- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Olsn soncda hamilesnz Allah ın izniyle önemli olan bu inşallah sağlıklı bi gebeliktirRoyaldamla
Saglik ocaginda mi yaptirdiniz testinizi
Hıc tanimadigim biri de olsa hamile birini duyunca cok mutlu oluyorum ..insallah degerleriniz güzel cikar beklemek cok zorEvet sağlık ocağında yaptırdım .
Hıc tanimadigim biri de olsa hamile birini duyunca cok mutlu oluyorum ..insallah degerleriniz güzel cikar beklemek cok zor
Yok canim benim prolaktin yuksek cikti bu ay free takiliyorum adeti bekliyorum yeni tedavi icin ..Sende mi test yaptırdın :) evet çok güzel özel gelir bana hep hamileler seçilmiş insanlar :)
İnşallah inşallah iyi olur değerlerimiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yok canim benim prolaktin yuksek cikti bu ay free takiliyorum adeti bekliyorum yeni tedavi icin ..
Öyle tabi canim dua topigimiz var hergun dua ediyoruz birbirimize tanimadan kim oldugumuzu ..muminin mumine duasi kabul olurmus .. insallah rabbim hayirli evlatlar versinDünya dua üzerine kurulu dua et inşallah seninde kısa zamanda güzel haberini aliriz . Ben aklıma geldikçe dua ediyorum hepimize
hangi topic canım o bende katılayımÖyle tabi canim dua topigimiz var hergun dua ediyoruz birbirimize tanimadan kim oldugumuzu ..muminin mumine duasi kabul olurmus .. insallah rabbim hayirli evlatlar versin
Gel canim etiketliyeyim seni pazar günü bitiyor duamiz pazartesi basliyoruz yeni duaya ..hangi topic canım o bende katılayım
Hayirli olsun canim.. kac cikti degerin
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
Insallah saglikli bir sekilde artar degerin .. Bat ne zamandı senin deger az ciktigina gore gec yumurtladin sanirim ..Değerim 29 cikti pazartesi tekrar baktiricam :) çok sağolun Allah razı olsun isteyen herkeSe nasip etsin Rabbim
Denizcim duaya katilacakmisin ona gore liste cikacak ismi azam duasini okuyacagiz ..hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
i tabi katılacağımDenizcim duaya katilacakmisin ona gore liste cikacak ismi azam duasini okuyacagiz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?