• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon testlerimin fotoları yardım bekliyorum

bukili

papatya
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
989
117
333
Ankara
fotoları ekleyebildimmi bilmiyorum ama eklendiyse ikiside koyu olan testi yumurtlama günümde yaptım yani ogün yumurtlama oldu.diğer testtede biri biraz daha silik.onuda yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım.yani adetime bikaç gün kala.ovülasyon testleri hamilelik oluştuğunda böyle olabiliyomuş.sizce hamile olabilirmiyim

Eklentiler

• $Fotoðraf1784.jpg
    $Fotoðraf1784.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 7.310
  • $Fotoðraf1788.jpg
    $Fotoðraf1788.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 1.403
Dün başka bir arkadaşın aynı sizin 2. resim gibiydi silikti çizgi herkes hayırlı olsun hamilesin demişti canım ben birşey bilmesem de bunu iletmek istedim umarım siiznde öyledir. Şimdiden hayırlı olsun :21:

fotoları ekleyebildimmi bilmiyorum ama eklendiyse ikiside koyu olan testi yumurtlama günümde yaptım yani ogün yumurtlama oldu.diğer testtede biri biraz daha silik.onuda yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım.yani adetime bikaç gün kala.ovülasyon testleri hamilelik oluştuğunda böyle olabiliyomuş.sizce hamile olabilirmiyim

canım bende aynen senin gibiyim 14. gün yumurtlama günüm çift çizgi.vee 26. gün yine çift çizgi..???? Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah :))
$DSC05641.jpg

Dün başka bir arkadaşın aynı sizin 2. resim gibiydi silikti çizgi herkes hayırlı olsun hamilesin demişti canım ben birşey bilmesem de bunu iletmek istedim umarım siiznde öyledir. Şimdiden hayırlı olsun :21:

ayyyyyyyyy ciddimisin yaaa inş bende hamileyimdir nasl heyecanlandm anlatamam :) onunkide ovülasyon testiydi dimi hamilelik testi değl

canım bende aynen senin gibiyim 14. gün yumurtlama günüm çift çizgi.vee 26. gün yine çift çizgi..???? Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah :))
Eki Görüntüle 845935

aa evet seninde hala silik çizgi var ama senin 14.gün pek belirgin değil gibi niye öyle acaba bikaç saat sonra netleşmişmidir.senin bat nezaman

ilk resim dpo 10 da.yumurtlama olmadığı zamanlarda daha silik çıkardı 2.çizgi.burda hafif bişeyler var.
$040520132377.jpg

2.resim dpo 12.
çift çizgi koyu olan ovulasyon testi
daha silik olan gebelik.

$060520132378.jpg

yarın tekrar yaparsın elinde varsa,yarın koyulaşmaya başlarsa hamilesin inşallah :16:

ilk resim dpo 10 da.yumurtlama olmadığı zamanlarda daha silik çıkardı 2.çizgi.burda hafif bişeyler var.
Eki Görüntüle 845958

2.resim dpo 12.
çift çizgi koyu olan ovulasyon testi
daha silik olan gebelik.

Eki Görüntüle 845959

yarın tekrar yaparsın elinde varsa,yarın koyulaşmaya başlarsa hamilesin inşallah :16:

siz böyle dedikçe ben çıldırcam :52: inşallah sebebi hamileliktir yaaaaaaa sen hamilemisin canım yani testler seninmi

benim,hamileyim çok şükür.
bence yarın sabah ilk idrarla yaparsan daha sağlıklı olur sonuç.hayırlısı inşallah

çok az kaldı ovülasyon testim eğer bu ay olmazsa diğer aya da kalsın istiyorum acaba bikaç gün sonramı yapsam.normal değl dimi böyle bukadar belirgin çizgi çıkması

çok az kaldı ovülasyon testim eğer bu ay olmazsa diğer aya da kalsın istiyorum acaba bikaç gün sonramı yapsam.normal değl dimi böyle bukadar belirgin çizgi çıkması

Çok teşekkürler,inşallah,Allah her isteyene nasip etsin :16:
tabii normal değil.zaten ya yine yumurtluyosun ya da hamilesin derler ancak o zamanlarda pozitif verir.bir de pkolarda
devamlı pozitif çıkarmış.
yine de kendini çok şartlama kesin hamileyim diye.ben dpo 10.gün yaptığım teste inanmamıştım.
o kadar ki 2 gün sonra tekrar yaptığımda çok şaşırmıştım.

Çok teşekkürler,inşallah,Allah her isteyene nasip etsin :16:
tabii normal değil.zaten ya yine yumurtluyosun ya da hamilesin derler ancak o zamanlarda pozitif verir.bir de pkolarda
devamlı pozitif çıkarmış.
yine de kendini çok şartlama kesin hamileyim diye.ben dpo 10.gün yaptığım teste inanmamıştım.
o kadar ki 2 gün sonra tekrar yaptığımda çok şaşırmıştım.

haklısın şartlandırınca hayal kırıklığıda daha büyük oluyo pkodanda şüpheleniyorum zaten.eğer bu ay olmazsa genel kontrol amaçlı dr a gidicem allah herşeyin hayırlısını nasip etsin ama çok istiyorum :2:

buarada gözünüz aydın :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah.nekadar süre denediniz

Cnm ya sende kahverengi akıntı geldi mi benden demin kahverengi akıntı gelmiş ama peçeteyle sildim daha yoktu çok merak ediyorum bende çünkü ovulasyonla denemeler yaptık bizde

aa evet seninde hala silik çizgi var ama senin 14.gün pek belirgin değil gibi niye öyle acaba bikaç saat sonra netleşmişmidir.senin bat nezaman

canım aslında daha belirgin ama fotoda tam belli olmamış..benim bat bugün karnımda ağrılar var sabahtan beri ama daha gelmedi kırmızılar...??? inşallah hayırlı haberler veririz :))

Cnm ya sende kahverengi akıntı geldi mi benden demin kahverengi akıntı gelmiş ama peçeteyle sildim daha yoktu çok merak ediyorum bende çünkü ovulasyonla denemeler yaptık bizde

yok canım bende hiç akıntı olmadı bekle bakalım bi süre daha bi değişiklik olcakmı

Eki Görüntüle 845989 Ben de son 3 günü ekledim,ben mi psikolojik olarak yanlış görüyorum yoksa bugün yaptığım testteki 2.çizgi ötekilerden daha mı belirgin ? yaa yumurtladım mı kiiiii??

Back