• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testleri takibi lütfen yardım edebilir misiniz

beeyyyza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
9
4
1
25
Merhaba yeni kayıt oldum. Lütfen değerlendirme yapabilir misiniz regl tarihim 22mayıs bitiş 27mayıs. 28mayıs günü bir ilişki ve 31mayısı 1hazirana bağlayan gece+ 1haziranı 2hazirana bağlayan gece bir beraberliğim oldu. Testlerim pik zamanında mı yumurtam çatlamış mı? Hamilelik şansım var mı? Devam etmeli miyim normalde 28 günde 1 adet olurum 5 gün sürer. Regl dönemime 18 gün gösteriyor. Lütfen yardımcı olur musunuz gebe hanımlar ve bu takip ile hamilelik düşünenler? 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_7360.jpeg
    IMG_7360.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba yeni kayıt oldum. Lütfen değerlendirme yapabilir misiniz regl tarihim 22mayıs bitiş 27mayıs. 28mayıs günü bir ilişki ve 31mayısı 1hazirana bağlayan gece+ 1haziranı 2hazirana bağlayan gece bir beraberliğim oldu. Testlerim pik zamanında mı yumurtam çatlamış mı? Hamilelik şansım var mı? Devam etmeli miyim normalde 28 günde 1 adet olurum 5 gün sürer. Regl dönemime 18 gün gösteriyor. Lütfen yardımcı olur musunuz gebe hanımlar ve bu takip ile hamilelik düşünenler? 🙏🏻
Biraz önce yardımcı olmuştum ama farklı fikirler de almak istediniz sanırım:)

Merhaba yeni kayıt oldum. Lütfen değerlendirme yapabilir misiniz regl tarihim 22mayıs bitiş 27mayıs. 28mayıs günü bir ilişki ve 31mayısı 1hazirana bağlayan gece+ 1haziranı 2hazirana bağlayan gece bir beraberliğim oldu. Testlerim pik zamanında mı yumurtam çatlamış mı? Hamilelik şansım var mı? Devam etmeli miyim normalde 28 günde 1 adet olurum 5 gün sürer. Regl dönemime 18 gün gösteriyor. Lütfen yardımcı olur musunuz gebe hanımlar ve bu takip ile hamilelik
Biraz önce yardımcı olmuştum ama farklı fikirler de almak istediniz sanırım:)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 68
Yumurtlaman olmuş canım dün çatlama da ge
Yumurtlaman olmuş canım dün çatlama da gerçekleşti
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hamile kalabilir miyim bu testlere göre yani çatlama olduktan sonra ilişki düşünmüyorum. Regl olana kadar beklemem doğru olan değil mi

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hamile kalabilir miyim bu testlere göre yani çatlama olduktan sonra ilişki düşünmüyorum. Regl olana kadar beklemem doğru olan değil mi
Gebelik yumurtlama günü ve çatlama günü birliktelik olursa gebelik olur diye biliyorum canım olmazsa diğer ay denersin kaçırma yunurrtlama günleri de önemli

Merhaba kızlar bana da yardımcı olur musunuz bugünkü testim diğer günlere göre koyu çıktı sizce yumurtlama mıdır değerlendir melimiyim?
IMG_20230831_134322.jpg

Eklentiler

• IMG_20230831_151024.jpg
    IMG_20230831_151024.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 21
Back