• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testleri ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bileran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
397
261
103
Merhaba hanımlar ovulasyon testine başladım. Yalnız ev tadilatta olduğundan adetten hemen sonra değil 5. Gün yani 12. Günde başladım adet döndüm 27-28-29 olarak değişiyor. Dün yaptığım test koyu bugünki açık çıktı çoktan yumurtam çatlamış mı oluyor?

Bir de bugünki testi yapmadan bir saat evvel lavaboya gitmiştim ondan da silik çıkabilir mi? 09D379F6-31F0-4BD3-A32F-C02DEDC351AA.webp0E9F622F-FADF-4D7E-8FAC-080EAE507443.webp

Merhaba hanımlar ovulasyon testine başladım. Yalnız ev tadilatta olduğundan adetten hemen sonra değil 5. Gün yani 12. Günde başladım adet döndüm 27-28-29 olarak değişiyor. Dün yaptığım test koyu bugünki açık çıktı çoktan yumurtam çatlamış mı oluyor?

Bir de bugünki testi yapmadan bir saat evvel lavaboya gitmiştim ondan da silik çıkabilir mi?Eki Görüntüle 2676251 Eki Görüntüle 2676252
Yumutlama da değil çatlama da değil sen yanlış yapmışsın testler i o saatleri var iki saat öncesi sıvı almayi kesmek gerek 4 saat idrara sıkışık olcaksin adet bitiminde başlayacaksın bide

Bir de bugünki testi yapmadan bir saat evvel lavaboya gitmiştim ondan da silik çıkabilir mi?Eki Görüntüle 2676251 Eki Görüntüle 2676252
Canım henüz yumurtlama olmamış dolayısıyla çatlamada yok her gün aynı saatte ilk idrarla olmamak kaydıyla mümkün mertebe saat 12-4 arası iki saat sıvı alımını keserek yapmaya devam edin

Birincisini yani dünü dediğiniz gibi yaptım ilk idrar değil 3-4 saat sıkışık şekilde gittim koyu çıktı bugün böyle oldu. Peki akşam sıkışık mı yapsam yoksa yarın mı devam etaem

Yumutlama da değil çatlama da değil sen yanlış yapmışsın testler i o saatleri var iki saat öncesi sıvı almayi kesmek gerek 4 saat idrara sıkışık olcaksin adet bitiminde başlayacaksın bide
Yalnış bilgi ovulasyon idrara sıkışık yapılmaz.

Saat 10.00 ile 14.00 arası ilk idrar olmamak kaydiyla ve sıkışık olmayarak 1.5 saat sıvı alımını azaltıp yapsanız yeter.en güzel sonucu 2 civarı veriyor.Sıvı almayınca çok sıkışmada olmuyor.tarih atarsaniz ustune daha kolay olur.

Eğer yarında koyulaşmazsa yumurtlamayı kacirmis olabilirsiniz ama koyulasirsa tam T cizgisinin C cizgisi kadar koyu olmasini beklemeniz lazim sonrada sifirlaniyor zaten.

Back