Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pko varmıMerhaba arkadaslar ❤
Ben bu sefer bu testlerden bişey anlamadim
Varmi bi anlayaniniz? Ben günlerdir yumurtluyormuyum?? En alttaki bugünün, onun üstündeki ikisi dünden, en üstteki 2 gün öncesi
Eki Görüntüle 2663893 Eki Görüntüle 2663892
bilmiyorum ki. Pko oldugunda bu şekilde mi oluyor?Pko varmı
Yani pko lularda hep koyu çıkıyormuş ama en son yaptığın daha koyu değerlendir yapmaya devam et bazende yumurtlama 2 3 gün sürüyorbilmiyorum ki. Pko oldugunda bu şekilde mi oluyor?
anladim canim. bi kaç gün daha teste devam edersem belli olacaktir o zamanYani pko lularda hep koyu çıkıyormuş ama en son yaptığın daha koyu değerlendir yapmaya devam et bazende yumurtlama 2 3 gün sürüyor
Aynen canım rica ederim hakında hayırlısı olsun inşallahanladim canim. bi kaç gün daha teste devam edersem belli olacaktir o zaman
çok teşekkürler ❤
Canım yumurtlaman sürüyo ama çatlama olmamış pikler süper silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyo devam et yapmaya arada bir gün arayala silikleşmeyi görene kadar ilişki olsun sakın bırakma çünkü böyle çıkınca ilişkiye başlıyosun silikleşene kadar senin baya uzun bi yol olmuş o yüzden silikleşmeyi görene kadar bir gün aralıklarla ilişki olsunMerhaba arkadaslar ❤
Ben bu sefer bu testlerden bişey anlamadim
Varmi bi anlayaniniz? Ben günlerdir yumurtluyormuyum?? En alttaki bugünün, onun üstündeki ikisi dünden, en üstteki 2 gün öncesi
Eki Görüntüle 2663893 Eki Görüntüle 2663892
çok teşekkür ederim cevabin içinCanım yumurtlaman sürüyo ama çatlama olmamış pikler süper silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyo devam et yapmaya arada bir gün arayala silikleşmeyi görene kadar ilişki olsun sakın bırakma çünkü böyle çıkınca ilişkiye başlıyosun silikleşene kadar senin baya uzun bi yol olmuş o yüzden silikleşmeyi görene kadar bir gün aralıklarla ilişki olsun
canim adetin düzenli mi?Peki ovulasyon testlerinde hic cift cizgi cikmiyorsa bunun anlami nedir bilen varmi ?
ilac icerek duzenli yumurtalarim kucukmus maalesef bilmiyorum bu yuzden mi ama surekli test yapiyorum hep tek cizgicanim adetin düzenli mi?
anladim canim. ilaçlarla adetin düzeliyorsa hormonel bi durum galiba. bu durumlarda klomen vs. kullananlar genelde fayda görüyorlar çünkü yumurtalarin o şekilde büyümesini sağliyor. O zamn çizgininde koyulaştigini göreceksin. Doktora bi daniş benceilac icerek duzenli yumurtalarim kucukmus maalesef bilmiyorum bu yuzden mi ama surekli test yapiyorum hep tek cizgi
Evet canım çok güzel değerlendirmişsin bekle bakalım şimdi hayırlısı inşallahçok teşekkür ederim cevabin için❤
en alttaki bugüne ait baya silikleşmiş bugün. Dünde hafif silikleşme olmuştu. Yani galiba ya bugün çatlama olmuş yada dün tahminime göre. Gün asiri iliski oldu ama nasip kismet artik bakalim
Eki Görüntüle 2664878