yapmaya devam edin bence, bugun yaptiniz mi?Aslında bu attığımda daha belli orda biraz kaydırmışım
Evet erken yumurtluyorum geçen ay kontrol amaçlı gitmiştim hemde kasıklarımda ağrı olmuştu yine adetimden hemen sonra olmuştu anlamıştım doktorda muamele ettinde yumurtama döneminde olduğumu söyledi ayrıca normalde insanlar 1 veya iki tane yumurta atarken ben 5 6 tane attımı söyledi evet akıntım var 6 sı gece başladı akıntım adetimidüzenli olarak 27 28 günde bir oluyorum yapmaya devam edeceğim tabiki yanılma payı olabilir saat 12 civarında yaptım yine 2. Çizgi koyu ama 07 de aldığım koyulukta değil ayrıyettende kasıklarımda ağrım çokselamlar goruyorum ama yine de pik olmamis, seffaf akinti vs. gordunuz mu? bence cok erken yumurtlamaniz icin, erken mi yumurtluyorsunuz normalde? eger oyle degilse daha yumurtlamaniza var 2-3 gun gibi dusunebiliriz. yapmaya devam edin bence, bugun yaptiniz mi?
- 22 Mayıs 2023
- 1.483
- 1.637
- 53
Merhaba. Bence de pik olmamış gibi görünüyor. Eğer doktor 5-6 tane atıyorsunuz diyorsa muhtemelen hepsi tam olgunluğa erişemeden atılıyor olabilir. Pik diyebilmemiz için iki çizgi ya aynı koyulukta olacak ya da idrarı bastırdığınız taraftaki çizgi daha koyu olacak.Eki Görüntüle 3449333 07 07 piki gördüm
Merhaba canım bugün doktora gittim doktorda sağdan yumurta geldiğini değerlendirmem gerektiği söyledi bazen gerçekten ovülasyon testleri insanı yanıltıyoMerhaba. Bence de pik olmamış gibi görünüyor. Eğer doktor 5-6 tane atıyorsunuz diyorsa muhtemelen hepsi tam olgunluğa erişemeden atılıyor olabilir. Pik diyebilmemiz için iki çizgi ya aynı koyulukta olacak ya da idrarı bastırdığınız taraftaki çizgi daha koyu olacak.
- 10 Nisan 2013
- 1.658
- 2.106
- 333
aslinda yanittmamis, henuz catlamadi demek ki doktorun da dedigine gore canim degerlendir evet insallah tutsun mis gibiMerhaba canım bugün doktora gittim doktorda sağdan yumurta geldiğini değerlendirmem gerektiği söyledi bazen gerçekten ovülasyon testleri insanı yanıltıyo
İnşallah canım benim ama bu çatlama yumurtlama olaylarını hiç anlamadım kaç yışlık evliyimaslinda yanittmamis, henuz catlamadi demek ki doktorun da dedigine gore canim degerlendir evet insallah tutsun mis gibi
- 10 Nisan 2013
- 1.658
- 2.106
- 333
inan anneme soyledigimde o da o ne dedi, cogu kisi bilmiyoru bile ama biz planli yaptigimiz icin oluyor.İnşallah canım benim ama bu çatlama yumurtlama olaylarını hiç anlamadım kaç yışlık evliyim
Sen yap her gun ayni saate sivi alimina dikkat edip, insallah guzel sonuclar olsun ama bence gun asiri ya da 3 gunde bir iliski de ise yarar
Doktor bugün bide perşembe ve pazar dedi ilişki bende şaşırdım ama bu haftayı değerlendireceğiz inşallah sizde durumlar neinan anneme soyledigimde o da o ne dedi, cogu kisi bilmiyoru bile ama biz planli yaptigimiz icin oluyor.
Sen yap her gun ayni saate sivi alimina dikkat edip, insallah guzel sonuclar olsun ama bence gun asiri ya da 3 gunde bir iliski de ise yarar
- 10 Nisan 2013
- 1.658
- 2.106
- 333
Iste 2-3 gunde bir iliski yeterli diyolar ya canim ondan, biz cok takiyoruz ondan midir nedir anlamiyorum kiDoktor bugün bide perşembe ve pazar dedi ilişki bende şaşırdım ama bu haftayı değerlendireceğiz inşallah sizde durumlar ne
Ben henuz daha yumurtlama zamanimda degilim ama cok ustune dusmemeye calisiyorum zaten suan yurtdisindayim calisiyorum ordan oraya gidiyorum, o sirada da iliski olursa oluyor. Daha yumurtlama testi yapmadim belki yaparim belki hapmam diyorum bu ay ama bakalim dua edelim hersey insallah cok guzel olsun
Hayırlısı olsun canım benim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin bugünki testimde de piki gördüm galiba bide şuan bakarmısınIste 2-3 gunde bir iliski yeterli diyolar ya canim ondan, biz cok takiyoruz ondan midir nedir anlamiyorum ki
Ben henuz daha yumurtlama zamanimda degilim ama cok ustune dusmemeye calisiyorum zaten suan yurtdisindayim calisiyorum ordan oraya gidiyorum, o sirada da iliski olursa oluyor. Daha yumurtlama testi yapmadim belki yaparim belki hapmam diyorum bu ay ama bakalim dua edelim hersey insallah cok guzel olsun
Eklentiler
- 10 Nisan 2013
- 1.658
- 2.106
- 333
evet canim pik, bugunu ve yarin catlamayi gorunce yarini sonra da gun asiri 3-4 gun devam edin, insallah tutsun cok guzelce dua ediyorummHayırlısı olsun canım benim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin bugünki testimde de piki gördüm galiba bide şuan bakarmısın
Çok teşekkür ederim benimde güzel dileklerim için sizin için inşallahevet canim pik, bugunu ve yarin catlamayi gorunce yarini sonra da gun asiri 3-4 gun devam edin, insallah tutsun cok guzelce dua ediyorumm
- 10 Ağustos 2023
- 1.143
- 381
- 43
- 32
Selamlar bu testlerde pik görünmüyor. İkisi de aynı koyulukta olacak ya da T daha koyu. Yapmaya devam edin.Eki Görüntüle 3449333 07 07 piki gördüm
Selamlar bu testlerde pik görünmüyor. İkisi de aynı koyulukta olacak ya da T daha koyu. Yapmaya devam edin.
- 10 Nisan 2013
- 1.658
- 2.106
- 333
en ustteki ve sondaki pik canim, merak etme degerlendir yeterli olurEki Görüntüle 3450299 selam ppeki bunda