Ovulasyon testlerim hakkında acil bilgi :(

ardaemre

Mira
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
1.377
1.380
38
Kızlar slm bunlar 4 gündür ovulasyon testlerim çok soruyorum ama mazur görün bilmiyorum çünkü 4 gündür bukadar koyu çıkması normalmi bide bugun ağır kaldırdım bıraz belim agrıyo kasıklarımagrıyo bişi batıyo gibi oluyor çok bat 27 Temmuz olsada 4 gunde belli olurmiki ya anlamadım kurban olim bisi diyin sizindemi testler böyle

Eklentiler

• image.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 269
canım benim iki gün çift çizgi çıktı
o da çok koyu değildi c çizgisi kadar

Yumurtan çatlamamis görünüyor

15. Gün yaptın mi
Bugün kaçıncı günün idrara sıkışıksan yap şimdi
Resim gönder bakalim
Bunu saat 1 gibi yapmıştım ben ama Sıvı çok aldım soda cay. Falan ondan silik olabilir ama dün dışında bügünde dahil oldu çalışmalar artık gerisi allahın takdiri

Eklentiler

• image.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleme:
Dün 14. Gun bugun 15. Gündü normalde otomatık hesaplayıcıya göre dündü yumurtlama ama benım 11 . Gunde başladı koyulaşmaya en koyu 13.gundu

kızlar benim de derdime derman olur musunuz. reglim daha bitmeden başladım bugün 10. gün her gün günde 2 defa yaptım ama hiç bugün saat 11:30 daki kadar koyu olmamıştı t çizgisi. 26 günde bir adet oluyorum. Akşam 17 de yaptığım testte t çizgisi yine silikleşti aklım karıştı

Ya CNm temmuz ayında senin de böyle olmus hep koyuymuş sen o ay mı hamile kalmıştın benim de bu ay 6-7 gun hep
Koyu oldu hala da cok silik degil hala

Ya CNm temmuz ayında senin de böyle olmus hep koyuymuş sen o ay mı hamile kalmıştın benim de bu ay 6-7 gun hep
Koyu oldu hala da cok silik degil hala
Yok kuzum bir sonraki ay hamile kalmışım Bayram'dan önce öğrenmiştim kurban Bayram'ından sonrada dış gebelik olduğu çıktı ortaya

CNm hep böyle cikti 19. Gunde koyuydu sonra bata 5-4-3 gun kala da su sekilde hatta daha da koyu çıktığı oldu adete 5 gun kala simdi iki gun var test yaptım gebelik çıkmadi

ardaemre orada 14. Gun silik çıkmış bir tek ama oda cok kısa sure icinde sıvı aldığım idrarla
Oldugu icin sanırım .. Bugun sanah gebelik testi yaptım su sekilde ama saatler sonra böyle oldu büyük
İhtimal buharlaşma çizgisi
Bata iki gun var

Kuzum bir ay benımde sürekli çıktı ama senınkıler baya koyu çıkmış en son yolladığın test bugun benim yaptıgım ovulasyon ile aynı

Evet senin mi de koyu çıkmış normalde adete yakın yokla var arası
Çıkardi neden koyu oluyor acaba yaa cunku hamile gibi hissetmiyorum bas Ağrı'm da basladi adet öncesi
Olur mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…