Benimde son adetim 22 mart bende 2 nisanda tek iliski yasadim 3,4,5 nisan test yaptim bu sekilde benimkide yani adetimin 12.gununde gece iliski olduk 13.günüm sabahi test yaptim bu sekilde cikti ama sabah aksam test yaptim bu aradaSon adet tarihim 23 Mart bu ayda ovulasyon testi yaptım bu ay geç yumurta olgunlaştı sanırım diğer ay daha erken pik görmüştüm ama değerlendirmede geç kaldım sanırım gebelik olmadı görselleri ekleyeceğim bu ay tutar inşallah
Marka olarak en çok önerilen hangisi?
Ya ben kiz cocuk istiyorum oyuzden tek iliski yasadim hamile kalirmiyim acaba merak ediyorum iki oglum varBenmde adet tarihim 21 Mart kizlar
Sperm rahimde yasama suresi varmis kiz sperm yumurta catlayana kadar 5 gun rahimde yasarmis ama cok yavaşmis erkek spermde cok hizli ama 2 gun yasiyormus oyuzden yumurtlama günunde yaparsan erkek ,5 gun oncesinde yaparsan kiz olir diolar cunku erkek spermi ölmüs oluyormusTek ilişki olunca kız cockmu olur
Allah Allah ilk defa duydum vallahiSperm rahimde yasama suresi varmis kiz sperm yumurta catlayana kadar 5 gun rahimde yasarmis ama cok yavaşmis erkek spermde cok hizli ama 2 gun yasiyormus oyuzden yumurtlama günunde yaparsan erkek ,5 gun oncesinde yaparsan kiz olir diolar cunku erkek spermi ölmüs oluyormus
Bende duymakta geç kaldim ama bu defa denicem bakalim olucakmiAllah Allah ilk defa duydum vallahi
19 veya 20 sinde olucam ozman test yapcamİnşallah adet tarihin nezmna
Sen nasil yaptin gün aşırımı hamgi gunler birlektilik olduAyni sayılırız bende 20 .21