İns canim cok tesekkur ederim.ins sizde en kisa surede hamis olursunuz.ben bu ay hic ovu takibi yapmadim canim demeki yumurtlama gunlerimde olmus iliski.benim obur dusugumde ovi testiyle olmustu kirmizi cizgiyi gordugum gun oldu iliski sonra 2.gun yapmadik 3.gun tekrar iliski oldu sonra hamile oldumu ogrenmistim.bunda tesaduf denk geldi sanirimCanim coooooook sevindimmm insallah tez zaman kavusursun bebisine. Canim sen ovu testi kullandiginda kirmizi cizgiyi gordugun gunlermi birlikdelik olmusdu. Bizim gordugmuz gun olmusdu sonra opmamisdi tutmadi bu ay.
Cevabin icin tesekkur ederim canim.darisi basimizaİns canim cok tesekkur ederim.ins sizde en kisa surede hamis olursunuz.ben bu ay hic ovu takibi yapmadim canim demeki yumurtlama gunlerimde olmus iliski.benim obur dusugumde ovi testiyle olmustu kirmizi cizgiyi gordugum gun oldu iliski sonra 2.gun yapmadik 3.gun tekrar iliski oldu sonra hamile oldumu ogrenmistim.bunda tesaduf denk geldi sanirim
Canim koyu geldi bana insallah bebis habercisidir. Erken gebelik testleeri hakkinda bende arastirmisdim guvenilmez oldugunu hayal kirikligna ugradiklarni soyleeyenler cokdu. 4 gun varsa insallah dogruu sonuc verirEki Görüntüle 1366059 kizlar silik olan dunku ov.testim.digerini bu sabah yaptim.sabah idrarimdan iki saat sonra yaptim ikisini de. Bugun adetime muhtemelen 4 5 gun var.biraz koyulasma olmus sizce durum nedir. ?
:) aynen dogru ama kesin sonuc icin bu sartAh bekleyebilsem;:)insanin kafasina bi girdi mi dakikalar gecmiyor resmen.kendimi ise bile veremiyorum.
Evet dayanamadim yaptim testi ve negatif.aslinda cok umudumda uok cunku adetin 10.gunu oldu ilişki. Cok dusuk bi ihtimal.neyse en azindan yarina kadar sabretmemi saglayacak cevabi aldim.yarin tekrar acabalar baslar kafamda:)
Cevabımı almış bulunuyorum şu andan itibaren.kızlar merakınızı gidermek için bugün ovulasyon testi yaptım.Gördüğünüz gibi T Çizgisi C çizgisinden çok çok daha koyu.
Canım benim adete 6 7 gün varken yaptığım testlerde senin ki gibiydi.Adete 3 gün yaptığım test koyuya yakındı.Yani gittikçe koyulaşırsa bu iş tamamdır.Cevabımı almış bulunuyorum şu andan itibaren.
Demek gerçekten vücut bu kadarını barındırıyor zaten.
Kopkoyu çift çizgiler göreceğimiz günler nasip olsun
Canım benim adete 6 7 gün varken yaptığım testlerde senin ki gibiydi.Adete 3 gün yaptığım test koyuya yakındı.Yani gittikçe koyulaşırsa bu iş tamamdır.
Arkadasa katiliyorum günden gune koyulasiyor ve t c den daha koyu hal aliyor benimkide ayni olduCanım benim adete 6 7 gün varken yaptığım testlerde senin ki gibiydi.Adete 3 gün yaptığım test koyuya yakındı.Yani gittikçe koyulaşırsa bu iş tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?