Gebellikle 30 32 günde bir olur ama iki ay once kimyasal gebelik oldu o yuzden son adetim 34 günde oldu. 23. Gun gelmesine ragmen hic tık yok olamayacak mı acaba yumurtlamaYok cnm olmamış yumurtlama çok silik normalde adet döngün kaç gün
Yumurtlama akıntısı da bitti aslında ama bakalım ne olacakYani baya geç ama bazen geç yumurtlama olabiliyor cnm bence yapmaya devam et bi kaç gün daha eğer yakalayamazsan Dr a git ultrasonla baksın belki bu ay olmamıştır yumurtlama
Ben test yapmaya devam etcem ama testi sabah yapiyorum acaba aksam pik yapıp sabaha tekrar düşmüş olabilir miCanım benim testimde aynı marka. Ovülasyon günü böyle oluyo
İlk idrarla mı? İlk idrarla yapılmıyo 3 4 saat sıvı almadan sıkışık olarak yapmanız gerekiyo. O kurallara uyuyo musunuz?Ben test yapmaya devam etcem ama testi sabah yapiyorum acaba aksam pik yapıp sabaha tekrar düşmüş olabilir mi
Malesef ilk idrarla yapmak zorundayim cunku iş yerimde yapma imkanım yok ama ben gece çok sık tuvalete kalkarım uzun sure beklemis idrar olmuyor aslindaİlk idrarla mı? İlk idrarla yapılmıyo 3 4 saat sıvı almadan sıkışık olarak yapmanız gerekiyo. O kurallara uyuyo musunuz?
İşten 6 da çıkıyorum eve gelip test yapmam 7 yi bulurİşten kaçta çıkıyorsun? Ben de öğleden sonra su içmeyi bırakıp lavaboya gitmiyorum. Eve geldiğimde yapıyorum
8e kadar yapabiliyosunuz aslında bi gün dene istersenİşten 6 da çıkıyorum eve gelip test yapmam 7 yi bulur
8e kadar yapabiliyosunuz aslında bi gün dene istersen
Adetin kaçıncı günü kaç günde bir oluyosun?Eki Görüntüle 2140204
Bu sabah iyice bembeyaz çıktı akşam da yapayım bakalım ne olacak
Bugün 24. Gun normalde 30-32 gunde oluyorum ama gecen ay kimyasal gebekikten sonraki ilk adetimdi 34 gunde olduAdetin kaçıncı günü kaç günde bir oluyosun?
Ben gün aşırı değenlendirdim ama tutturabildim mi bilmiyorum. Zaten kimyasaldan sonra iyice paranoyak oldumSanki geçmiş gibi yumurtlama zamanı ama inşallah geçmemiştir. Aynı zamanda kimyasal yaşamışız. Bende kimyasaldan sonra ikinciyi bekliyorum
Benim ikinci kimyasaldı. Geçen cuma değil önceki cuma doktora gittim 17mm yumurta dedi güzel gelişmiş vs ama iki kez kimyasal olduğu için bi sürü kan testi istediler genetik vs. Onların sonucunu bekliyorum hiç umudum yok ama inşallah olmuştur bu ay. İnşallah sen de alırsın bu ay güzel haberiBen gün aşırı değenlendirdim ama tutturabildim mi bilmiyorum. Zaten kimyasaldan sonra iyice paranoyak oldum
Benim aslinda hic yumurtlama sorunum yoktu kimyasaldan once cift cizgiyi goruyordum ama simdi bi sorun var sanki insaallah olumlu sonuclar alirizBenim ikinci kimyasaldı. Geçen cuma değil önceki cuma doktora gittim 17mm yumurta dedi güzel gelişmiş vs ama iki kez kimyasal olduğu için bi sürü kan testi istediler genetik vs. Onların sonucunu bekliyorum hiç umudum yok ama inşallah olmuştur bu ay. İnşallah sen de alırsın bu ay güzel haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?