gitmedim bıktım artık herbiri başak birşey diyor tarlusal verecekler zatenAaa gitmedin mi doktora bana sormustun sen leke gelincemi gittin diye .. benim yumurtlama gunum yine cikti koyu ov.testleriama bu sefer guzel yumurtlama gununde normale dondu sanirim bende durumlar
Canim ihmal etme yinede test yapmadan vermezler zaten .. ilacida kullanmazsan isimiz daha zor . Benim tedavisiz zor prolaktin duserse bu ay asilama dusunuyorum ..gitmedim bıktım artık herbiri başak birşey diyor tarlusal verecekler zatensevindim inş bu ay güzel haberler alırız
aşılamayada güvenmiyorum çok aslında hsg çektirmek lazım sen çektirdinmiCanim ihmal etme yinede test yapmadan vermezler zaten .. ilacida kullanmazsan isimiz daha zor . Benim tedavisiz zor prolaktin duserse bu ay asilama dusunuyorum ..
prolaktinin stresdende yükseldiğini duymuştum bir kereCanim ihmal etme yinede test yapmadan vermezler zaten .. ilacida kullanmazsan isimiz daha zor . Benim tedavisiz zor prolaktin duserse bu ay asilama dusunuyorum ..
aşılamayada güvenmiyorum çok aslında hsg çektirmek lazım sen çektirdinmi
Yok canim cekilmedim benim iki düşügüm var sanirim o yuzden istemedi doktorum istegi ay gebeydimprolaktinin stresdende yükseldiğini duymuştum bir kere
benmde bir oğlum iki düşüğüm var ama düşükten sonra yapışıklık olabiliyormşYok canim cekilmedim benim iki düşügüm var sanirim o yuzden istemedi doktorum istegi ay gebeydiminsallah gerek kalmaz korkuyorum hsgden .. evet strest cok etkiliymis ama benim sanirim düsukten sonra yukselmis bakmadiklari icin yeni ögrendim hormon testiyle 7 aydir bosuna tedavi goruyormusum yani
ben 3-4 ay önce yaptırdım hormon testi de bu ay regl olayım yine yaptırcamYok canim cekilmedim benim iki düşügüm var sanirim o yuzden istemedi doktorum istegi ay gebeydiminsallah gerek kalmaz korkuyorum hsgden .. evet strest cok etkiliymis ama benim sanirim düsukten sonra yukselmis bakmadiklari icin yeni ögrendim hormon testiyle 7 aydir bosuna tedavi goruyormusum yani
ALLAH Bagislasin .. ne guzel bir evladin var insallah olmamistir oyle birsey martta dusuk yaptim ama marttan beri tedavi olmadim bayramdan once bir kere klomen kullandim o kadar ..benmde bir oğlum iki düşüğüm var ama düşükten sonra yapışıklık olabiliyormş
Ben dusukten sonra yaptirmamistim ..Yaptir hatta sekere troide vs hepsine baktirben 3-4 ay önce yaptırdım hormon testi de bu ay regl olayım yine yaptırcam
allah inş sana ve burdaki bütün arkadaşlara da nasip edecek hep dualarımdasınız. oğluma hemen hamile kalmıştım ne büyük lutufmuş bilememişimALLAH Bagislasin .. ne guzel bir evladin var insallah olmamistir oyle birsey martta dusuk yaptim ama marttan beri tedavi olmadim bayramdan once bir kere klomen kullandim o kadar ..
Ben dusukten sonra yaptirmamistim ..Yaptir hatta sekere troide vs hepsine baktir
bende tedavi olmadım,bakalım bundan sonra bakacağım bir çaresine allah yardımcımız olsunallah inş sana ve burdaki bütün arkadaşlara da nasip edecek hep dualarımdasınız. oğluma hemen hamile kalmıştım ne büyük lutufmuş bilememişim
Sagol canim aynen oyle cok buyuk bir lutufmusallah inş sana ve burdaki bütün arkadaşlara da nasip edecek hep dualarımdasınız. oğluma hemen hamile kalmıştım ne büyük lutufmuş bilememişim
Canim testin hep koyuysa. Kist olusmus olabilir. Catlamadiysa hep pozitif oluyor cunku. Hamile degilsen eger
canım yumurtlama diyebilmemiz için iki çizgininde aynı koyulukta olması ve sonraki günlerde açılması lazım eğer bu şekilde olduysa evet iki defa dırbu sabah yaptiqim ovulasyn testi 2. cizgi silik cikti dun gecekide.. sanirim ben adete 6 7 gun kala yumurtladm :)
inş allah nasip eder sonrasında her zorluğa katlanıyor insan yeterki sağlıklı olsunlarSagol canim aynen oyle cok buyuk bir lutufmusözeniyorum imreniyorum hemen hamile kalip birde ignesiz ilacsiz bir hamilelik sureci gecirenlere .. kan pihtilasmasi var gebelik olsa bile 9 ay igne
bazılarında çıkıyor bazılarında hormonal bozukluk hatta bazılarında da ikinci yumurtlama oluyor,başıma geldi çok araştırdım güvenme derim adetin geçsin gebelik testi yap benceKızlar bu ay ilk defa ovulasyon testiyle deneme yaptım çift çizgiyi yakaladım sonra çizgi silikleşdi adetime 10 gün var ovulasyon testinde koyu çizgi çıkıyo hamileik varsa bu kadar erkenden çıkarmı bu ovu testinde
Anladım cnm sende hangisi oldu iki kere mi yumurluyosun. Benim çift çizgiyi gördüğüm sıralar ağrı ve yumurtlama akıntısı oldu şimdi yine çizgi çok koyu çıkıyo ama akinti falan yokbazılarında çıkıyor bazılarında hormonal bozukluk hatta bazılarında da ikinci yumurtlama oluyor,başıma geldi çok araştırdım güvenme derim adetin geçsin gebelik testi yap bence
bende de aynıydı 8 gün geçti adet olmadımAnladım cnm sende hangisi oldu iki kere mi yumurluyosun. Benim çift çizgiyi gördüğüm sıralar ağrı ve yumurtlama akıntısı oldu şimdi yine çizgi çok koyu çıkıyo ama akinti falan yok
gebelik testi yap adet tarihin yakınsa çıkarAnladım cnm sende hangisi oldu iki kere mi yumurluyosun. Benim çift çizgiyi gördüğüm sıralar ağrı ve yumurtlama akıntısı oldu şimdi yine çizgi çok koyu çıkıyo ama akinti falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?