Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testlerim bakar mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emumi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
135
52
48
24
Kızlar ben anlamıyorum yumurtlamadım mı ya bugün yumurtlamayı beklerken silikleşti bilen birisi yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• 2DD11203-8D0D-4042-AE1B-543144E27550.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar ben anlamıyorum yumurtlamadım mı ya bugün yumurtlamayı beklerken silikleşti bilen birisi yardımcı olabilir mi
Bazen lh dalgalanması olabiliyor yapmaya devam edin

Pik olmuş ve silikleşmeye başlamış mutlaka degerlendirin. Daha koyu çıkmasını beklemeyin c çizgileri de silik bordo bişey çıkmayacak o yüzden. Çatlama gayet net görünüyor bana göre

Pik olmuş ve silikleşmeye başlamış mutlaka degerlendirin. Daha koyu çıkmasını beklemeyin c çizgileri de silik bordo bişey çıkmayacak o yüzden. Çatlama gayet net görünüyor bana göre
Evet bende katiliyorum hassas testleei oldugu icin onlar bu sekilde belli oluyo

İnstagramda bir gebenin günlüğü sayfası var oradan aldım canım
Ebru hanıma gönderin dmden o yorumlar. Bende bu testleri yorumlayamıyorum. Bana kalsa yumurtlama olmamış gibi

Bunlards benmkiler

Eklentiler

• IMG-20210126-WA0004.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20210126-WA0000.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu ay sadece yumurtlama görebilecek miyim diye denemek için kullandım eşim gurbette çalışıyor maalesef önümüzdeki ay inşallah

Ebru hanım yok devam et yazdı ama benimde kafam karıştı şuan
Daha olmamış canım daha koyulaşacak o böyle olması lazım millet yanlış yönlendiriyor

Eklentiler

• 09D79131-62A4-4FDF-9586-CAFAFE91086D.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…