Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerim. Anlayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ysmn2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2015
74
30
88
36
Merhaba arkadaslar ❤
Ben bu sefer bu testlerden bişey anlamadim
Varmi bi anlayaniniz? Ben günlerdir yumurtluyormuyum?? En alttaki bugünün, onun üstündeki ikisi dünden, en üstteki 2 gün öncesi

bilmiyorum ki. Pko oldugunda bu şekilde mi oluyor?
Yani pko lularda hep koyu çıkıyormuş ama en son yaptığın daha koyu değerlendir yapmaya devam et bazende yumurtlama 2 3 gün sürüyor

Canım yumurtlaman sürüyo ama çatlama olmamış pikler süper silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyo devam et yapmaya arada bir gün arayala silikleşmeyi görene kadar ilişki olsun sakın bırakma çünkü böyle çıkınca ilişkiye başlıyosun silikleşene kadar senin baya uzun bi yol olmuş o yüzden silikleşmeyi görene kadar bir gün aralıklarla ilişki olsun

çok teşekkür ederim cevabin için
en alttaki bugüne ait baya silikleşmiş bugün. Dünde hafif silikleşme olmuştu. Yani galiba ya bugün çatlama olmuş yada dün tahminime göre. Gün asiri iliski oldu ama nasip kismet artik bakalim

Peki ovulasyon testlerinde hic cift cizgi cikmiyorsa bunun anlami nedir bilen varmi ?

ilac icerek duzenli yumurtalarim kucukmus maalesef bilmiyorum bu yuzden mi ama surekli test yapiyorum hep tek cizgi
anladim canim. ilaçlarla adetin düzeliyorsa hormonel bi durum galiba. bu durumlarda klomen vs. kullananlar genelde fayda görüyorlar çünkü yumurtalarin o şekilde büyümesini sağliyor. O zamn çizgininde koyulaştigini göreceksin. Doktora bi daniş bence

Evet canım çok güzel değerlendirmişsin bekle bakalım şimdi hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…