Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki günü değerlendirdim yeterli olur mu acaba17sinde pik olmuş 18 i çatlamış canım bugünü de değerlendirebilirsin hala
Yani imkanın varsa bu akşamı da değerlendirsen çok iyi olur çok geceye kalmadan çünkü yumurtanın 24 saat süresi varİki günü değerlendirdim yeterli olur mu acaba
evet öyle yapayım. Sizinle bir kaç defa burda karşılaştık sizde yapıyorsunuz sanırım testBugünü de değerlendirin bence sonra ki günlerde 2 veya 3 günde bir ilişki öneriyolar
Ramazan olduğu için biraz zor oluyor. Nasip artıkYani imkanın varsa bu akşamı da değerlendirsen çok iyi olur çok geceye kalmadan çünkü yumurtanın 24 saat süresi var
Yapıyorum canım bende uğraşıyorum inşallah bu ay güzel haberi bekleyen herkes alır ben ovülasyon testi olarak innovita kullanıyorum öneririm sana da pik olunca çok rahat anlaşılıyor ayrıca bu ay doğruluğunu da test ettim pik gördüğüm gün doktor kontrolüne gittim gerçekten yumurtamın olgunlaştığını çatlamak üzere olduğunu söyledi iki gün sonra yumurtam çatladı gerçektenevet öyle yapayım. Sizinle bir kaç defa burda karşılaştık sizde yapıyorsunuz sanırım test
17 18 yumurtlama günü değerlendirmeliydiniz bugün çatlamış bugünde değerlendirin hakkınızda hayırlısı olsun
İnşallah güzel haberler alırsınız sizde. Bu ay olmazsa diğer ay doktorla başlayacağım tedaviye bakalım nasipYapıyorum canım bende uğraşıyorum inşallah bu ay güzel haberi bekleyen herkes alır ben ovülasyon testi olarak innovita kullanıyorum öneririm sana da pik olunca çok rahat anlaşılıyor ayrıca bu ay doğruluğunu da test ettim pik gördüğüm gün doktor kontrolüne gittim gerçekten yumurtamın olgunlaştığını çatlamak üzere olduğunu söyledi iki gün sonra yumurtam çatladı gerçekten
İnşallah allahım kavuşturur inşallah bizideİnşallah güzel haberler alırsınız sizde. Bu ay olmazsa diğer ay doktorla başlayacağım tedaviye bakalım nasip
Test silikleşse de mi ıkı günde bir ilişki onerılıyor yumurtlama geçtiği için şans var mıBugünü de değerlendirin bence sonra ki günlerde 2 veya 3 günde bir ilişki öneriyolar
Valla doktorumun dediği çatlama olduktan sonra dahi 2veya3 günde ilişki ikinci bi yumurtlamadan bahsediyordur büyük ihtimalle yani bana böyle demişti hep bi ihtimal var demiştiTest silikleşse de mi ıkı günde bir ilişki onerılıyor yumurtlama geçtiği için şans var mı