Yatay tek bi cizgi ciktiysa bozuk olabilr bi kez banada olmustu oyle. Ama ikinci cizgi ciktiysa hayirli haberdir yani insAllah yaSilik bi çizgi çıktı sadece pembe deniyorum olmazsa eşimden atıcam gelir eşim birazdan bnde anlamadım niye böyle çıktı testmi bozuk acaba gerçi 2 aydır bu testi kullnıyorum
Ayy sanki silik sekilde cikmis yaa. Yine ayni seyi soylicem umutlandirmaktan korkuyorum ama ben bile umutlandim kan testimi yaptirsankiBu canim test
InsAllah hamilesindiiirr cokk sevinicem oyleyse :)Bu canim test
Ay inşallah canım ayın 6 sı sanada bana da uğurlu gelsin ikimizde güzel haberler alalım eşime kan testi yaptıralım dedim hayır dedi oda benim kırılmamı iatemiyo bu kadr gün nasıl geçicek bilmiyorum inşallah 1,2 sonra tekrar yapıcam daha da koyu çıkar inşallah hamileyimdir hamilesindir sende allahım hayırlı evlatlar nasip etsin canım ilk sana yazıcam eğer test yaparsam olumlu yadaa olumsuzInsAllah hamilesindiiirr cokk sevinicem oyleyse :)
Ayy esinde hakli insan sonradan cok uzuluyo hele bi testte daha koyu ciksinda diyodur normal olarak. . InsAllahh canim yaa en ictenn aminm diyorumm yaz yaz bekliyorum o guzel haberi senden:)Ay inşallah canım ayın 6 sı sanada bana da uğurlu gelsin ikimizde güzel haberler alalım eşime kan testi yaptıralım dedim hayır dedi oda benim kırılmamı iatemiyo bu kadr gün nasıl geçicek bilmiyorum inşallah 1,2 sonra tekrar yapıcam daha da koyu çıkar inşallah hamileyimdir hamilesindir sende allahım hayırlı evlatlar nasip etsin canım ilk sana yazıcam eğer test yaparsam olumlu yadaa olumsuz
Ay inşallah canım ayın 6 sı sanada bana da uğurlu gelsin ikimizde güzel haberler alalım eşime kan testi yaptıralım dedim hayır dedi oda benim kırılmamı iatemiyo bu kadr gün nasıl geçicek bilmiyorum inşallah 1,2 sonra tekrar yapıcam daha da koyu çıkar inşallah hamileyimdir hamilesindir sende allahım hayırlı evlatlar nasip etsin canım ilk sana yazıcam eğer test yaparsam olumlu yadaa olumsuz
İnşallah seninde vardır canım canım artık dualarımdasınAyy esinde hakli insan sonradan cok uzuluyo hele bi testte daha koyu ciksinda diyodur normal olarak. . InsAllahh canim yaa en ictenn aminm diyorumm yaz yaz bekliyorum o guzel haberi senden:)
Canım normalde benim göğüslerim şişerdi karnım belim ağrırdı bide ayaklarım uyuşurdu şimdi bunların hiç biri değişiğime gitti bu durum mide bılantım var içten ama sanırım bu kullandığım ilaçla alakalı başkada hiç bişi yok anlıycan sabırla bekliycez napalımBelirtin var mı peki canım inşAllah hamılesındir
sagol cnm sende benim dualarimdasin :)İnşallah seninde vardır canım canım artık dualarımdasın
Cnm her ay ayni gun olmayabiliyor ya benim ilk ay 15.gunde oldu sonra 12.gunde oldu yani bence onu kafaya takma sonucta adet bitince yumurta olgunlasip catlayacak bu duzen degismez diye dusunuyorumSelam kızlar.bildiğim kadarıyla düzenli adet olan kadınlar her ay ayni zamanda yumurtlar.gecen ay 13.günde pik olmuştu.ondan önceki ayda öyleydi sanırım.simdi adetimin 10.günü.adetim bittiğinden beri kasık ağrılarım var 3,4 gün öncesine kadar kaygan yapışkan akıntım vardı.2 gündür de daha kıvamlı ,koyu ve çok akıntım var.ovulasyon testi de yapıyorum.henüz pik olmadı.kafam karıştı
canım haklisin da benim endişemde yumurtlama gününü kacirmayim diye.gecen ay ovu.testiyle kopkoyu bir çizgi ile yumurtlama günümü yakalamıştım.simdi yapıyorum hala silik çıkıyor.ama akıntım cok.o zamab piki beklemeyip çalışmaları sıkılaştırmak lazımCnm her ay ayni gun olmayabiliyor ya benim ilk ay 15.gunde oldu sonra 12.gunde oldu yani bence onu kafaya takma sonucta adet bitince yumurta olgunlasip catlayacak bu duzen degismez diye dusunuyorum
Yani o da olur sonucta kaybedecek bisey yok :)canım haklisin da benim endişemde yumurtlama gününü kacirmayim diye.gecen ay ovu.testiyle kopkoyu bir çizgi ile yumurtlama günümü yakalamıştım.simdi yapıyorum hala silik çıkıyor.ama akıntım cok.o zamab piki beklemeyip çalışmaları sıkılaştırmak lazım
Tebrik ederim sag salim al bebisini kucagina :) ve aminnn insaAllahKızlar hamileyim Allahım sizede nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?