Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suhedaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
204
118
53
32
Kızlar bu ovulasyon testleri beni deli etmeye başladı tam ikinci cizgi belirmeye basladi derken tekrar silik oldu bugun adetimin 23. Gunu son test bugunun. Acaba o azcik belirginlestigi gunun aksaminda mi catlamistir

Eklentiler

• 20180424_081106-1-1.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 101
Yok cnm olmamış yumurtlama çok silik normalde adet döngün kaç gün
Gebellikle 30 32 günde bir olur ama iki ay once kimyasal gebelik oldu o yuzden son adetim 34 günde oldu. 23. Gun gelmesine ragmen hic tık yok olamayacak mı acaba yumurtlama

Yani baya geç ama bazen geç yumurtlama olabiliyor cnm bence yapmaya devam et bi kaç gün daha eğer yakalayamazsan Dr a git ultrasonla baksın belki bu ay olmamıştır yumurtlama

Yani baya geç ama bazen geç yumurtlama olabiliyor cnm bence yapmaya devam et bi kaç gün daha eğer yakalayamazsan Dr a git ultrasonla baksın belki bu ay olmamıştır yumurtlama
Yumurtlama akıntısı da bitti aslında ama bakalım ne olacak

Canım benim testimde aynı marka. Ovülasyon günü böyle oluyo

Eklentiler

• 40A39474-FE61-4581-93AA-C713885ECF28.jpeg
    29,4 KB · Görüntüleme: 77
Ben test yapmaya devam etcem ama testi sabah yapiyorum acaba aksam pik yapıp sabaha tekrar düşmüş olabilir mi
İlk idrarla mı? İlk idrarla yapılmıyo 3 4 saat sıvı almadan sıkışık olarak yapmanız gerekiyo. O kurallara uyuyo musunuz?

İlk idrarla mı? İlk idrarla yapılmıyo 3 4 saat sıvı almadan sıkışık olarak yapmanız gerekiyo. O kurallara uyuyo musunuz?
Malesef ilk idrarla yapmak zorundayim cunku iş yerimde yapma imkanım yok ama ben gece çok sık tuvalete kalkarım uzun sure beklemis idrar olmuyor aslinda

İşten kaçta çıkıyorsun? Ben de öğleden sonra su içmeyi bırakıp lavaboya gitmiyorum. Eve geldiğimde yapıyorum

Sanki geçmiş gibi yumurtlama zamanı ama inşallah geçmemiştir. Aynı zamanda kimyasal yaşamışız. Bende kimyasaldan sonra ikinciyi bekliyorum

Sanki geçmiş gibi yumurtlama zamanı ama inşallah geçmemiştir. Aynı zamanda kimyasal yaşamışız. Bende kimyasaldan sonra ikinciyi bekliyorum
Ben gün aşırı değenlendirdim ama tutturabildim mi bilmiyorum. Zaten kimyasaldan sonra iyice paranoyak oldum

Ben gün aşırı değenlendirdim ama tutturabildim mi bilmiyorum. Zaten kimyasaldan sonra iyice paranoyak oldum
Benim ikinci kimyasaldı. Geçen cuma değil önceki cuma doktora gittim 17mm yumurta dedi güzel gelişmiş vs ama iki kez kimyasal olduğu için bi sürü kan testi istediler genetik vs. Onların sonucunu bekliyorum hiç umudum yok ama inşallah olmuştur bu ay. İnşallah sen de alırsın bu ay güzel haberi

Benim de yumurtam catlamiyordu. Progesteron düşük çıkıyordu hep. Polen arı sütü bal karışımı yedim. Hayıt suyu falan içtim. Hangisi işe yaradı bilmiyorum ama bunları deneyebilirsiniz. Bu testlere göre sizin de yumurtlama olmamış. Bir de her ay olmayabilir. Bı dahaki ay çatlar belki belli olmuyor

Benim aslinda hic yumurtlama sorunum yoktu kimyasaldan once cift cizgiyi goruyordum ama simdi bi sorun var sanki insaallah olumlu sonuclar aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…