Benim de yumurtam catlamiyordu. Progesteron düşük çıkıyordu hep. Polen arı sütü bal karışımı yedim. Hayıt suyu falan içtim. Hangisi işe yaradı bilmiyorum ama bunları deneyebilirsiniz. Bu testlere göre sizin de yumurtlama olmamış. Bir de her ay olmayabilir. Bı dahaki ay çatlar belki belli olmuyor
Benim aslinda hormonlarla ilgili bir sorunum yok ama kimyasaldan sonra biseler oldu sankim ben de incir ve havuc kuru yapiyorum ama ise yariyor mu bilmiyorum
Benimde araştırmalarım hep onu gosteriyor. Peki düzensiz adetlerde regli bitiminde hergun yapmalı mı ? Sonuçta kimse böyle bir dönemini kaçırmak istemez ?
Benimde araştırmalarım hep onu gosteriyor. Peki düzensiz adetlerde regli bitiminde hergun yapmalı mı ? Sonuçta kimse böyle bir dönemini kaçırmak istemez ?
Testten mi dicem ama ben de aynı marka kullanıyorum. Belki çatlama olmamıştır bi doktora mı görünseniz? Çatlamayan yumurtalar kiste dönüşebiliyo Allah göstermesin
Testten mi dicem ama ben de aynı marka kullanıyorum. Belki çatlama olmamıştır bi doktora mı görünseniz? Çatlamayan yumurtalar kiste dönüşebiliyo Allah göstermesin
Kimyasaldan önce baktirmistim hic bir sorun yoktu iki ay klomen kullandim doktor yumurtlama olur ama kaliteli olsun demisti sonraki ay kullanmadim ama hamile kaldim kimyasal oldu 7. Haftada kanamayla gitti simdi iki aydir ovulasyonla takip ediyorum ama hic pozitif olmuyor hep silik hep silik