Daha yumurtlama olmamış bide bu testi nereden aldınızKızlar ben anlamıyorum yumurtlamadım mı ya bugün yumurtlamayı beklerken silikleşti bilen birisi yardımcı olabilir mi
Sıvı alımına ve aynı saatlerde yapıyomusunuzKızlar ben anlamıyorum yumurtlamadım mı ya bugün yumurtlamayı beklerken silikleşti bilen birisi yardımcı olabilir mi
Bazen lh dalgalanması olabiliyor yapmaya devam edinKızlar ben anlamıyorum yumurtlamadım mı ya bugün yumurtlamayı beklerken silikleşti bilen birisi yardımcı olabilir mi
İnstagramda bir gebenin günlüğü sayfası var oradan aldım canımDaha yumurtlama olmamış bide bu testi nereden aldınız
Dikkat etmeye çalışıyorum aslında ama bilemedim canımSıvı alımına ve aynı saatlerde yapıyomusunuz
Instagramda ebru ablaya sorabilirsin yardimci olur sanaDikkat etmeye çalışıyorum aslında ama bilemedim canım
Evet bende katiliyorum hassas testleei oldugu icin onlar bu sekilde belli oluyoPik olmuş ve silikleşmeye başlamış mutlaka degerlendirin. Daha koyu çıkmasını beklemeyin c çizgileri de silik bordo bişey çıkmayacak o yüzden. Çatlama gayet net görünüyor bana göre
Ebru hanıma gönderin dmden o yorumlar. Bende bu testleri yorumlayamıyorum. Bana kalsa yumurtlama olmamış gibiİnstagramda bir gebenin günlüğü sayfası var oradan aldım canım
Bende ordan aldım bu ay aynı testlerdenİnstagramda bir gebenin günlüğü sayfası var oradan aldım canım
Bu ay sadece yumurtlama görebilecek miyim diye denemek için kullandım eşim gurbette çalışıyor maalesef önümüzdeki ay inşallahPik olmuş ve silikleşmeye başlamış mutlaka degerlendirin. Daha koyu çıkmasını beklemeyin c çizgileri de silik bordo bişey çıkmayacak o yüzden. Çatlama gayet net görünüyor bana göre
Yumurtlama gördün müBende ordan aldım bu ay aynı testlerden
Ona attım da yoğun olduğu için daha göremedi mesajımı herhalde canımInstagramda ebru ablaya sorabilirsin yardimci olur sana
Attım ama yoğun olduğu için daha göremedi herhalde bekliyorumEbru hanıma gönderin dmden o yorumlar. Bende bu testleri yorumlayamıyorum. Bana kalsa yumurtlama olmamış gibi
Ebru hanım yok devam et yazdı ama benimde kafam karıştı şuanEvet bende katiliyorum hassas testleei oldugu icin onlar bu sekilde belli oluyo
Sanırım daha olmamışBunlards benmkiler
Daha olmamış canım daha koyulaşacak o böyle olması lazım millet yanlış yönlendiriyorEbru hanım yok devam et yazdı ama benimde kafam karıştı şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?