Hadi ya bende 13.gun çatlamıştım die düşündüm hiç bilmiyorum bu testıYumurtan çatlamamis görünüyor
15. Gün yaptın miHadi ya bende 13.gun çatlamıştım die düşündüm hiç bilmiyorum bu testı
Bunu saat 1 gibi yapmıştım ben ama Sıvı çok aldım soda cay. Falan ondan silik olabilir ama dün dışında bügünde dahil oldu çalışmalar artık gerisi allahın takdiri15. Gün yaptın mi
Bugün kaçıncı günün idrara sıkışıksan yap şimdi
Resim gönder bakalim
Ya CNm temmuz ayında senin de böyle olmus hep koyuymuş sen o ay mı hamile kalmıştın benim de bu ay 6-7 gun hepKızlar slm bunlar 4 gündür ovulasyon testlerim çok soruyorum ama mazur görün bilmiyorum çünkü4 gündür bukadar koyu çıkması normalmi bide bugun ağır kaldırdım bıraz belim agrıyo kasıklarımagrıyo bişi batıyo gibi oluyor çok bat 27 Temmuz olsada 4 gunde belli olurmiki ya anlamadım kurban olim bisi diyin sizindemi testler böyle
Yok kuzum bir sonraki ay hamile kalmışım Bayram'dan önce öğrenmiştim kurban Bayram'ından sonrada dış gebelik olduğu çıktı ortayaYa CNm temmuz ayında senin de böyle olmus hep koyuymuş sen o ay mı hamile kalmıştın benim de bu ay 6-7 gun hep
Koyu oldu hala da cok silik degil hala
Kuzum bir ay benımde sürekli çıktı ama senınkıler baya koyu çıkmış en son yolladığın test bugun benim yaptıgım ovulasyon ile aynıardaemre orada 14. Gun silik çıkmış bir tek ama oda cok kısa sure icinde sıvı aldığım idrarla
Oldugu icin sanırım .. Bugun sanah gebelik testi yaptım su sekilde ama saatler sonra böyle oldu büyük
İhtimal buharlaşma çizgisi
Bata iki gun var Eki Görüntüle 1776989
Senin ne kadar var bata ?Kuzum bir ay benımde sürekli çıktı ama senınkıler baya koyu çıkmış en son yolladığın test bugun benim yaptıgım ovulasyon ile aynı
5 günüm var benim bugünkü test buSenin ne kadar var bata ?