benimde böyleydi hatta daha koyu gebelik testi negatif 24 de adet olmam gerekiyordu olmadım.yani iki kere yumurtlamada olabiliyor benim stresden gecikdi büyük ihtimal.sen adet tarihini bekleyip gebelik testi yap en sağlıklısı bukizlar cevap lutfen bu sabah ovulasyon testi yaptm bakarmsnz hamile olablrmym 5 gun var reglime
TABİ ALIRSIN AMA NEGATİF ÇIKSADA ADET SÖKTÜRÜCÜ İLAÇ VERİRLER İÇME ÇÜNKÜ BU POZİTİFLİK YUMURTLAMA İSE BELKİ TUTARbu belirsizlik cok kotu kan testi yaptirsam kesin sonuc alirmiym acaba ?
ama 1 haftadir boyle pozitif ben 1 haftadir yumurtlamiyorumdur heralde kafam cok karisikTABİ ALIRSIN AMA NEGATİF ÇIKSADA ADET SÖKTÜRÜCÜ İLAÇ VERİRLER İÇME ÇÜNKÜ BU POZİTİFLİK YUMURTLAMA İSE BELKİ TUTAR
Bende aynıdurumdayım gebelik testi yaptım yinenegatif kafayı yememk ede değill inş hamilesindir sen kan baktır inş hayırlı haberlerle gelirsinama 1 haftadir boyle pozitif ben 1 haftadir yumurtlamiyorumdur heralde kafam cok karisik
Bende aynıdurumdayım gebelik testi yaptım yinenegatif kafayı yememk ede değill inş hamilesindir sen kan baktır inş hayırlı haberlerle gelirsin
Üzülme canım birdahaki ay olur inş ama işte sabır denen birşey kalmıyo ben bırakcam hiçbirşey yapmıvamhassas gebelik testi yaptm smdi yine negatf cikti bu ayda olmadi
bende vazgectim artik canm olmuyo zorlamaya gerek yok iste...Üzülme canım birdahaki ay olur inş ama işte sabır denen birşey kalmıyo ben bırakcam hiçbirşey yapmıvam
Canim testin hep koyuysa. Kist olusmus olabilir. Catlamadiysa hep pozitif oluyor cunku. Hamile degilsen egerhassas gebelik testi yaptm smdi yine negatf cikti bu ayda olmadi
benimki 2-3 pozitiflik verdi sonra açıldı, kist yoktur inşCanim testin hep koyuysa. Kist olusmus olabilir. Catlamadiysa hep pozitif oluyor cunku. Hamile degilsen eger
Yok canim o normal..surekli.poz. cikiyosa dedim. Acildiysa problem yok.. insallah sonuca da ulasilmistir :)benimki 2-3 pozitiflik verdi sonra açıldı, kist yoktur inş
adet tarihinde 1 gün önce bu şekilde oldu inş da zannetmiyorumYok canim o normal..surekli.poz. cikiyosa dedim. Acildiysa problem yok.. insallah sonuca da ulasilmistir :)
Ne sekilde canim. Ben 9 aydir deniyorum hic hamilelik yasamadim ama testlerde uzmanlastim bayaadet tarihinde 1 gün önce bu şekilde oldu inş da zannetmiyorum
benim bu ay iki kere koyulaşma oldu tam koyulaşma iki gün sonra açıldıNe sekilde canim. Ben 9 aydir deniyorum hic hamilelik yasamadim ama testlerde uzmanlastim baya
Ama ablam 2 kez hamile kaldi. Ovu testiyle anlamisti. Cift cizgiydi .ama silik degil koyu..
Yumurtlamadan 10 gun gectiyse ovuyla ugrasma ama kafa karistiriyor. Gebelik yap.
neden oldu anlayamadımbenim bu ay iki kere koyulaşma oldu tam koyulaşma iki gün sonra açıldı
Canim sen regl oldun mu ?benimki 2-3 pozitiflik verdi sonra açıldı, kist yoktur inş
hayır malesef kist mi oldu diye düşünüyorum hiç böyle birşey yaşamadım hayret ettim kaldımCanim sen regl oldun mu ?
Aaa gitmedin mi doktora bana sormustun sen leke gelincemi gittin diye .. benim yumurtlama gunum yine cikti koyu ov.testlerihayır malesef kist mi oldu diye düşünüyorum hiç böyle birşey yaşamadım hayret ettim kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?