Çok şükür. Geç yumurtlayacan demek sanırım bu.Canım doktora gittim sağ yumurtaliğim ağridiği halde sağda bişey çikmadi sol tarafta 15mm yumurta oluşmuş bakalim çatlayacak mi en azindan kist filan yok çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür. Geç yumurtlayacan demek sanırım bu.Canım doktora gittim sağ yumurtaliğim ağridiği halde sağda bişey çikmadi sol tarafta 15mm yumurta oluşmuş bakalim çatlayacak mi en azindan kist filan yok çok şükür
Hayirlisi canim ya çok kafaya takiyoruz doktor da söyledi böyle olmaz diye. Biraz rahat birakmak lazim. Teste göre mi hareket ettin canimDayanamadim gebelik testi yaptım negatif çıktı.3 gün var adetime biraz erken davrandım.yinede Üzgünüm olsaydı silikti olsa bişey çıkardı ya.
Teste göre hareket ettim. Şimdi 1 ay daha bekleyecem. Çok bunaldim ama ya.Hayirlisi canim ya çok kafaya takiyoruz doktor da söyledi böyle olmaz diye. Biraz rahat birakmak lazim. Teste göre mi hareket ettin canim
Canım asilama olduğun için sana hormon ilaçları veriyorlar bunlarda testi yanıltır.yani sonuç negatif olsa bile pozotif gösterebilir. O yüzden teste bakma inşallah aşılaman tutmustur. İlk kez mi yaptirdin.Kızlar yükledim fotoğraf bakarmisinz?
eve ilk kezCanım asilama olduğun için sana hormon ilaçları veriyorlar bunlarda testi yanıltır.yani sonuç negatif olsa bile pozotif gösterebilir. O yüzden teste bakma inşallah aşılaman tutmustur. İlk kez mi yaptirdin.
Benimde öyle çıktı ovulasyon testi dün kan yaptirdm negatif aşılama min 12.gunundeyimKızlar bata 7gun var ovu 5gun geçti benim ovulasyon testi böyle çıktı kasiklarda hafif sancı var sizce var mıdır birseyle
Ne olacak acaba bizim durumlar canımBenimde öyle çıktı ovulasyon testi dün kan yaptirdm negatif aşılama min 12.gunundeyim
Sabır la beklyoz okadar emek maddi manevi Rabbim güldürecek inşallah birgün .hayrli bi zman var demekki.dun akşam çok. Aglamistim çok şükür bugün daha iyiyim kendimden daha kötü durumda olanları düşündüm teselli oldum biraz ..Hepimze en kisa zamanda hayrli sonuçlar olsun insallah kardeşimNe olacak acaba bizim durumlar canım
Cnm bende bundan 3gunde 3tane yaptım hep aynı çizgi ve kan testi yaptım negatifSelam kızlar inşallah tüm isteyen herkesin gönlüne göre olsun Benimde adetinin 25.gün bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı ki ben adetimin 12.günü yumurtladım koyu çizgiyi gördüm normalde ben 25.26.gün adet oluyorum sizce bu test ne demek istiyor
Canım testin bir anlam ifade etmiyor yumurtlamadan sonra bu şekilde çıkar yani siliklesir. Adete yakın iki çizgi koyu çıkarsa ozaman gebelikten supheleniriz.Selam kızlar inşallah tüm isteyen herkesin gönlüne göre olsun Benimde adetinin 25.gün bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı ki ben adetimin 12.günü yumurtladım koyu çizgiyi gördüm normalde ben 25.26.gün adet oluyorum sizce bu test ne demek istiyor
Canım allah gönlüne göre versin ben 2 senedir uğraşıyorum inşallah senin Bİran once olurSelam kizlar bayadir bu sayfalaei okuyorum bazen ve bana umut oluyosunuz :) Rabbim isteyen herkese en yakin zamanda hayirli evlatlar nasip etsinnn , bu ay ilk kez ovu testi denedik ister istemezde insan umut doluyo adete 5gun var insAllah bu ay olur diyorum. Yaklasik 6aydir deniyoruz
Bu ayda olmadı demek ki napalım insan bi umut işte mübarek günlerde Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahCnm bende bundan 3gunde 3tane yaptım hep aynı çizgi ve kan testi yaptım negatif
Çok Sağol cevabın için herşeyin hayırlısı boşuna umutlanmayayımCanım testin bir anlam ifade etmiyor yumurtlamadan sonra bu şekilde çıkar yani siliklesir. Adete yakın iki çizgi koyu çıkarsa ozaman gebelikten supheleniriz.