• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim aslinda hic yumurtlama sorunum yoktu kimyasaldan once cift cizgiyi goruyordum ama simdi bi sorun var sanki insaallah olumlu sonuclar aliriz
Benim de yumurtam catlamiyordu. Progesteron düşük çıkıyordu hep. Polen arı sütü bal karışımı yedim. Hayıt suyu falan içtim. Hangisi işe yaradı bilmiyorum ama bunları deneyebilirsiniz. Bu testlere göre sizin de yumurtlama olmamış. Bir de her ay olmayabilir. Bı dahaki ay çatlar belki belli olmuyor
Benim aslinda hormonlarla ilgili bir sorunum yok ama kimyasaldan sonra biseler oldu sankim ben de incir ve havuc kuru yapiyorum ama ise yariyor mu bilmiyorum

Bende pek işe yaramadi. Arı sütü bal polen karışımı daha etkili yumurta kalitesini arttırmak için. Bir de hayıt suyunu deneyin bence

Testten mi dicem ama ben de aynı marka kullanıyorum. Belki çatlama olmamıştır bi doktora mı görünseniz? Çatlamayan yumurtalar kiste dönüşebiliyo Allah göstermesin

Testten mi dicem ama ben de aynı marka kullanıyorum. Belki çatlama olmamıştır bi doktora mı görünseniz? Çatlamayan yumurtalar kiste dönüşebiliyo Allah göstermesin
İşten izin alıp gitmek cok sıkıntı.. bugun de bembeyaz cikti zaten artik catlamadiysa yapacak bisey yok adet olunca gidip yine yumurta takibi isticem

Hormonlarına baktırdın mı hiç
Kimyasaldan önce baktirmistim hic bir sorun yoktu iki ay klomen kullandim doktor yumurtlama olur ama kaliteli olsun demisti sonraki ay kullanmadim ama hamile kaldim kimyasal oldu 7. Haftada kanamayla gitti simdi iki aydir ovulasyonla takip ediyorum ama hic pozitif olmuyor hep silik hep silik

Back