- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 40
Darısı başımıza inşallah.aminnn
Aminnnnn rabbim dileyen berkese nasip eylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı başımıza inşallah.aminnn
Hayirli olsun canim çok sevindimm Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin.Kizlar beta hcg sonucum 2982
Çok sevindim canm bnm insaljj kat kat artar rabbim kucağına almayı nasip etsinsağlıcakla bana da dua et olurmuKizlar beta hcg sonucum 2982
Hayirli olsun canim çok sevindimm Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin.
Çok sevindim canm bnm insaljj kat kat artar rabbim kucağına almayı nasip etsinsağlıcakla bana da dua et olurmu
Kizlar beta hcg sonucum 2982
Ayyy çok çok çok mutlu oldummm inan kendi haberimi almış gibi sevindim yaa Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşaAllah
İnsalhh bu kadar koyuluga hamiş olmam lazım ama gene belli olmaz işte insalhh bnde buraya yazarım hamiş olduğumu kasık agrim var hafif bide gogusler arada sizliyo sende varmiydi canm adete 3 gun kalaCanim insallah sira sendedir
Aminn. Canim belirtilerin nelerdi ne gibi değişiklikler farkettin yazar misin ?Canim Allah razi olsn insallah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin rabbim
İnsalhh bu kadar koyuluga hamiş olmam lazım ama gene belli olmaz işte insalhh bnde buraya yazarım hamiş olduğumu kasık agrim var hafif bide gogusler arada sizliyo sende varmiydi canm adete 3 gun kala
Aminn. Canim belirtilerin nelerdi ne gibi değişiklikler farkettin yazar misin ?
Canım idrarını kaç saat tuttunKızlar dayanamayıp ovulasyon testi yaptım yine ve iki çizgi de silik çıktı
Adete kaç günün var.Kızlar dayanamayıp ovulasyon testi yaptım yine ve iki çizgi de silik çıktı
V
Canım idrarını kaç saat tuttun
Adete kaç günün var.
Ya bu testler insanın moralini bozuyor.4 günüm var yani ya cuma ya da ctesi olmam gerekiyo
Ya bu testler insanın moralini bozuyor.
Bu konuda yalnız değilsin emin ol.Evet çok moralim bozuldu yine yine yine olmadı elimdek testler bitince bi daha almıcam iyice psikolojim bozuldu