- 13 Temmuz 2020
- 185
- 81
- 13
- 32
- Konu Sahibi Birumudayolculuk
Kizlar gebeliktesti yaptim ikinci cizgi cikti ovulasyon testi de koyu cikiyor ama dun kan verdim cikmadi adete 3 gun var boyle durum yasayanlar oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl çıktı keşke testi de atsaydın?Kizlar gebeliktesti yaptim ikinci cizgi cikti ovulasyon testi de koyu cikiyor ama dun kan verdim cikmadi adete 3 gun var boyle durum yasayanlar oldu mu
test nasil cikti 5 dakika icinde miKizlar gebeliktesti yaptim ikinci cizgi cikti ovulasyon testi de koyu cikiyor ama dun kan verdim cikmadi adete 3 gun var boyle durum yasayanlar oldu mu
Atayim kizlartest nasil cikti 5 dakika icinde mi
Atayim kızlarNasıl çıktı keşke testi de atsaydın?
Koydum fotolari cnmAtayim kızlar
ovulasyon baya koyu gebeliktede hemen ciktiysa belli. normalde kan testi yapmasan var derim. peki kac cikmis kanda soylemedilermi mesela 5 çıkmıştır ama yukselebilir oyuzden negatif demişlerdirKizlar ustdeki 2 tane olan 1 saat arayla yaptim aksam uzeri bir de 15 20 dk cikti dun yaptigimda saabh ilk idrarla aninda damlatir damlatmaz cikti oda en altaki foto ovulasyonda boyle cikti kan verdim negatif dediler sizce ?
Soyle bir durum ki bnm onceki gebeligimdede adet gunu degerim0.5 di adet gununde baktirdigim Halde 20 gunluk hamis misim ama cikmadi kanda olur mu oluyor valla doktor saklamis kanda gebelik dedi bazi insanlarda olabiliyor dediovulasyon baya koyu gebeliktede hemen ciktiysa belli. normalde kan testi yapmasan var derim. peki kac cikmis kanda soylemedilermi mesela 5 çıkmıştır ama yukselebilir oyuzden negatif demişlerdir
Gerçekten mii cok ilginçSoyle bir durum ki bnm onceki gebeligimdede adet gunu degerim0.5 di adet gununde baktirdigim Halde 20 gunluk hamis misim ama cikmadi kanda olur mu oluyor valla doktor saklamis kanda gebelik dedi bazi insanlarda olabiliyor dedi
Soyle aciklayayim bazi insanlarda kanda btchg gebelik hormoni gec yukseliyor msu ve yavas yukseliyor mus bnm de oncekinde oyle oldu ve doktor gebeligin kanda saklamis coktan cikmadi gerekirdi ama bazi insanlarin saklama olayi oluyor dedi gec yukselmeVallahi Bi yaşıma daha girdim. Yani sizin gebelik hormonunuz kanınızda değil idrarınızda mı oluyormuş. İlk defa duydum ve çok şaşırdım. Yine hamilesiniz o zaman. Dikkat edin kendinize
Inanin oyle birde ust gorme yasadim 7 gun surdu ustelik leke den cok adet kanamasinda biraz azdi ve 7 gun surdu adetgunume 8 gun kala gormeye basladimGerçekten mii cok ilginçozaman hamile olabirsiniz biraz zaman geçince tekrarlatin testi doktora gidip
Kadinlarherseye sahit oluuorlar valla rabbim sagligimizi elimizden almasin jns bakalim hafata ya bir bakayim kan vermek icinGerçekten mii cok ilginçozaman hamile olabirsiniz biraz zaman geçince tekrarlatin testi doktora gidip
inşallahh hayırlı sonuçlar alırsın haberdar et biziKadinlarherseye sahit oluuorlar valla rabbim sagligimizi elimizden almasin jns bakalim hafata ya bir bakayim kan vermek icin
Her gün yeni bişeylerle karşılaşıyoruz. Ben bu güne kadar hcg hormonu önce kana sonra idrara karışır diye biliyordum. Gerçi sizde var ama gizliyor. Çok değişik. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.Soyle aciklayayim bazi insanlarda kanda btchg gebelik hormoni gec yukseliyor msu ve yavas yukseliyor mus bnm de oncekinde oyle oldu ve doktor gebeligin kanda saklamis coktan cikmadi gerekirdi ama bazi insanlarin saklama olayi oluyor dedi gec yukselme
Tskederim cok sagolun ins herseyin hayirlisi rabbim tum isteyenlere ins benm de vardirHer gün yeni bişeylerle karşılaşıyoruz. Ben bu güne kadar hcg hormonu önce kana sonra idrara karışır diye biliyordum. Gerçi sizde var ama gizliyor. Çok değişik. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Ins tsk ederim ins coksagoluninşallahh hayırlı sonuçlar alırsın haberdar et bizi